Atractia mafiei

Raul este un magnet destul de puternic si de cele mai multe ori, pana si cei mai autodeclarati sau chiar faimosi sinceri luptatori impotriva raului, nu rezista atractiei sa nu se invarte si ei macar pe langa centrele de greutate ale raului. Ceea ce ne permite sa tragem o concluzie: unde’s multi se-aduna.

bernanke

Dupa ani si ani de munca grea la consola butoanelor imprimantei, Bernanke a iesit la pensie si mai merge si el pe la vreo conferinta pe ici, pe colo unde e platit cu 200-250k doar ca sa isi arate făţăul. Alde Sciff si altii sunt fraierii care platesc ~5k doar ca sa participe la astfel de conferinte sa isi poata face o poza cu el.  Nu bag mana in foc, e posibil ca Schiff sa fii fost si el platit ca sa vina, dar oricum banii pentru invitati sunt stransi din taxa la conferinta.

[P] Peter D. Schiff – Crash Proof – How to Profit From the Coming Economic Collapse

Anyway, iata ce i-a zis Schiff printre altele:

“So the first thing I said to him, ‘Look, I gotta let you know, full disclosure, I’m probably your biggest critic.’ To which Ben Bernanke replied, ‘Well, you got a lot of competition.’ It’s probably true. There is a lot of competition. There are a lot of people who criticize Ben Bernanke. But I think I am his biggest critic. I’ve been criticizing him for longer than most people, and I certainly do it more often and more loudly.

Intreaga poveste o puteti asculta aici:

Acum, imaginati-va povestea asta translatata la noi. Vi-l imaginati pe Isarescu la un cocktail sa faca poze si sa discute cu unul ca mine? Exagerez, paralela nu prea e paralela, dar in locul meu, sa zicem ca ar fi Florin Catu? Ar avea comunistul de Isarescu curajul sa discute liber cu Florin?

Dar apropos de Isarescu, in ultimii 20 de ani Romania a avut 1 guvernator central, in timp ce SUA a avut cel putin 3 dupa calculele mele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.