2 comments

  • Andrei-Nicolae, copilul cel bolnav de pacate

    Alexandru, de fiecare data cand am vazut cate un asemenea documentar, mi-am pus o multime de intrebari, mai ales in cazul ENDGAME. Daca grupul Bilderberg este atat de puternic, cum de nu anihileaza pe cei care compun si produc asemenea documentare? Am gasit doua explicatii posibile: acei oameni sunt efectiv protejati, iar bilderbegii si amsonii nu se pot pot atinge efectiv de ei; a doua este aceea ca nu-i intereseaza, oricum ei fac ce fac si oamenii sunt orbi. Oricum, intotdeauna dupa ce am vazut cate un documentar de felul acesta am avut un gust amar, de genul aceluia ca am facut ceva ce n-ar fi trebuit sa fac. Este intr-adevar ceva in neregula cu aceste documentare, iar explicatia ta imi raspunde mie la cateva intrebari. Ar fi bine daca ele s-ar corela cu Biblia, n-ar mai cauta realizatorii tot felul de explicatii de ce se intampla asa cum ei constata. Cel mai important, de ce se accepta tot felul de profetii, dar profetiile cuviosilor si sfintilor nostri ortodocsi sunt complet evitate, ignorate si nestiute in aceste teorii? Oare nu e chiar lupul deghizat in oaie care ne spune prin aceste documnetare: uite, eu sunt prietenul vostru, chiar daca insusi acest lup alimenteaza faptele crunte care se arata in aceste filme.

  • Am o teorie cu privire la toate dezvaluirile astea,teoria conspiratiei,cei care conduc lumea ne ascund adevarul,e.t.c.
    Cum se face ca in ultima vreme LUMEA a inceput sa creada in aceasta teorie a conspiratiei?!?
    Sunt adevarate aceste lucruri “scapate” si oamenii aia chiar cred ca sunt cenzurati,dar parerea mea este ca toate acestea pregatesc venirea antihristului,sa vada omul cata minciuna exista acum si cum se acopera adevarul iar cand vine el,pretinsul Hristos,sa apara ca un salvator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.