Uite praful, nu e praful

O cantitate impresionantă de praf cosmic – care se întindea pe sute de milioane de kilometri şi înconjura o stea aflată la 450 de ani-lumină de Pământ – a „dispărut” pur şi simplu, susţin specialiştii citaţi de Daily Mail. (Sursa: Gandul)

Inca o dovada ca teoriile actuale referitoare la nasterea universului si a pamantului sunt doar praf in ochi: pure speculatii bazate pe imaginatia unor falsi oameni de stiinta care in copilarie au citit mult SF.

Oare cati oameni stiu astazi ca tot ce ne spune “stiinta” prin anumiti “oameni de stiinta” cum ca pamantul nu ar avea 7500 de ani cum scrie in Biblie ci miliarde de ani este o pura presupunere care nu are la baza nici o observatie tangibila, de vreme ce nu exista dovezi palpabile care sa fie incadrate in categoria stiinta.

Tot asa si cu formarea universului si a Sistemului Solar. S-au exaltat multi acum ca se tot descopera planete in alte sisteme si au comparat descoperirile astea cu impactul demonstratiei ca pamantul se invarte in jurul Soarelui, aratand aiurea cu degetul inspre crestinism, nestiind acei oameni de stiinta ca in Biblie nu scrie nicaieri ca Pamantul nu este rotund si ca nu se invarte in jurul soarelui si totodata nestiind acei oameni de stiinta ca Biserica Catolica nu prea mai are legatura cu crestinismul. Rigoarea stiintifica ar impune macar aceasta nuantare atunci cand unii oameni de stiinta acuza crestinismul pentru toate greselile facute de catolici de-a lungul anilor, uitand de ortodocsi sau ignorandu-i total.

Asadar, pacat ca a disparut praful, era singura dovada palpabila de formare a planetelor. Pana atunci, cum s-a format Pamantul, Luna si alte planete este un mare mister, teoria actuala trecand cu vederea si ignorand nenumarate probleme si asteptand inca descoperirea celor mai mici dovezi care sa explice de ce musai universul are vechime de cateva miliarde de ani si de ce prin urmare evolutionismul a avut destul de mult timp ca sa ne faca pe noi, deci nu avem nevoie de Dumnezeu ca sa explicam nici aparitia Universului nici pe cea a omului.

Si iata inca o stire noua si care mai spulbera inca putin din principala teorie legata de formarea Sistemului Solar si care ne dovedeste ca oamenii de stiinta nu s-au hotarat inca nici cate planete exista in Sistemul Solar, dar sa mai explice si cum s-a format:

PLUTO: NOT A PLANET; STILL VERY INTERESTING

With the discovery of a fifth moon orbiting Pluto came the inevitable protests about the little world’s planetary status: Can it be called a planet yet?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.