Imagini care vă pot şoca

Astfel de imagini pot fi urmarite doar de o anumita categorie de oameni. Eu unul nu prea pot sa ma uit la sange, desi nu din teama sau groaza ci pur si simplu nu imi place sa vad sange. In videoclipul de mai jos se vede o iesire de la sala de concert, un tatae filma de la geam si nu intelegea ce se intampla. Intre timp se auzeau impuscaturi si oameni ieseau pe usa. O femeie s-a agatat de geam, se pare ca in cele din urma nu a cazut, cel putin cat dureaza filmarea.

Exista insa si povesti fericite. Pe tipul de mai jos l-a salvat un Samsung S6 care a rezistat glontului. Oare ce gloante sa fii avut teroristii incat sa nu treaca printr-un S6?

https://www.youtube.com/watch?v=CzvE6Mn_sNQ

Exista multe astfel de filmari pe Youtube. V-as mai arata doar unul care se pare ca surprinde chiar momentul in care incep sa traga. Observati, legato-ul intre ritmul muzicii si focurile armelor. Probabil e doar o pura coincidenta si aici … Filmarea este insa sub semnul intrebarii, nu am mai gasit similare. Din filmare reiese si ca tobosarul cade secerat.

https://www.youtube.com/watch?v=fIRnv-2QYdk

 

Astfel de imagini par groaznice. Si sunt. Sa facem insa un exercitiu de imaginatie si sa ne intrebam: dar oare daca americanii incep razboiul cu Putin (si sunt sanse – vezi candidatii la presedentia SUA ce opinii au) si daca Rusia ataca Romania, cum va fi pe strazile Iasului?

Pai ca sa ne dam seama, putem sa vedem ce se intampla intr-un razboi light, cu putine tancuri si avioane pentru ca in Siria nu sunt dotatii cum sunt rusii.

https://www.youtube.com/watch?v=WXED7xaO46s

Iata totusi si cateva “secvente” cu tancuri.

https://www.youtube.com/watch?v=3v-6aEV44Dg

Si ce faceau francezii cand politicienii lor, din palatele lor super-protejate dadeau ordine la armata sa intreprinda “raiduri”? Pai faceau ce facem si romanii cand Klaus si Soros ni-l arata cu degetul pe Putin, ca si cum daca nu am gazdui rachetele americanilor, ar veni Putin sa ne anexeze …

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.