Praznicele noului reset se amână

Digi24 face prohodul festivalelor de muzică care se amână. Vai, ce păcat! Se pierd atâția bani la buget din taxe și impozite! Se duce lumea în afară în loc să vină la noi! Ce tragedie, văleu!


Ipocrizia nu este greu de observat. Dacă era vorba de un pelerinaj, narativul ar fi fost cu totul altfel: uită-te la ei, abia am scăpat de virus și ei se grămădesc. Uite-te la ei, pupă moaște! Biserica, în loc să îi adune la vaccin ca pe vaci, îi adună să pupe moaște, etc, etc.

Noul reset are nevoie de praznicele lui. Praznicele au nevoie de elemente religioase simbolice, legate de noul reset. Vaccinul este de departe principala dogmă actuală și orice totemuri legate de vaccin trebuiesc împinse și asimilate de credincioșii noului reset. Festivalurile și adunările publice sunt ca un fel de pelerinaje ale noului reset la care vor participa doar cei care își vor declara explicit adeziunea la noua religie prin viitorul certificat/pașaport/buletin la care încă lucrează STS și care a cărui amânare este motivul amânării acestor festivaluri.

Simbolistica religioasă a dictaturii care se construiește acum pe spinarea covidului și care este fals denumită de unii dictatură medicală (medicii nu au nicio legătură cu ea, decât că sunt – prin specificul meseriei – folositi ca masă de manevră pentru implementarea “măsurilor” dictate de Bill Gates & co.). Ce altceva sunt vaccinările în locuri publice decât un fel de “sfințire a locului” cu duhul vaccinării și plecării capului în fața narativului noului reset? Ce altceva este pomparea agresivă și arogantă în megafoane a “apelului la vaccinare” decât o propagandă fanatică religioasă prin care se încearcă “propovăduirea” ascultării obediente și iraționale față de autorități și acceptarea oricăror propuneri aberante, cum ar fi purtarea de măști de către copii la orele de sport sau chiar vaccinarea femeilor gravide?

Întorcându-ne însă la festivaluri, faptul că vor fi primele care vor oferi “beneficii” pentru vaccinați este bineștiut. Să nu se teamă însă “credincioșii” că mai e timp, toată vara și toată toamna. Problema e că preoții pregăteau “noi pedespe dumnezeiești” în toamnă, adică lansarea noilor tulpini prin care să “aducă la credință” pe toți necredincioșii și asta ar putea încurca implementarea pașaportului.

One comment

  • Ca orice ideologie, are și asta nevoie de simbolurile ei cu care să atingă sufletele enoriașilor. Enoriași care vor lăsa la o parte orice logică când vine vorba de problemele de “credință”. Din fericire pentru noi, nu-s decât o altă banală sectă modernistă, cum sunt și lgbt-iștii sau scientologii, care n-au făcut prea mulți purici, deși s-au băgat bani grei în promovare. Din nefericire pentru noi, la secta asta nouă au aderat cam toți liderii lumii, cei “aleși” și văzuți de popoare, dar și cei ascunși în diverse loje și neștiuți de lume. Deci o nouă internațională socialistă pe banii noștri, care nu își va ceda poziția cu una, cu două.

    Dumnezeu le-a amestecat limbile și le-a încurcat planurile constructorilor turnului din Babel, deci ne-a arătat că tot El le poate pune bețe în roate și actualilor arhitecți ai reset-ului. Acum, care or fi planurile Lui din prezent… nu prea știm, căci nu suntem atât de intimi cu El încât să ni le descopere. Mergem pe bâjbâite.

    M-am amuzat și eu de “amânarea” spectacolelor de vară drăcești, gen Untold sau Neversea. În fapt, o veritabilă anulare, cauzată tot de tâmpenia guvernanților care au găsit de cuviință să mențină cota de 1/3 din capacitate cu spectatori, în pofida vaccinării participanților. Deci își dau singuri cu stângu’n dreptul, ca strămoșii lor oarecând la zidirea turnului. La cota asta de participare, este neprofitabil, n-ai cum să scoți bani suficienți din bilete ca să plătești trupele alea. Deci…cancel. Și, cu asta, a mai ieșit la iveală o harneală promovată asiduu în mass-media pe care tineretul a hălpănit-o grav: “dacă vrei să-ți revezi interpreții preferați, pune umărul la vaccinare”. S-au vaccinat degeaba, dacă asta aveau în minte (spectacolele), iar acum vor da vina pe cei 80% nevaccinați că s-au vaccinat ei degeaba și că d’aia nu mai terminăm cu pandemia. De acum, poa’ să pună și fundul la vaccinare, căci tot degeaba va fi. Avem comedie, să râdem cu Benny Hill și cu Klaus Cîțohannis !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.