Varianta Delta are rata mortalității cât răceala simplă

Încă de la începutul verii spuneam că:

O noua tulpină “periculoasă” la toamnă va da prilej de revenire rapidă a regimului dictatorial complet: închiderea în casă, vaccinarea obligatorie periodică, stare de urgență, limitarea drastică a mișcării, limitarea categoriei de “personal esențial” și altele (cum ar fi mutarea bătrânilor în hoteluri, separați de copii și nepoți).

5 Iunie – Momente de respiro

După pomparea aiuristică și eșuată pe amuzanta triple mutation indiană, a venit vremea deltei …

Prostimea nu înțelege o dată că Sars-Cov-2 este un virus articifial ARN cu posibilități limitate de mutație – doar un mic procent de gene pot să aibă mutații și prin urmare schimbările pot fi infime.

Ca principiu, orice virus, dacă devine mai răspândac (deci trebuie să ne sperie), obligator trebuie să aibă o rată a mortalității mai mică. E logic că virusul care își omoară gazdele mai repede, se răspândește mai greu decât cel care le omoară mai încet și le dă timp să dea boala și la alții.

Dar tot circul cu mutațiile este penibil: e la mintea cocoșului că o mutație nu va putea domina. Pe șleau, pe limba simplă pe care ar înțelege și capetele vorbitoare de la unele televiziuni, există competiție/război între mutații și niciuna nu e suficient de puternică încât să domine pe alta. Prin urmare, orice ar spune ăștia, spaimele sunt aiurea, pur și simplu nu există vreo posibilitate ca o nouă variantă să fie mai nasoală ca ce am avut parte. Doar dacă nu se decid să lanseze ei una nouă …

Dar iată ceva interesant. Un studiu care arată că varianta delta are o rată a mortalității similară răcelii banale

Via Christ Martenson

Asta arată studiul dar părerea mea este că Delta nu are nimic specific care să justifice o rată a mortalității diferite. Ce s-a schimbat este dobândirea imunității. Am mai repetat acest exemplu: când gripa normală a ajuns prima dată în Insulele Feroe, rata mortalității a fost de 5%, cu mult peste Covid în ziua de azi. E firesc ca după trecerea prin boală populația să aibă o rezistență mult diferită și cifrele să fie mult mai mici.

Dar nu vom auzi asta, vom auzi numai gogoși și sperieturi căci arhitecții noului reset nu dorm doar nu prea mai au alte gogoși mai elaborate și prostesc boporul cu fantasmagorii triviale ca aceste tulpini denumite hazliu după literele grecești ca să le-ajungă până la zeta când vor intreoduce deja nanobiți în vaccinuri și îi vor putea controla prin 5G.

Una peste alta, cel mai clar indicator al stabilității implementării noului reset este curajul cu care unele informații transpiră și se permite curgerea lor către bopor pentru a-l programa și a-l obișnui cum face țăranul cu boii la jug:

Now, the Israeli Health Ministry has discovered that the number of patients who had been infected prior to becoming infected again during the latest Delta-driven wave of the pandemic were less likely to be reinfected than patients who have only been vaccinated. The finding directly contradicts research spouted by American experts like Dr. Fauci, along with Pfizer and Moderna, who have previously insisted that the antibodies created by their jabs are more powerful than antibodies produced by natural infection (which is one reason even the previously infected have been asked to get vaccinated).

Zerohedge

Deci se pare că cei care au făcut vaccinul – care teoretic “i-a salvat!” sunt loviți mai nasol decât cei care nu s-au aliniat propagandei și nu au acceptat să se injecteze cu un ser experimental. Evident că știrea este bombă, dar nu va fi preluată ca o bombă împotriva vaccinului și la noi nu se va auzi deloc de ea. Repet, totul e făcut cu un scop, această declarație, în Israel, are scopul să fundamenteze vaccinarea periodică – acum a venit rândul să îi sperie din nou pe cei vaccinați ca să îi împingă la nivelul următor: să accepte ideea că vor trebui să se vaccineze periodic.

Din țarc în țarcul următor, pe loturi, oile sunt împinse din narativ în narativ către soluția finală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.