Diavolul din detalii – obligativitatea vaccinării pentru tineri

Din articolul anterior am văzut că pe datele statistice, riscul de infecție este distribuit similar între vaccinați și nevaccinați. Evident, acest fapt nu va putea fi acceptat de cei care sunt pro-vacciniști spălați pe creier și fără gândire critică – floare rară zilele astea.

Dar să zicem ca datele la noi sunt … spooky. Culmea e că prin alte părți datele arată chestii chiar mai nasoale: vaccinații răspândesc Delta mai puternic decât nevaccinații

When early field data showed that vaccinating people cuts transmission of the SARS-CoV-2 virus, researchers were cautiously optimistic. But they warned that many of those studies, although promising, took place before the fast-spreading Delta variant proliferated worldwide. Now, reports from various countries seem to confirm what scientists feared after the variant tore through India with alarming speed in April and May: Delta is more likely than other variants to spread through vaccinated people.

Sursa: nature.com

Minciuna că vaccinul te face liber nu mai ține deoarece oamenii au văzut în jurul lor ce se întâmplă și vaccinații văd pe pielea lor. Pentru a menține însă “oferta” fierbinte, li se liniștesc eventualele răbufniri de revoltă și sentimente de vină că au fost creduli în faptul că vaccinul îi va feri de virus (cum s-a pompat la început) prin încurajarea că măcare nu mor, dacă fac, fac boală ușoară (ca și cum grosul nevaccinaților nu fac oricum boală ușoară …)

The first generation of COVID-19 vaccines seems to be holding up against Delta and other known variants, at least in preventing severe disease and hospitalization

Sursa: nature.com

Deci dacă vaccinații nu sunt feriți de boală și dacă moartea are oricum prevalență la cei peste 60 de ani, ce sens mai au certificatele verzi?!? Iată ce zice gheorghiță:

Persoanele de peste 60 de ani au risc de o sută de ori mai mare să moară din cauza COVID-19, comparativ cu cei din grupa de vârstă 16-39 de ani”, a susţinut medicul militar la evenimentul de lansare a Forumului Român Pro-Vaccinare.

Sursa: bursa.ro

Deci dacă cei de peste 60 de ani au risc de 100x să moară decât cei între 16-39, înseamnă că cei între 16-39 au maxim 1% (deși în realitate mult mai mic – 1% ar însemna că cei peste 60 ar muri 100%).

Ce sens are atunci împunerea vaccinării obligatorii pentru toată populația, când impunerea vaccinării obligatorii pentru cei peste 60 de ani ar rezolva – teoretic – problema?

Că există cazuri și de tineri, că pe ici pe colo mai mor și copii – sunt evenimente triste, dar matematic irelevante, statistica oficială arată sub 1% șansele de a muri pentru cei sub 60 de ani.

O campanie targetată pentru cei peste 60 de ani nu doar că ar avea șanse mai mari de succes, dar ar avea și sens, deoarece este clar că această categorie este ținta virusului – cei neesențiali sunt exterminați, cei grași, cei bolnavi de diabet care consumă multe proteine și prin urmare au o amprentă de carbon prea mare, aceștia sunt rași de acest virus care pare soluția ideală pentru reducerea treptată a populațeii globului.

Dar evident că bunul simț nu poate să prevaleze în deciziile oficiale deoarece cele mai sumbre suspiciuni sunt confirmate până și se aberația menținerii interdicției de circulare după ora X, ca și cum așa am eradica virusul dacă interzicem tinerilor să iese la o terasă după ce că oricum probabil au făcut toți boala până acum, ei fiind cei mai neglijenți și fără frică – pe bună dreptate – față de acest virus.

În aceeași măsură este aberantă și cerința ca personalul din cutare breaslă să fie vaccinat – ce contează dacă oricum cei vaccinați pot să ia și să dea boala în aceeași măsură? Dacă narativul actual oficial este ca dacă ești vaccinat măcar nu mori, nu e firesc să nu obligi oamenii aiurea să se vaccineze dacă nu vor? Mai ales în domeniul medical, nu e logic că cei care până acum nu s-au vaccinat au motive întemeiate – fie au trecut prin boală, fie au văzut că nu e dracul chiar atât de negru, fie nu au încredere în vaccin deoarece au văzut cu ochii lor că nu e bun … De ce aceast autoritarism tembel și această dictatură pseudo-medicală aberantă? Deoarece așa sunt ordinele … Marșul antihristic se accelerează pentru că în 2-3 săptămâni trece valul și ei trebuie să bată fierul cât e cald.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.