Cea mai bună știre despre Omicron

Cine face omicron, nu mai face delta. Și cică cine a făcut delta, poate face omicron. Omicron evident e mai blând, că se duce în sus (nas/faringe) nu în jos (gât, plămâni). Prin urmare, omicron va cam termina plandemia, cel puțin pe moment.

Acum, evident că rămâne valabilă ideea că oricând se poate lansa un virus nou sau o tulpină nouă, deși e destul de tricky să nimerească una care să fie și stealth și infecțioază și să omoare selectiv, nu în scară largă.

Să nu uităm niciodată din vedere când vorbim despre omicroane, delte și altele că virusul ăsta este artificial și a fost lansat intenționat. Cum știm asta? Păi știm deja că e artificial (teoria e acceptată de mainstream, avem suficiente leak-uri și mai ales explicații genetice) și apoi coroborând cu unele evenimente ciudate dinainte de apariția virusului în China, putem concluziona că între cele două scenarii – planificare și accident, planificarea este mai probabilă. Nu vă plictisesc cu prea multe, amintesc doar acel eveniment Event 201 organizat de Johns Hopkins (cei care au și lansat inițial modelele cu milioane de morți în câteva luni), World Economic Forum și Bill & Melinda Gates. Culmea este că materialele și întreg evenimentul este păstrat activ online ca un fel de sfidare totală și siguranță de sine că oile nu se vor prinde. Le puteți vizualiza și pe Youtube.

La nivel de zvon (deoarece nu mai știu unde am citit) aș aminti că unele leakuri arată și că fundația Gates a finanțat acel ONG care s-a ocupat cu studierea virusului în China. Deci avem legătura directă între producția virusului și mecanismul de control și comandă la care s-au antrenat în Event 201. Evident, acesta este doar un exemplu, sunt mai mult. Unele sunt firești, adică o pandemie era așteptată. Dar coincidențe ca Event 201 sunt excluse, și actorii și timingul și patternul evenimentelor pandemice comparat cu pregătirea, arată că nu avem de ce să mai avem semne de întrebare cine sunt actorii și de ce s-a întâmplat totul cum s-a întâmplat.

Am mai povestit în vară cum există în plandemie momente de respiro prin care oile sunt lăsate să se calmeze înainte de a face un nou pas mai departe. Bunăoară acum s-a calmat chestiunea cu vaccinurile pe plaiuri mioritice și pe ici pe colo în afară. Marea Britanie e un caz aparte deoarece sunt esențiali. Elitele nu vor să distrugă perla coroanei deoarece britanicii vor fi populație esențială în Marele Reset. În schimb, Australia, Austria, Franța, Italia și altele sunt deja captive certificatului.

Dar noi nu avem parte decât de un momentum. Era bine dacă băgau de acum (din punctul lor de vedere) deoarece oile aveau timp să se obișnuiască cu blestematul de certificat, cum să îl folosească, cum să îl tipărească etc. Dar deja 99% dintre oi au fost dresate deoarece la mall nu se intră fără, prin urmare, nu contează dacă în etapa actuala procentul de vaccinare nu este suficient de mare și certificatul nu e trecut prin lege. Este timp de noi tulpini și de noi campanii pentru a speria oile suficient cât să primească fără probleme certificatul obligatoriu. Mai ales că se dorește implementarea vaccinării periodice, dacă se băga acum la noi și cum expiră deja pentru unii și la noi, asta adăuga o problema suplimentară, anume frecvența care la noi este la fel de greu de băgat pe gât oilor ca și prima vaccinare. Deci s-a preferat așteptarea pe baza ideii că trebuie ceva timp ca oile să fie adaptate la noi și de asemenea, cu ocazia noilor campanii și tulpini, spaima fiind reactualizată, se va putea băga la pachet și periodicitatea care acum nu e deloc bine promovată, deoarece pur și simplu fabrica de consens nu a avut capacitate de producție suficientă, certificatul ocupând tot spațiul și inflația venind din urmă.

Vedem de ce dorea Rafila ca turbatul să bage certificatul până la 1 ianuarie – ca să nu piardă spațiul de emisie care e acum ocupat de hiperinflație și ca să apuce să bage certificatul înainte de o eventuală fierbere a mămăligii care să ducă la anticipate și care să spulbere vaccinarea obligatorie pentru 3-4 luni până vom avea un nou guvern. Să nu credeți că Rafila &co nu știau de pe atunci că omicronul face vaccinul inutil, pe lângă faptul că omicron nu e deloc nasol (1) și vaccinul nu protejează împotriva omicron (2) – cum vedem peste tot în țările vaccinate.

În concluzie, ni se mai dă timp ca să facem ce trebuie. Din păcate mulți încă dorm și cred că scăpăm. Vai de ei! Cu toate acestea, omicronul care probabil este evoluție naturală chiar dacă a pornit din virus artificial, oferă imunitate sporită care probabil va acoperi și eventuale noi tulpini. Asta le va încurca puțin treaba deoarece ei aveau nevoie de morți cât mai mulți nu de rată de infecție mare. Dar după cum știm, natura e deosebit de greu de stăpânit și în teoria compelxității, știm că mici variații în parametrii inițiali ai unui sistem complex, pot duce la situații total diferite după un număr suficient de mare de iterații. Chiar dacă pot lansa tulpini noi, sau viruși noi, cum se propagă aceștia în societate și cum reacționează pe milioane de oameni este greu de prezis acum când omicronul este destul de ciudat/diferit de celelalte tulpini și a reușit atât de mult să le încurce planurile.

În plus, pe lângă specificitatea omicronului, mai avem și impactul asupra vaccinaților care poate crea o reacție de feedback extraordinară în sensul pierderii încrederii și tracțiunii pe care – în ciuda eșecului și în cazul delta – vaccinul o avea totuși. Adică, cu puțin ajutor statistic, reușiseră să convingă lumea că vaccinul e bun și că protejează deși vedeam toți vaccinați care făceau boala. Și se suprapunea faptul că oricum virusul a fost totdeauna blând cu 90% dintre oameni (cei sub 60-70 de ani și fără comorbidități nasoale) cu narativul că vaccinul ajută și de aceea sunt simptomele ușoare (nu se ajunge la spitalizare). Acum însă, omicronul a dat în toți și nu mai merge nici măcar măcănitul că te ajută să nu mai mori pe capete, că oricum omicronul nu omoară ca delta, prin urmare, avem pe de o parte darea pe față a minciunii vaccinului și pe de altă parte, eliminarea fricii față de virus. Pe măsură ce oamenii văd și aud în jurul lor pe alții care au trecut prin omicron, de voie de nevoie, lumea acceptă ceea ce trebuia să accepte inițial – că boala este endemică, o boală simplă, tratabilă, care nu omoară pe capete și nu are nevoie de măsuri speciale cum ar fi carantine, măști și vaccinuri. Ori asta nu e bine, deoarece ei aveau în plan vaccinarea periodică. Și cum să mai pompezi asta acum?

Asistăm așadar la fumarea unei prime etape din planul Marelui Reset. Avem bineînțeles alte scenarii care vedem deja că se desfășoară accelerat – hiperinflația și războiul. Mai sunt ca “backup” căderea/închiderea băncilor și atacurile cibernetice care să paralizeze infrastructura. Dar astea, fără certificat, nu îi ajută prea mult, deoarece certificatul avea scopul de id global care urma să fie folosit ulterior pentru controlul populației care va mai supraviețui războiului. Evident că se vor găsi mijloace noi de implementat și acest biocip despre care se vorbește poate fi unul dintre noile produse ale fabricii de consens.

9 comments

  • “Liliecii” contra-atacă! Dacă varianta precedentă de covid s-a fâsâit cu prea puține victime, au pregătit o nouă mutație “accidentală” care combină infecțiozitatea sars-ului cu mortalitatea mers-ului (1/3) – neocov. Ai naibii liliecii ăștia din China, altă treabă n-au decât să facă viruși mutanți și să se lase mâncați de oameni !

    https://m.timesofindia.com/life-style/health-fitness/health-news/is-the-newly-found-neocov-covid-variant-by-wuhan-scientists-the-deadliest-of-all-covid-strains/articleshow/89173858.cms

  • Iata comentariile jurnalistului Jon Rappoport

    Vaccines: an ideal covert op to genetically re-engineer humans « Jon Rappoport’s Blog

    https://blog.nomorefakenews.com/2015/07/11/vaccines-an-ideal-covert-op-to-genetically-re-engineer-humans/

    la articolul publicat de NYT.
    Articolul este disponibil in urmatorul link:

    https://www.nytimes.com/2015/03/10/health/protection-without-a-vaccine.html?_r=0

  • O rezoluție a APCE îndeamnă cele 47 de state ale organizației să inițieze o dezbatere politică asupra posibilității de a legifera ca vaccinarea Covid să devină obligatorie. O nouă „Teorie a Conspirației” începe să se confirme | ActiveNews

    https://m.activenews.ro/stiri/O-rezolutie-a-APCE-indeamna-cele-47-de-state-ale-organizatiei-sa-initieze-o-dezbatere-politica-asupra-posibilitatii-de-a-legifera-ca-vaccinarea-Covid-sa-devina-obligatorie.-O-noua-%E2%80%9ETeorie-a-Conspiratiei-incepe-sa-se-confirme-172352

    👇

    Părintele SAVVAS AHILEOS, in anul 2011, POATE FI AUZIT MENȚIONÂND URMĂTOAREA PROFEȚIE:

    Transcript:

    Sfântul Paisie – sfântul recunoscut al Sfântului Munte, cel ce avea harisma înainte-vederii, pentru că Dumnezeu i-a dat har – a lăsat o însemnare scrisă de mâna lui, pentru fiii lui duhovnicești. Și scrie:

    Să nu primiți nici un card! Fără discuție! Știți acum ce plan au?

    Se apropie momentul să adune toată lumea într-o cușcă (lock down), pentru a primi pecetea pe mâna dreaptă și pe frunte.

    Se spune că trebuie, foarte curând, să fie pecetluită toată lumea. Dacă iei pecetea, ai pierdut Raiul. Și nu doar asta, ne spune Dumnezeu. Cei ce vor primi pecetea vor avea atâtea dureri, ca atunci când te înțeapă scorpionul. Se vor umple de răni, de toată răutățile, vor cere pietrelor să se rostogolească peste ei, ca să moară. Dar pietrele nu vor cădea, moartea nu va veni. Se vor duce la morminte și vor ruga morții să iasă afară, ca să intre ei. Și nici de-acolo nu vor primi răspuns. Aceste răutăți care vin asupra noastră, frații mei, să rămânem credincioși până la moarte, ca să primim cununa vieții, pentru că Sfântul Gheorghe și Sfântul Dimitrie și toți sfinții nu erau înaintați în vârstă, cei mai mulți. Cei mai mulți au fost tineri. Sfântul Gheorghe și Sfântul Dimitrie erau niște tineri de 20 de ani, și au rămas credincioși până la moarte. Atât de mult trebuie să-l iubim pe Dumnezeu!

    S-au găsit unii care să spună: „Iar ne spune Părintele Sava despre Duminica Învierii?”. Eu o să-ți spun până în ultima clipă să nu părăsiți Biserică, pentru că nu am încredere că veți rămâne. O să vă ridicați și o să plecați.

    ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ π.Σάββα – Μετά το LOCKDOWN έρχεται το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ… – YouTube

    https://m.youtube.com/watch?v=xvJolm7yFcg

  • https://m.facebook.com/100063756848185/videos/3150450571905397/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&ref=sharing

    Document al Parlamentului European privind microciparea cetatenilor din UE

    The use of chip implants for workers – Think Tank
    https://www.europarl.europa.eu/thinktank/it/document.html?reference=IPOL_STU(2018)614209

    Se poate descarca fisierul pdf in limba engleza…

    Această lucrare explică tehnologia implanturilor cu cip RFID; explorează aplicațiile actuale și ia în considerare aspecte juridice, etice, de sănătate și de securitate legate de utilizarea lor potențială la locul de muncă. Studiul a fost comandat de Departamentul tematic A pentru Comisia pentru ocuparea forței de muncă și afaceri sociale (EMPL).

    Avocat Elena Radu detaliază despre certificatul digital covid: piatra de temelie pentru implementarea identității digitale unice printr-un singur dispozitiv, portofelul electronic, fără de care nu se va mai putea face identificarea și autentificarea, și care conform unei propuneri de regulament a ue, se va realiza până la sfârșitul anului 2022.
    https://t.me/stopplandemie/7248

    QR cod = cnp digital 666
    https://t.me/stopplandemie/7348

    Special Address by the President at the World Economic Forum
    https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/SPEECH_22_443

  • Hristos a venit, a luat asupra Sa omul, ca sa preschimbe firea noastra si s-o invieze. Numai Hristos. Nimeni altcineva nu poate face asta. Dar nu l-au primit! Sionistii inca il asteapta pe Hristos, sa vina, sa ii elibereze din robia Romana si sa largeasca domnia lui Israil, caruia ii vor sluji toti. Dar asta va fi inainte de sfarsitul lumii, cand va veni Antihrist! Antihrist va fi presedintele Natiunilor Unite, stapanul lumii. La Geneva, inainte de razboi, Societatea Natiunilor nu isi alegea presedintele, ci numai secretarul general. Presedintele va fi primul si ultimul! Si de aceea se grabesc sa uneasca lumea. Mai cu seama americanii. Noi, insa, avem Apocalipsa Sfantului Ioan Theologul…

    (Staretul Tadei, Pace si Bucurie in Duhul Sfant, Editura Predania, Bucuresti, 2010,
    p. 21).
    👇

    Acum se vrea ca neamul omenesc sa se uneasca in noua ordine mondiala. Dar nici macar Europa nu se poate uni! Iar ei se mira cum de nu este cu putinta, desi slujesc cu atata credinciosie diavolului.
    Diavolul insusi se plange ca nu poate implini planul si dorintele lor dracesti – si asta din pricina ortodocsilor!…desi noi, ortodocsii, ne-am indepartat foarte mult de la bine si adeseori suntem mai nelegiuiti decat politheistii si necredinciosii, desi ne numim crestini…Asadar, noi suntem asa, dar totusi sunt printre noi suflete smerite si blande, care se roaga necurmat lui Dumnezeu, ca Domnul sa stavileasca raul. Si, pentru astfel de suflete dreptslavitoare, nu numai din punct de vedere fizic, ci rugatoare, nu se ingaduie implinirea acestui plan. Aceste suflete sunt smerite si blande, neintrerupt se roaga lui Dumnezeu; nu stiu sa se manie, nu se jignesc, pe toate le iarta. Iata, din pricina unora ca acestia si a copiilor nevinovati, Soarele straluceste si Domnul ne binecuvinteaza!

    (Staretul Tadei, Pace si Bucurie in Duhul Sfant, Editura Predania, Bucuresti, 2010, pp. 68-69, 84, 222-223).

    👇
    Se zice ca (sionistii din) Natiunile Unite slujesc in chip deschis Satanei.
    Pe mine m-a mirat asta. Cum se poate face asa ceva, oameni buni? Da, se poate! , mi s-a zis, au chiar si un ritual satanic. Satana vrea ca lumea sa se uneasca, sa se instaleze noua ordine mondiala. Satana vrea asta de la sionisti, caci este putere cugetatoare si se osteneste sa influenteze oamenii, sa se abata cu totii in directia pe care o doreste. Dar asta nu se poate, spun ei din pricina ortodocsilor.
    Cu toate ca noi, ortodocsii, ne-am departat mult de bine, totusi intre dreptslavitori mai sunt multe suflete smerite si blande, care se roaga din inima lui Dumnezeu sa mantuiasca lumea. De aceea, Satana nu poate sa inraureasca fara retinere asupra gandurilor oamenilor.
    S-a iutit timpul! Cand lumea se va uni definitiv, abia atunci va fi ales presedintele Natiunilor Unite, stapanul lumii. El va fi primul si ultimul presedinte al Natiunilor Unite. Iar Domnul Hristos va ingadui asta.

    (Staretul Tadei, Pace si Bucurie in Duhul Sfant, Editura Predania, Bucuresti, 2010, p.113).

    👇

    Se apropie vremea cand planeta noastra isi va incheia rostul. Toti acestia trebuie sa vina. Ei sunt prorocii mincinosi despre care Insusi Domnul, dar si Apostolii, au vorbit: inainte de sfarsitul lumii vor iesi multi proroci mincinosi. Unii vor spune: Iata-L pe Hristos la noi!, altii vor spune: Iata-L la noi! Domnul ne spune ca si Apostolul: Sa nu iesiti, sa nu mergeti la ei! Aceasta inseamna sa nu se iasa din Biserica (sa nu iesim din Trupul Bisericii Ortodoxe care este Dumnezeul-Om: Hristos!) Toti acestia sunt proroci mincinosi!
    (Staretul Tadei, Pace si Bucurie in Duhul Sfant, Editura Predania, Bucuresti, 2010, p. 115)

    👇
    Diavolul a izbutit, in intentia sa, sa-i convinga pe Sionisti ca urmasii lui David trebuie sa fie pregatiti pentru domnia viitoare, si lucrurile au mers asa din semintie in semintie, si ei cred ca va veni vremea sa stapaneasca lumea. Astfel, a aparut sionismul pentru pregatirea venirii mantuitorului mincinos al lumii – antihristul. Hristos Mantuitorul a venit,
    dar ei nu L-au recunoscut, caci au crezut ca mai intai El trebuie sa i slobozeasca de jugul Roman. Nu au putut sa creada, caci L-au vazut in trup. Sionistii il asteapta si acum pe Messiah.

    (Staretul Tadei, Pace si Bucurie in Duhul Sfant, Editura Predania, Bucuresti, 2010
    pp. 135-136).

    👇

    Numarul sau codul 666 este cu adevarat numele antihristului, asa precum numele lui Iisus Hristos Mantuitorul este numarul 888. Toti vor trebui sa fie insemnati cu numarul acesta (666 al lui antihrist), in cartile de identitate (si apoi ontologic in fiinta lor).

    (Staretul Tadei, Pace si Bucurie in Duhul Sfant, Editura Predania, Bucuresti, 2010, p.193).

    👇
    Staretul Tadei:
    Având în vedere că sionistii au pregatit oameni pentru toate pozițiile cheie – vor provoca o criză economica de mari proporții, fără precedent, așa incat Marea Depresiune economica din anii 1930 va fi surclasata ca un crash financiar prea mic. Prin aceasta viitoare criză planetara, valoarea banilor din intreaga lume va cobora la zero și întregul sistem economic se va prăbuși. Acest lucru va duce la distrugerea economiilor tuturor țărilor, deoarece circulatia banilor lichizi pentru economie este de aceeași valoare si importanta ca circulatia sângelui in organismul uman.
    Apoi va fi implementat un sistem planetar de plăţi digitale (bani digitali) astfel încât nimeni să nu poată supravieţui în afara lui. După atâtea dezastre omenirea va fi gata să implore guvernarea unui salvator (Antihristul) care să restabilească pacea cu orice preţ, chiar cu preţul pierderii propriei libertăţi a fiecarui cetatean.
    Aceasta criza econimica va crea un haos fără precedent. Din acest haos natiunile vor fi scoase la liman de un „salvator”, Antihristul, care va aparea ca un geniu la nivel planetar pentru a „salva” lumea.
    Când veti vedea criza economică ca ia proportii peste tot în lume, atunci sa stiti ca aratarea in public (pentru a i se face lobby) a Antihristului este aproape…

  • Marxismul/egalitarismul a distrus iremediabil orice se putea distruge: natiuni, economie, cultura, arta, societate, stiinta, afaceri, etc. Asa se intampla atunci cand dai drept de vot unor dejectii genetice si unor imbecili lipsiti de discernamant pentru simplu motiv ca exista. Oare ce voteaza acesti oameni tinand cont ca din cauza lipsei de educatie si a IQ-ului foarte scazut abia sunt capabili sa-si castige existenta?
    Cum sa dai aceleasi drepturi egale unui analfabet si unui inginer, doctor, profesor, programator, avocat, etc?
    Cum votul unui analfabet valoreaza la fel de mult cu votul unui inginer, doctor, profesor, programator, avocat, etc?

    Daca vreti sa vedeti care este nivelul de inteligenta al populatiei, trebuie sa va uitati la venituri si veti observa ca ~80% din populatie abia isi acopera nevoile zilnice pentru un trai decent, indiferent de natiune. In Romania daca le mai raman ceva bani de un “al inclusiv” in Bulgaria sau Grecia sau de un harb diesel vechi de 20 de ani cumparat din Jermania de la o batranica care il tinea numai in garaj, evident, atunci sunt de-a dreptul faraoni intergalactici. Sunt milioane. Multe milioane. Cu cat sunt mai multi intr-o natiune, cu atat mai mult natiunea este mai falita/distrusa.
    Astia voteaza. Si se reproduc. Si iar voteaza. Si iar se reproduc. …
    Oare ce voteaza ei?
    Dar copiii lor aia super bine educati?
    Ca orice ratati si “gibz me that” nu e clar ca voteaza stanga care le spune ca sunt saraci si ratati din cauza bogatilor care “ii fura” si promit “justitie sociala” pe paine promitand ca vor lua de la bogati sa le dea lor?
    Statistica nu minte. Astea sunt efectele reale ale egalitarismului si ale dejectiilor genetice cu drepturi:
    https://commodity.com/data/debt-clock/

    Daca esti educat si castigi cel putin peste medie, votul si mersul la vot sunt inutile. Presupunand prin absurd ca ai ce vota si ca dreapta este dreapta si nu noua doctrina neo marxista a Scolii de la Frankfurt sau “Martorii lui Herbert Marcuse/Antonio Gramsci”.
    Inevitabil vei pierde in fata unor multe milioane de ratati si sarantoci care nu produc nimic dar se bat cu pumnul in piept ca au drepturi sau ca au “au construit tara”. Ca sa nu mai vorbim despre milioane din astia:
    https://i0.wp.com/ziaristii.com/wp-content/uploads/2019/04/PSDist-pisat-pe-el.jpg

    Oamenii educati si inteligenti fac asta:
    https://www.striblea.ro/wp-content/uploads/2014/06/ma-pis-pe-el-de-vot.jpg
    pentru ca inteleg lucruri elementare ca acestea:
    https://nuvotati.wordpress.com/2012/05/03/ce-reprezinta-votul/
    https://www.piticigratis.com/2016/06/ghid-electoral-pentru-tineretul-aiurit/
    https://reactii.ro/5-mituri-despre-vot/

    In concluzie:
    – egalitarismul a distrus si falimentat natiunile
    – prostimea si sarantocii “cu drepturi” impreuna cu politicienii pe care i-au votat si sustinut au indatorat pana la refuz statele
    – politicienii stangisti sustinuti de prostime si saracime promit si vor sa-i jefuiasca pe “chiaburi” pentru a putea plati datoriile nationale, pentru a putea tine in picioare toate schemele Ponzi si Caritasurile falite fie ca sunt numite “fonduri de pensii” fi ca poarta numele generic de “asigurari de sanatate” sau “asistenta sociala”, pentru a putea implementa noul program “primesc bani de-a moaca pentru simplul motiv ca exist” numit mai nou “universal basic income” sau pe romaneste, noua forma de “venit minim garantat”

    Aceste lucruri nu sunt posibile fara o dictatura si fara taieri de drepturi. Aceste tipuri de jafuri legalizate au mai fost incercate si au fost un esec. Vezi de exemplu asta:
    https://www.google.com/search?q=rich+people+fleeing+france
    Sau asta:
    https://www.cato.org/commentary/why-europe-axed-its-wealth-taxes

    Cu toate acestea sunt inca milioane de imbecili prin politica care spera ca vor reusi sa implementeze aceste imbecilitati care sunt deja cunoscute de peste un deceniu. De aia se vorbeste acum la greu despre “digitalizare” si “5G”, fara de care nu poti implementa “cashless society” si nici “certificatul green/digital”, de aia se vroia introdusa Agenda 21 a ONU, acum rebotezata Agenda 2030 unde se bate campii la greu cu nonsensuri ca durabilitate, sustenabilitate, ecologie/green deal, justitie sociala, eradicarea saraciei, urbanizare, digitalizare, etc., de aia de vorbeste la greu despre “Great Reset” rebranduit mai nou in “Build Back Better”.

    Ce este amuzant este faptul ca prostimea nici acum nu realizeaza ce li se intampla si faptul ca doar o mica parte dintre ei “se trezeste” si afla ceea ce noi “conspirationistii” si “antivaccinistii” stiam de peste un deceniu.

    Anyway, planurile sunt exact asa:
    https://ourtube.co.uk/watch/h4Pju8AMgzZfbOQ
    si asa:
    https://media.gab.com/system/media_attachments/files/094/767/248/original/a3dc5de63b87336d.mp4
    si asa:
    https://www.armstrongeconomics.com/world-news/cryptocurrency/the-real-digital-plot/
    si asa:
    https://www.armstrongeconomics.com/world-news/corruption/build-back-better-means-you-destroy-it-first/

    PS. In caz ca lucrurile nu sunt clare:
    https://www.youtube.com/watch?v=5AeO-dKGBLs

  • Global IRIS Biometrics Market By Manufacturers, Countries, Type And Application, Forecast To 2026 – Express Press Release Distribution
    https://express-press-release.net/news/2021/09/30/1027315
    “Ce s-ar întâmpla dacă cineva ar refuza acest nou sistem de” identificare legală“, nu va mai putea opta pentru un loc de muncă, nu va putea obține cont bancar, nu va putea solicita un card de credit, nu va putea obține un credit ipotecar, nu va putea primi vreo plată guvernamentală etc. Iata consecintele daca un cetatean refuza să primeasca aceasta “identitate universală digitala” si astfel ar deveni disprețuit de societate (paria)“, a spus Michael Snyder.
    “Ceea ce vrea elita este să se asigure că toată lumea este” inregistrata în sistem “pentru a fi controlata și manipulata pentru anumite scopuri”, a concluzionat Snyde.
    https://cairnsnews.org/2019/04/18/you-will-be-micro-chipped-by-2030/

  • Discutie Schwab – Ursula

    Este un pas important pentru a crea un creier fizic pentru digitalizare si pentru a-l stabili intr-o oarecare masura in Europa..
    https://m.facebook.com/100070827785541/videos/517296489737850/?locale2=ro_RO

  • ONU😎
    👇
    ONU dixit:
    Statele membre să intre în regim de urgență în 5 domenii:

    Combaterea #COVID19

    Transformarea sistemului financiar internațional

    Combaterea crizei climatice

    Plasarea oamenilor în centrul lumii digitale: Avem nevoie de schimbare (de pecetluire😉)

    Trebuie să punem oamenii pe primul loc în lumea digitală.

    Acțiuni pentru o pace durabilă

    https://twitter.com/antonioguterres/status/1484823149673730049?s=20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.