Marea Mătrășire

În ciuda aparențelor, mătrășirea care are loc acum nu e legată de confirmarea pe date a ineficienței vaccinurilor. Deși ar fi suficientă și asta pentru ca să cadă capete – Orban a căzut, dar trebuie să cadă și Arafat și Rafila – incompetenți care au pompat și încă pompează un medicament experimental care s-a dovedit total ineficient împotriva Sars-Cov-2.

De ce ar fi normal să pice capete și vinovații să fie judecați? Deoarece au mințit că vaccinarea te protejează și mulți oameni (proști) i-au crezut și nu s-au mai ferit de virus, prin urmare fie s-au expus fiind asigurați de “autorități” și astfel au contactat virusul aiurea, fie au tratat cu nonșalanță infectarea, deoarece când a devenit clar că vaccinul nu te protejează ca să faci boala, au pompat minciuna că te ajută să nu faci cazuri grele. Cunosc personal cazuri de vaccinați care când au făcut boala, nu au contactat niciun doctor și au luat pastile după ureche, crezând că scapă ușor deoarece “sunt vaccinați”. Ori asta e minciună și vinovații trebuie să plătească. S-a dovedit – pe cifre – că vaccinarea nu ajută la nimic, din contră, există o corelație între rata vaccinării și rata infectării.

Și capetele acuzării continuă. După ce s-a văzut că vaccinarea nu ajută nici la infectare și nici la gradul de îmbolnăvire, au pompat minciuna că trebuie mai multe vaccinări – 3,4, la 6 luni, la 3 luni etc. O altă categorie de fraieri au pus botul și la gogoșile astea și din nou s-au expus aiurea, s-au aruncat la cinșpe vaccinări și tot degeaba.

Cu toate acestea, principala problema cu vaccinurile nu este atât faptul că nu au ferit pe nimeni de nimic, ci că efectele secundare încă urmează să se vadă și deși încep să se vadă și să apară studii, nimeni nu oprește această operațiune periculoasă pentru sănătatea publică care este vaccinarea anti-covid. Au început să oprească unele centre deoarece nu mai au clienți. Problema este însă că trebuie urgent făcute centre de testat medical vaccinații și de ajutat cei care o să înceapă să aibă probleme. Pare ciudat poate pentru unii ce zic. Dar așa cum în ianuarie-februarie 2020 scriam despre lucruri care s-au întâmplat 6-12 luni mai târziu, așa și acum spun dinainte ce urmează să se întâmple. Nu pentru că aș fi profet ci pentru că unele informații ies la suprafață dar autoritățile sunt motivate să le ascundă, să le mătrășască, să le ignore, deoarece dacă le-ar accepta ar trebui să accepte că au greșit.

Poate se merită aici o mică paranteză. Nu spun ceva exagerat dacă afirm că în politică au loc mai ales narcisiștii. Dar nu doar în politică ci în locuri de conducere (chiar “specializate”) se întâmplă – asta e lumea, asta e natura umană – ca să se ridice mai ales narcisitștii. De ce? Deoarece aceștia se folosesc de oameni prin manipulare ca să pară buni. Cum? Păi spunând minciuni, spunând ce vor oamenii să audă, promițând aiureli. Niciodată un ministru de finanțe care zice: “pe baza unei analize matematice, trebuie să mărim impozitele și să tăiem cheltuielile ca să nu intrăm în faliment peste 5 ani” nu va avea succes în politică. Dacă în schimb spune “vom mări pensiile cu 20%”, nu trebuie să mai adauge nimic de matematică. Poate să spună chiar și “deși nu avem de unde, dar ne-om descurca noi cumva …”. Oamenii îl vor iubi deoarece gloatele vor calea ușoară și mică este turma care intră pe ușa strâmtă a adevărului.

O concluzie la paranteza de mai sus, este că nu trebuie neapărat să fie o conspirație – deși este – care să explice de ce politicienii s-au aruncat fără să gândească și ignorând sfaturile experților adevărați (nu blogheri de medicină) și au pompat vaccinarea. E suficient ca un produs să promită marea cu sarea deoarece acesta prinde la bopor și politicienii câștigă puncte electorale pentru partid. Asta sperau PNL, Câțu și Orban când au aruncat sute de milioane aiurea pe un ser experimental care s-a dovedit că nu are efect deși dacă citeau studii, vedeau. Asta spera și Rafila că va câștiga puncte pentru PSD dacă va băga certificatul obligatoriu deoarece dacă i-ar fi vaccinat pe toți, extirpa covidul. La fel ca și victimele lor, narcisiștii având mintea încețoșată, nu pot să lege doi cu doi și cad și ei în aceleași capcane ale iluziilor și fantasmelor, evitând gândirea rațională științifică bazată pe date și pe raționamente logice.

Dar marea mătrășire este acum legată de efectele vaccinurilor care se pare că sunt nasoale. Chris Martenson intră în amănunt și nu doresc să zic prea mult. Ideea pe scurt este că teoretic, vaccinurile pe bază de mARN funcționau astfel: mARN-ul stimula organismul să producă proteina spike (care semăna cu a virusului), apoi după ce organismul producea proteina, sistemul imunitar producea anticorp. Apoi, restul de mARN era eliminat (magic – deoarece nu există clar explicat cum) din organism și proteina care a ajutat la stimularea sistemului imunitar, cum nu e decât o proteină “dummy” care nu face nimic, de asemenea va fi elimiată în câteva zile maxim. Ei bine, studiile arată că atât mARN-ul cât și proteina spike, nu sunt eliminate, ci rămân în organism. Consecințele sunt grave și de aceea bănuiala mea este că trebuie ca toți vaccinații să fie monitorizați și autoritățile să facă cercetări asupra implicațiilor. Miocardita este doar o durere de măsea pe lângă ce se întâmplă dacă în 1-2 ani de la vaccinare, aflăm că există implicații asupra sistemului nervors sau asupra cerebelului.

6 comments

  • Transportul mARN-ului nu se face cu o celulă, căci ar fi prea mare, ci… surpriză! cu un alt virus. Am citit-o undeva, nu mai știu unde, caut. E posibil să fi fost într-un prospect de vaccin. Mă refer la Pfizer și Moderna, nu la Astra care folosea covizi atenuați pe sistemul clasic.

    Lăsând la o parte gargara cu “băgăm mARN-ul, iese proteina”, ceea ce ascund producătorii este cum conving ei celulele gazdă să producă în continuu ca nebunele proteine fără să penetreze (dacă nu și afecteze) ADN-ul gazdei. Căci trebuie rezolvate două probleme:

    – să bagi mARN-ul în celula gazdă, lucru care se poate doar dacă îi faci un hacking, căci altfel celula nu-l primește doar fiindcă mesagerul se află în sânge (pur și simplu nu deschide membrana);
    – cum convingi celula gazdă să înceapă fabricarea de proteine, odată ce i-ai înșurubat mARN-ul în citoplasmă.

    Răspunsurile: folosind un virus și… penetrând ADN-ul. Dacă nu penetrezi ADN-ul, celula nu de va apuca de treabă, sau poate o va începe dar o va termina prea repede. Orice secvență de ARN ar trebui să fie de unică folosință. Ori dacă proteinele spike apar în sânge după luni de la vaccinare… e nasol de nasol, înseamnă fie că acel mARN este prea rezistent fie că a fost afectat ADN-ul și e posibil ca oamenii ăia să producă “burghie” aiurea până la sfârșitul vieții lor. Ceea ce, dată fiind epuizarea energetică intracelulară, s-ar putea să nu fie prea departe pentru mulți.

    Și, vorba ta, pentru ce? Pentru 0,01% riscuri de a muri? Asta e, nu au deschis ochii ci au vrut să fie mințiți. Acum e vremea… decontului, pardon, a efectelor secundare. Nasol pentru vaccinați este că nu-și asumă efectele secundare ci vor fi nefericiți, deși ar fi trebuit să fie resemnați căci s-au oferit cobai voluntar. Ei și copiii lor. Au semnat pentru asta!

  • “nu trebuie neapărat să fie o conspirație – deși este – care să explice de ce politicienii s-au aruncat fără să gândească și ignorând sfaturile experților adevărați (nu blogheri de medicină) și au pompat vaccinarea.”

    in cazul in care aceste lucruri nu erau deja cunoscute:
    https://www.facebook.com/gtservs/videos/2016098185226330/

  • Orice celulă vie produce în mod continuu mRNA prin copierea unor secvențe din DNA, mRNA care este folosit în ribozomi pentru sinteza proteinelor. Evident, o parte din acel mRNA este distrus (degraded) după ce ribozomii termină sinteza proteinelor.

    Deci eliminarea (degradarea) moleculelor de mRNA este ceva normal: https://link.springer.com/referenceworkentry/10.1007/978-1-4419-9863-7_318

    Problema este însă că mRNA-ul din vaccinuri se pare că supraviețuiește mai mult decât era anticipat. De ce anume, și care sunt consecințele, nu știu…

    • problema e “celula” de transport care era de fapt problema de rezolvat pentru dezvoltarea acestor vaccinuri; problema e ca daca materialul de transport (membrana, celula) este prea sensibila, vaccinul nu poate fi stocat/transportat dar daca e prea rezistenta, mARN-ul desi va fi stocat/transportat nu va fi apoi emis si in cele din urma, chiar daca teoretic au gasit/incropit o solutie, care sa si transporte cum trebuie si sa si emita la intrarea in organism, mai ramane problema dizolvarii/curateniei acelei membrane; e usor sa gandim ca, ca orice gunoi, daca ajunge in sange va fi eliminat; exista insa semne de intrebare in ce masura tot ajung in sange sau bucati mai raman in organism si produc ce-or produce si bineinteles semnele principale de intrebare sunt legate de acele celule care nici nu au dizolvat mARN-ul ci reusesc sa il stocheze inca si ajung in anumite parti ale corpului unde cine stie ce fac cand celula se va dizolva sau cine stie influenta poate produce acea celula ARTIFICIALA care nu are proces de APOPTOZA deoarece E ARTIFICIALA construita cu scopul SA REZISTE

    • apropo de consecinte – riscurile – de bun simt daca am face o analiza – ar fi ca acele marn-uri ramase nedizolvate, cand se vor dizolva sa produca proteine spike si sa produca din nou un raspuns imunitar – ceea ce teoretic pare bine, ca iote prelungire a efectului … chiar daca nesemnificativ, ca de aia si fac boostere teoretic; problema e ca motivul pentru care vaccinul se face intramuscular (si nu in cap, de exemplu) este ca acel raspuns sa fie instant, adica dizolvarea sa fie 99.99% gata in momentul injectarii pentru a nu raspandi aiurea substanta experimentala in organism;

      de aia si sunt ei atat de fermi ca efectele pot avea loc doar in 15 minute (alergie) sau 1-2 zile (inflamatie/reactie autoimuna) dupa, in sensul ca efectul de bun simt, frumos, poleit, “stiintific” nu e decat o eventuala inflamatie sau reactie alergica ciudata la substanta de transport (ca arn-ul nu produce alergie); deci alergie de la lipidele celulei de transport sau inflamare de la reactia autoimuna a organismului in urma producerii spike-ului de catre sistemul imunitar, dupa ce arn-ul e asimilat si produce proteina

      dilemele mari sunt daca celula de transport ajunge in zone mai “speciale” ale organismului – sa zicem de exemplu intr-un tesut unde diviziunea celulara e lenta si unde produce o inflamare locala cu potential cancerigen (sau altele) – de aia e alertat dr Martenson;

      nici nu discutam acum de alte eventuale structuri inserate pe langa marn, discutam doar pe scenariul “curat”

      dar semnalul de alarma pe care il vad eu ar fi de fapt urmatorul – daca astia s-au chinuit de ani de zile sa faca vaccin si nu au gasit o solutie pentru celula de transport care sa reziste (sa nu uitam de acele congelatoare de transport – alea au fost initial cand nici nu stiau daca va rezista sau nu vaccinul la transport), cum de au reusit sa faca o celula atat de rezistenta incat sa reziste in organism saptamani? ca eu ma indoiesc ca fragmentele de arn zboara ele singure aiurea prin corp si nu sunt eliminate mai repede, reminiscentele sunt probabil datorate dizolvarii intarziate a membranei celulei de transport si eliminarea arn-ului intarziata

      de asemenea – ce nu inteleg eu si ma alertez – membrana aceia / celula de transport – daca a rezistat 8 saptamani, va mai putea ulterior sa fie eliminata?! ca totusi au trecut prin ea procesele care teoretic trebuiau sa o curete si a rezistat, deci ce anume o mai poate elimina dupa 8 saptamani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.