Zelinsky

Este Zelinsky un candidat la antihrist? Nu, deocamdată, din contră – este un personaj pozitiv: un lider din afara clasei politice, un erou național care nu a fugit de ruși și a avut curajul (ca alți 30 de milioane de ucrainieni) să nu fugă, un comunicator abil și emoționant, etc, etc.

Dar de ce zic de antihrist? Pentru că dacă vine războiul nuclear, trebuie să ne gândim că probabil vine și Antihrist după … După război știm că popoarele vor dori pace și va scoate unul capul care va uni toate popoarele lumii și va veni cu o soluție finală la aceste războaie – eliminarea diferențelor, unirea totală, renunțarea la trecut, mai ales la religiile trecutului care sunt vinovate pentru războaie. Antihrist va fi atât de mincinos încât nu va arăta lumii că toate războaiele sunt de fapt războaiele bancherilor care finanțează ambele părți și câștigă cel mai mult din faptul că orice război vine cu inflație și sărăcie și cum ei au bani, oamenii fiind săraci sunt nevoiți să vândă tot ce au.

După război, cine credeți că va “investi” în Ucraina? Bancherii! Ca grânar al Africii de Nord, va fi nevoie de bani pentru a reporni motoarele agriculturii ucrainienilor și acești bani vor veni de la băncile “de dezvoltare” și “mondiale” care nu sunt nici pentru dezvoltare, nici pentru popoarele lumii, ci pentru transferul asset-urilor din întreaga lume de la popoare spre privați.

[P] vezi abonamentele 5G de la Orange

România a trecut deja prin această perioadă. Acum vedem că banii luați prin băncile de dezvoltare și fondurile “de investiții” au dus la o realitate concretă destul de nasoală – fermierul român a cam dispărut. Mai există unul-doi, ca să fie afișat la Viața Satului să îi facă pe melteni să se simtă fraieri că ei încă cultivă cu măgar și plug. Dar 99% din terenurile agricole de pe la noi sunt (sau vor fi în puțini ani) deținute de privați. Banii luați pe credit în vremuri grele, legile restrictive și “europenizate” au dus la aceste realități – toate mijloacele de producție de la noi (teren agricol, întreprinderi, resurse energetice) sunt deținute, exploatate și monetizate de coporații cu sediul în offshore care nici măcare taxă pe venit nu plătesc în România. Plătesc poate 2-3 contabili în sediile de apartament unde au – pentru facilitarea sifonării – o prezență minimală. Căci oricum munca de jos se face prin intermediari autohtoni, dar fondurile realizate se duc în afară.

Întorcându-ne la Zelinsky doresc să tercem puțin prin portretul acestui fenomen. Zelinsky nu este un om, nu este un președinte, este un fenomen. Unii iexperți pun accentul pe fenomenul Zelinsky pe aspectul folosirii directe a canalelor de comunicare (rețelele sociale). Cam slăbuță analiză, nu prin asta e nou Zelinsky … și Trump ciripea destul de agresiv.

Tot iexperții, cu privire la Zelinsky zic că Ucraina a câștigat războiul mediatic. Pe bune? Chiar credeți că era nevoie? Din start rușii sunt văzuți negativ în vest și din start deoarece sunt invadatori, au pierdut războiul mediatic. Dar războiul mediatic este vax câtă vreme Crimeea, Donbas, Lugantsk și alte câteva teritorii, probabil vor rămâne ale Rusiei. Nu de victorii mediatice avea nevoie Ucraina, ci să nu moară zeci de mii de oameni și să nu fie distrusă țara.

Ce nu spun iexperții geopolitici este că dacă Zelinsky era un geniu, Ucraina nu ar fi ajuns aici, în situația asta. Printr-o politică genială Zelinsky ar fi păstrat și integritatea Ucrainei și depărtarea de Rusia. Nu este total imposibil – Georgia a reușit! Da, nu a intrat în NATO, dar Georgia este o țară liberă, unde rușii dizidenți se refugiază de Putin. Georgia are o relație cu Rusia care a ferit-o să fie anihilată. Deși bineînțeles că americanii au mai încercat să înțepe Rusia – cum o fac acum prin Ucraina – și atunci, prin Georgia, dar atunci nu le-a ieșit.

Nu este greu de văzut că gândit la rece, cea mai câștigată țară din aceast război este SUA și mai concret, nu poporul american ci complexul militar-industrial împreună cu cele șase mari bănci care dețin finanțele americane. Militarii vor produce arme pentru minionii din NATO care sunt acum “convinși” de necesitatea cumpărării masive de armament deși popoarele le mor de foame și prețurile au explodat. Bancherii tremură de emoție uitându-se la inflație și la viitorul crash imobiliar care le va permite să cumpere efectiv tot ce există și să îndeplinească profeția tătucului lor către melteni: “nu veți deține nimic și veți fi fericiți”.

Deci, dacă este un geniu, Zelinsky este un geniu al realizării obiectivelor strategice al SUA (despre care am tot tratat).

Dar am putea zice: dar uite că Zelinsky prin zelul său i-a convinse pe toți să ajute Ucraina și să le dea arme. Pe bune? Chiar credeți că s-a întâmplat asta?! Cum de sunt atunci măcelăriți ucrainienii, cum de fug cu milioanele și cum de estul țării este ocupat? Unde sunt armele străinilor? Dar mai ales, de ce ar fi fost nevoie de Zelinsky pentru a convinge vestul să îi dea arme? Aberant …

Am mai putea zice: Zelinsky ține poporul unit care fără el ar fi fugit din fața năvălitorilor și nu s-ar fi luptat. Pe bune?!? Chiar credeți că fără Zelinsky ucrainienii nu și-ar fi apărat țara? Chiar credem că ar fi fugit ei din calea năvălitorilor? Păi dacă ne luăm după narativ, acea băbuță nu cred că la îndemnul lui Zelinsky a otrăvit ea 8 soldați ruși cu prăjiturerele sale …

Ce rol să aibă deci Zelinsky? Și acum intrăm în teorii conspiraționiste – adică în supoziții și feeling-uri total personale și total fără nicio bază prea reală.

  1. Zelinsky este un experiment. Este prea curând să îl analizăm și sincer nu am nici energia. După doi ani de plandemie umpluți cu minciuni și produse de larg consum ale fabricii de consens, s-a trecut cumva la o nouă etapă – promovarea narativului prin influenceri plantați nu în presă ci chiar în conducerea unei țări. Este un salt masiv de la mutulică al nostru care dă din cap, scoate limba, linge ce i se pune înainte și provoacă scârbă și revoltă în jurul oamenilor și Zelenică cel viteaz care se îmbracă în tricou verde de luptător și moare de gât cu rușii mai ca Dragnea cu Soros, fiind apărătorul necontestat al poporului deși prin politica sa a provocat zeci de mii de morți, a distrus Ucraina ca stat și a distrus practic toată țara (infrastructură, fabrici, școli , etc).
  2. Zelinsky a încercat atragerea NATO în război. Suntem naivi dacă credem că Zelinsky este autonom și tot ce zice el și ce face este pentru Ucraina, pentru poporul ucrainean. Zelinsky are o misiune clar determinată și are un program așa cum televiziunile au un program, chiar dacă nouă ni se pare că Breaking-News-urile sunt întâmplătoare cauzate de unele evenimente care au loc. Nu, evenimentele sunt producție, la fel ca și relatarea evenimentelor, comentarea și analizarea lor. Nimic nu este întâmplător.
  3. In your face pare un feature nu un bug. După ce scopurile mârsave ale Marelui Reset sunt discutate pe față, fără fereală, după ce pregătirea plandemiei s-a făcut cu o lună înainte și videoclipurile de la acest training sunt și acum pe Youtube, faptul că au ales un actor ca să joace rolul lui Zelinsky nu este deloc întâmplător (un accident al istoriei, un bug) ci este programat – un feature. Aveau nevoie de un actor pentru că emoția este mediul de transmitere a mesajelor și doar un actor poate să simuleze eficient emoția încât transmisiunea să aibă loc și să nu existe scurt-circuite. Imaginați-vă pe Klaus încercând să joace rolul lui Zelinsky și veți înțelege de ce au nevoie de un actor. Misiunea lui Zelinsky este aceiași cu misiunea unui actor – să învețe ușor scriptul pe dinafară, să poată reda stări emoționale specifice scriptului în fiecare scenă, să poate să fie clar și precis în exprimară, să nu se bâlbâie sau să pocească cuvintele și mai ales să nu obosească făcând treaba asta 16 ore pe zi.

În final doresc să vă atrag atenția la un glitch in the matrix: prin consensul iexperților că ucrainienii au câștigat războiul mediatic, nu se face altceva decât să se confirme că se minte și că adevărul este cu totul altul. Nu fac pe gică-contra aiurea, dar de unde știm noi că ce spun rușii nu e adevărat? Adică că poate minoritatea rusă chiar era oprimată în Ucraina? Ceva-ceva noi – ca români – știm, că doar ne-au mai ajuns la urechi unele tânguiri ale confraților din Ucraina. Cu siguranță că și noi dacă aveam puterea Rusiei ne-am fi dorit să facem ceva cu privire la asta (deși automatonul evident că are altă misiune și astfel de probleme sunt excluse din agenda lui, sau cel mult bătate la categoria – comunicate).

Dacă nu ar exista dubii cu privire la adevăr, de ce se tot repetă că Ucraina a câștigat războiul mediatic? În primul rând, oricât de mult ar minți rușii, ei au recunoscut totuși că sunt ocupanți și că doresc să ocupe unele teritorii. Prin urmare, din start Ucraina este victimă și nu ar fi avut nevoie de Zelinsky (sau de alte unelte) pentru a câștiga războiul mediatic. De asemenea, acei refugiați care fug de bombe nu au nevoie de sprijin mediatic pentru a fi ajutați – europenii ajută africani și asiatici din țări cărora nici măcar nu le știm numele, darămite, niște vecini de la nord.

Fiind spuse acestea toate, la ce oare să ne așteptăm dacă vedem că Marele Reset avansează rapid și trece la exterminarea reală și accelerată a populației prin război, inflație, criză, totalitarism? Ne așteptăm la ce este mai rău. Putem face ceva? Da! Putem să nu mai credem nimic și să ne izolăm – mare parte din reset are efecte doar pentru cei care sunt conectați. Cei deconectați nu au ce să pățească deoarece ei sunt deja afară din Matrix.

Dar neparticiparea este un subiect larg tratat și în curand voi începe poate chiar un nou serial.

5 comments

  • pe astia nu ai sa-i vezi vreodata la viata satului:
    https://romania.europalibera.org/a/31788615.html

  • Legat de ruble, de ce va ganditi la transportul lor fizic ?! O tara cumpara ruble (de la banci rusesti, si va avea deci un cont in ruble) dupa care rublelele sunt transferate din acel cont in contul prin care se platesc gazele. Fizic, rublele nu se misca absolut deloc, ele ramanand mereu “in acelasi loc”. Totul este doar electronic, o operatiune interbancara si atat. Cu ce cumpara rublele ? Cu ceea ce vor conveni cu rusii. Deci imi scapa mie ceva (ca nu e deloc imposibil) …. ?
    In rest e aproape un truism ca “amerlocia” doreste razboiul asta mai mult decat rusii… si in acest sens, oare cand se vor prinde de asta si europenii ?!?!

  • Cu “influencerul” Zelinsky ai dreptate.

    In ceea ce priveste “Marele Reset” si exterminarea populatiei, oamenii de felul asta sunt singurii care vor supravietui, dar cati pot face ce fac ei, si cati pot trai asa?

  • “Ca grânar al Africii de Nord, va fi nevoie de bani pentru a reporni motoarele agriculturii ucrainienilor și acești bani vor veni de la băncile “de dezvoltare” și “mondiale” care nu sunt nici pentru dezvoltare, nici pentru popoare, ci pentru transferul asset-urilor din întreaga lume de la popoare spre privați… Banii luați pe credit în vremuri grele, legile restrictive și “europenizate” au dus la aceste realități – toate mijloacele de producție de la noi (teren agricol, întreprinderi, resurse energetice) sunt deținute, exploatate și monetizate de coporații cu sediul în offshore care nici măcare taxă pe venit nu plătesc în România.”

    Exact problema asta s-a dezbatut in acest serial:
    https://evadare.ro/politica/jaful-mileniului-pandemia-e-diversiunea-nu-cauza-crizei/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.