Zelinsky vrea război nuclear

Titlul acestul articol nu este un fake new / click bait ci decodarea pe scurt a ultimului narativ pompat de Zelinsky la CNN. Din start aș atrage atenția că de departe CNN este principala fabrică de producere a consensului de unde se dă ordinul ce mesaj trebuie pompat către armatele de zombie din întreaga lume conectați la propaganda oficială. Prin urmare, noile produse de narativ e firesc să fie lansate prin CNN.

Spre deosebire de războiul cu virusul de data trecută când construcția narativului dura ceva timp, acum fluxul este mult mai rapid: Zelinsky este invitat la CNN, lansează bomba și o mie de clone traduc aproape instant “știrea zilei” pe toate meridianele. Data trecută, o categorie de experți trebuiau să facă unele studii prin care să sperie lumea, alți experți (bloggeri) erau invitați la TV ca să explice studiile și apoi, outleturile media din întreaga lume traduceau pe limba fiecărei nații (inclusiv în Rusia și în Patagonia) “mesajul” cum că trebuie să ne speriem și să purtăm mască, să stăm în casă, să ne vaccinăm și alte prostii de-astea. Care a fost rezultatul? Miliarde de dolari pompați în vaccinuri, inginerii financiare astronomice, dublarea bugetului băncilor centrale, tiprărirea de bani pe bandă rulantă, oferirea de bani gratuiți către firmele de partid, aliniate la sistem, sub pretextul “ajutoarelor plandemice” etc. Acum însă, după perfecționarea lanțului de distribuție, narativul marelui reset este pompat mult mai rapid în întreaga lume, ajungând la sursă rapid, eficient, integru, nealterat.

Dar noi îl vom traduce pentru cei care doresc să nu rămână asimilați în gloata de zombie necugetători care inhalează aburul din eter fără să poarte masca de protecție a spiritului critic și a decodării printre rânduri a mesajelor pompate de fabrică.

Iată mai întâi prima sursă, CNN: Exclusive: Zelensky says world should be prepared for possibility Putin could use nuclear weapons și iată un exemplu de preluare: Axios: Zelensky warns Russia could use tactical nuclear weapons. Iată totuși și un exemplu de preluare de un site nealiniat care este cumva principala sursă de informare pentru rezistență, deși în afară de o selecție filtrată a știrilor, mari comentarii și decodificări nu avem parte, decât cu privire la domeniul economic. Zerohedge: Zelensky Says Ukraine Won’t Give Up Territory In Donbas, Claims Putin Could Use Tactical Nukes.

Ca o mică paranteză, deși nu urmăresc presa românească, mi-a sărit pe radar cum că CTP-ul acuză pe rușii că măcăne aiurea despre al 3-lea război mondial și că el nu e speriat: CTP: Al Treilea Război Mondial, o „gargară” a rușilor. Diferența între această analiză a becului luminat care analizează în profunzime și emite apoftegme pe bandă rulantă și ce a declarat tocmai Zelinsky la nici 2-3 zile după emisiune, ne face să zâmbim sarcastic si să arătăm cu degetul spre CTP: “liar, liar, pants on fire”.

Deci, de ce tot măcăne Zelinsky despre nucleare și de ce avertizează lumea că trebuie să se pregătească? Ca și cum lumea ar fi acum în dileme ce să facă – oare să se pregătească sau nu de folosirea nuclearelor în Ucraina? Oare să mai stăm nepregătiți sau să ne uităm la CNN și să-l ascultăm pe Zelinsky cum declară mot-a- mot: “Not only me — all of the world, all of the countries have to be worried because it can be not real information, but it can be truth”.

Într-o analiză a comentariilor lui Putin despre ocuparea Crimeei de către “oamenii cumsecade”, un analist Telegraph spunea că Putin juca un fel de joc de-a șoarecele și pisica, adică nici nu nega ferm că Rusia nu e implicată dar declara totuși că oricine poate cumpăra uniforme verzi care să semene cu acelea ale soldaților serviciilor secrete rusești care au ocupat Crimeea și despre care rușii inițial nu au declarat nimic, punând lumea în fața faptului împlinit. Noi românii suntem cât de cât – cei care nu ne-am alterat simțurile mâncând prea mult rahat de-a lungul anilor – obișnuiți să mirosim propaganda și minciuna. Evident că Zelinsky nu ne informează doar din dragoste și pentru că ar fi un mare protector al Europei în fața lui Putin care are niște informații secrete și iată că le împărtășește cu lumea. Ca o mică paranteză, vă reamintesc că Zelinsky cu o zi înainte de invazie (să zicem două) îl critica pe Biden și pe americani că alertează aiurea populația și gonesc investitorii deoarece rușii nu vor invada Ucraina. Deși serviciile militare americane au realizat o mare operațiune și de spionaj (au alfat planul și intenția și chiar data) și au contracarat cu ieșirea în public, prin avertismentele făcute, încercând să dejoace planul și chiar să îi pregătească pe ucrainieni, eliminând elementul surpriză, iată că acum vine Zelinsky să le dea lecții de geopolitică și strategie la americani și să-i avertizeze de pericolul că rușii o să folosească nuclearele.

Deci Zelinsky nu a fost în stare să se prindă că rușii o să îi invadeze, deși rușii făceau manevre la nord de granița lor, deși americanii îi informaseră și probabil chiar le dăduseră mai multe informații decât au dat public, dar atunci nu a crezut în avertismentul americanilor până când nu s-a văzut în fața faptului împlinit. Acum a devenit atât de informat și de inteligent încât îi învață el pe americani ce și cum o să fie. Obsevați acest amănunt important? Cam cum a fost în plandemie cu măscă și fără mască. La început măștile nu erau bune, apoi au fost obligatorii. La început, gripa era în China, departe (cf Cercel) apoi căutam ca orbeții pacientul zero.

Așadar, zice Zelinsky – poate că nu e informație reală (cum că ruși o să folosească nuclearele) dar poate fi adevărul. Deci adevărul poate să nu fie adevărat. Efectiv asta spune într-o propoziție, în engleză …

Dar de ce toată lumea și toate țările ar trebui să fie îngrijorate dacă Rusia va folosi nucleare? Ucraina e firesc să fie îngrijorată, că se află în război. Nu mai reiau discuția că poate dacă ar dori să mai aibă ceva populație, un stat, ceva clădiri, ucrainienii trebuiau să facă pace până acum, dar e alegerea lor să lupte în continuare, până când … cine știe.

Este clar că Zelinsky dorește să atragă în război întreaga lume. I s-a interzis probabil să mai repete obsesiv apelul la “no-fly zone” care de facto însemna intrarea SUA în război cu Rusia, prin posibila atacare directă a avioanelor rusești de către avioane și rachete NATO. Culmea este că deși no-fly-zone-ul era evident un apel la război mondial, presa l-a preluat și l-a rumegat și ucrainienii au făcut lobby. Nu îi acuz pe ei că încearcă să arunce întreaga lume în Al 3-lea război mondial. Este evident că cel puțin liderii ucrainieni sunt inconștienți, nu au simțul realității (au ignorat apelurile americanilor) nu au respect față de parteneri (și-au bătut joc de Biden că le sperie investitorii, nu l-au primit pe președintele german, îl fac cu ou și cu oțet pe Macron deoarece nu vrea să îl numească criminal de război pe Putin – din motive evidente, etc).

O perioadă credeam că liderii ucrainieni (Zelinsky că altul nu știm) continuă acest război deoarece poate au ceva asigurări de la americani sau de la europeni că mai devreme sau mai târziu vor intra în ajutorul lor și poate misiunea lui Zelinsky este să pregătească opinia publică pentru acceptarea acestei intrări. Va fi însă foarte greu, deși presa poate face minuni. Presa face și desface războie. Așa cum ignoră total și așa cum este interzis să relatezi orice despre războiul din Yemen unde mii de copii au murit de bombele aruncate de saudiți asupra satelor lor, cu avioane alimentate de americani, tot așa presa prezintă mesajul lui Zelinsky complet, nu face decât să pună umărul la propagarea acestuia. Unii naivi zic că ține de favorizarea celui mai slab … Dar dacă ordinul este că Zelinsky trebuie să primească o portavoce și să educe zombie ca să accepte autodistrugerea planetei prin război nuclear total, presa chiar nu se prinde de scopul acestor apeluri? Și dacă se prinde, nu poate echilibra acest mesaj?

O perioadă credeam că presa e vândută și/sau e controlată de centre de putere obscure și de aceea lansează aceste campanii anti-umane care nu au niciun sens. De ce oare oamenii din presă și-ar dori un război nuclear total în care omenirea are toate șansele să dispară? Ei cred că vor scăpa? Înțeleg ca miliardari descreierați care au bunkere în toată lumea, aur, resurse și poate chiar nave spațiale, nu se tem de un război nuclear total deoarece poate unii “experți” militari au calculat că problema va fi 2-3 luni după terminarea nuclearelor sau să zicem 6, dar peste cel mult un an, planeta va fi locuibilă și soarele va străluci din nou după ce norii de praf radioactiv se vor fi așezat și ploi curate vor fi spălat radiațiile. Ori dacă ei au bunkere unde pot rezista uitându-se la seriale doi ani fără probleme și cum pe perioada plandemiei au testat deja bunkerele, ar fi firesc să gândim că da, miliardarii descreierați pot plănui distrugererea planetei, deoarece speră ca după perioada tubulentă, va veni o perioadă de liniște în care ei singuri și cu sclavii lor, vor stăpâni întreaga planetă și vor putea merge la vânătoare fără să aibă restricții în orice parc național.

Acum cred însă că oamenii din presă pur și simplu nu au niciun spirit critic, nu au o gândire independentă. Toată inteligența lor și toate abilitățile sunt orientate înspre îndeplinirea misiunii de propagare a unor mesaje și de construire a unui narativ. Sunt practic ca niște boți construiți să lucreze eficient, autonom, fără prea mari complicații în realizarea unui task destul de precis. Iar taskul care este acum principal, este pornirea unui război nuclear mondial.

Am explicat în articolul anterior că nu prea există scenarii în care Ucraina să rămână integră și să câștige – oricât de mult vor rezista ucrainienii, sfârșitul inevitabil este nucleara. Să presupunem prin absurd că ucrainienii vor rezista și chiar îi vor da pe ruși afară din toată Ucraina. Oare vor accepta rușii să plece cu coada între picioare? Să zicem că vor termina rușii toate rachetele, vor pierde toate avioanele, vor avea atât de mulți morți încât niciun soldat nu va mai avea curajul să pună piciorul pe pământul ucrainean. Situația de la fața locului este departe de acest scenariu, dar să mergem la extrem. Credeți că într-un asemenea viitor strălucit, va urma pacea? Sau va urma nucleara? Eu zic că rușii vor apela la nucleară chiar mult mai înainte de ipoteticele pierderi enumerate în scenariul favorabil ucrainienilor de mai sus. Și după nucleară ce credeți că se va întâmpla? Vor rezista ucrainienii și la nucleare? Păi după prima nucleară, dacă ucrainienii rezistă, rușii vor da cu a doua. Și așa mai departe. Care este deci endgame-ul lui Zelinsky?

După cum vedem, logic nu există nicio opțiune pentru Zelinsky decât atragerea întregii lumi într-un război nuclear cu Rusia. Caz în care, Rusia va ataca dușmanii mai puternici – SUA, Marea Britanie, Franța, care au nucleare, nu pe ucrainieni. Iar Zelinsky nu știu ce speranțe are că un război nuclear NATO-Rusia va avea un sfârșit favorabil pentru Ucraina. Da, poate că multe orașe rusești vor fi exterminate, da poate că multe baze militare rusești vor fi distruse, dar totuși, o iarnă nucleară va anihila întreaga populație a emisferei nordice, nu doar a Ucrainei, deoarece pe lăngă faptul că nu vom mai vedea soarele, cei care vom mai fi rezistat atacurilor nucleare (prin faptul că nu au picat peste noi) vom avea mii de probleme. Vedem acum de exemplu, că după plecarea rușilor, ucrainienii au probleme cu câinii care fiind înfometați au început să atace oamenii. Lupta pentru supraviețuire va face viața imposibilă după războiul nuclear. Răspândirea prafului radioactiv în apă de asemenea, va face imposibilă supraviețuirea pentru milioane de oameni care vor muri din diverse boli.

Nu știu dacă Zelinsky vede lucrurile așa și poate nici nu îl mai intereseaza un scenariu pozitiv. Poate este un kamikadze care are un singur scop: dinte pentru dinte. Să plătească rușilor și să moară cu ei de gât până la ultimul ucrainean. Este alegerea lui și a ucrainienilor. Problema restului lumii este că presa pare setată pe a-l ajuta pe Zelinsky să convingă întreaga populație a țărilor NATO că războiul cu Rusia va veni și că mai devreme sau mai târziu, europenii trebuie să lupte cu rușii, chiar dacă asta va însemna sfârșitul civilizației așa cum o știm.

5 comments

  • greu de intuit in vremuri de conflict si mai ales cand toti actorii isi vad de interesul lor egoist si cand se doreste o resetare mondiala….

    vrei sa zici ca electricitatea va fi mai ieftina decat gazul?

    sau cum vezi raportul asta la iarna?

  • unde vrei sa fugi?
    te vor astepta cu vaccinuri si govcoins-uri, crezi ca gasesti vreun loc unde sa te bucuri in liniste de beneficiile civilizatiei?
    distrugerea infrastructurii poate avea consecinta inexistentei electricitatii sau a scumpetii ei, lipsa de cerere si deci surplusul de care zici e logic in conditiile in care vor mai exista unitati de productie functionale.
    una peste alta, acumulatorii sunt problema investitiei, nu deteriorarea in timp a panourilor, iar cine are bani e bun daca si-ar investi in asa ceva sau alte chestii cuantificabile si folositoare.
    in conditiile in care scumpirea energiei de orice fel incalca logica si e facuta artificial si in conditiile in care te mai fenteaza si la factura sau baga aer in gaze de fierbi un ou tare in 30 minute, eu zic ca se merita in sensul lipsei bataii de cap, pe termen lung se va vedea, cat si cum va exista, problema e sa treci hopul cu bine, ca daca esti bolnav spre exemplu dai oricat sa te fac bine, nu-ti mai pui problema de randamente si ani de viata in avans, totul se concentreaza pe moment.

    • cred ca puseul de energie scumpa va trece ca si pandemia deoarece fiind artificial, neavand fundamente, nu poate fi umflat prea mult – Romania exporta zilnic 10% din energia electrica produsa si noi nici macar nu avem mari capacitati de productie, dam la unguri si la bulgari care nu preau au deloc productie – ce sa mai zicem cand o sa se opreasca Dacia, sau Ford? ce sa mai zicem cand incep la vara sa produca toate panourile instalate in aceste prime 3 luni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.