Jordan Peterson la Joe Rogan

Jordan Peterson la Joe Rogan (28 Ianuarie 2023)

Jordan Peterson a avut o nouă prezență la podcastul lui Jordan Peterson (28 Ianuarie 2023). Printre subiectele discutate se enumeră:

  • despre noul set de costume al lui Peterson, pe care o companie i l-a făcut câte unul pentru fiecare regulă dintre cele 12 reguli pentru viață.
  • despre Twitter Files – o pseudo-investigație a noii conduceri Twitter prin care încearcă să arate oamenilor că elimină cenzura, prin urmare Elon Musk a făcut publice anumite discuții din interiorul Twitter din care ce este important să reținem este că serviciile de securitate sunt direct conectate la rețelele sociale și au acces total;
  • despre Critical Race Theory și alunecarea înspre marxism;
  • despre situația lui Peterson din Canada unde este în pericol să își piardă licența;
  • despre dezinformarea legată de “schimbările climatice” și erorile maltusianismului;

Podcastul poate fi ascultat pe Spotify integral sau pe Youtube fragmente. Pentru Spotify aveți nevoie de un cont (gratuit) pentru a putea asculta.

Dupa mine:

  • Jordan Peterson este un element de frunte al opoziției controlate a Marelui Reset;
  • recent Peterson a anunțat o alternativă la Forumul Economic Mondial – se crede un lider al lumii, un nou mesia capabil să se lupte cu puterea lumească și să elibereze săracii de sub jugul bogătașilor;
  • Jordan Peterson nu are o opinie fermă în nicio chestiune încercând să atragă fani din toate taberele, care fani să îi cumpere cărțile și cursurile online; de exemplu: încălzirea globală este o exagerare, dar ar fi bine să se facă investiții în “energia verde”; sau: libertatea de exprimare este sfântă dar mediul online permite narcisiștilor și psihopaților să se exprime liberi și să manipuleze oamenii (o refulare penibilă, deoarecec nu avem nicio garanție că Peterson nu se încadrează chiar el în această categorie)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.