Salvarea planetei – inspirație demonică

Un zbor cu avionul între SUA și Europa poate avea între 6500 și 11000 km (cf ChatGPT). O mașină auto, folosită doar în oras, consumă sub 10.000 km/an. Cantitatea de CO2 emisă de un jet privat al unui miliardar într-un singur zbor depășește cantitatea de CO2 emisă de o mașină a unui meltean pe durata întregii vieți. Cu toate acestea miliardarii sunt ființe superioare, dumnezei pe pământ și au dreptul să polueze și să meargă la conferințe mondiale unde se decide reducerea populației deoarece se emite prea mult CO2 și deoarece “nu se mai poate așa”.

În apărarea sa, întrebat fiind de un reporter cum răspunde celor cărora zic că este ipocrizie să călătorești în jurul planetei săptămânal în cele 4 jeturi private și să pretinzi că îți pasă de CO2, Bill Gates a răspuns că el “este parte din soluție“. Din păcate acel reporter nu a avut inspirația (sau curajul, sau permisiunea) să întrebe de ce nu călătorește Bill Gates măcar cu avioane de cursă, să nu mai fie nevoie să meargă cu cel personal deoarece curse de avioane sunt de unde vrei până unde vrei, singurul inconvenient fiind că trebuie să miroși bășinile a 30-40 sau 100 de oameni (cât or fi într-un zbor).

Pentru cei nou veniți pe blog doresc să reafirm teoria mea: prima motivație pentru care miliardarii luptă pentru “o planetă verde” este ca să justifice măsurile criminale (pe care le-am văzut și care vor continua chiar cu un război nuclear) de reducere drastică a populației planetei. Scopul final este construirea orașelor de “15 minute” în care oile vor sta închise în niște țarcuri unde vor mânca insecte și vor putea ajunge la serviciu, la celulă și la secția medicală automatizată de unde își vor primi upgrade-ul la vaccin în maxim 15 minute. De aceea nu vor mai avea nevoie de mașini.

Miliardarii, în schimb, vor continua să călătorească pe planetă pentru a o salva și așa cum o făceau pe insula pedofilului care a fost sinucis, vor crea noi și mult mai variate și mai spectaculoase insule în teritoriile libere rămase de pe care oile vor fi gonite și strânse cu arcanul în orașele de 15 minute.

Cam asta ar fi promisiunea utopică pe care demonii o fac miliardarilor care plictisiți fiind deoarece au la dispoziție tot ce își doresc, se distrează implementând planuri diabolice pe miliarde de oameni și pentru asta se plimbă în lungul și în latul planetei sub tot felul de pretexte caritabile sau conferințe, forumuri și întâlniri pe tema încălzirii globale, a sănătății tinerelor fete, a vaccinurilor anti-covid etc – deoarece miliardarii se pricep la toate: uitați-vă la Musk, a făcut și Paypal, a făcut și Tesla, a făcut și nave spațiale și acum face și Twitter. Un geniu! Chiar știe de toate! Sau să vă povestesc despre Bill Gates și cum se ocupă el cu producerea hamburgerilor vegetali?

Dar miliardarii nu ar reuși mare brânză fără armata de idioți utili care s-au lăsat angrenați în aceste noi tentative de inginerie socială – spun noi, deoarece plandemia a picat sau măcar nu s-a finalizat cum sperau ei. Sunt două tipuri de idioți utili – materialiști fără scrupule. Sunt genul de reporteri digi care fiind interesați doar de bani, acceptă fără probleme să pompeze narativul venit pe lista fișei de post de la conducere. Poate nici nu există o fiși de post și singura condiție e ca reporterii să se informeze din Google și de la fact-chekere, care fact-checkere sunt și ele administrate de miliardarii de care am vorbit mai sus.

Am tot repetat miliardari, dar evident în rândul elitelor banul este doar un instrument, nu există o măsură. Banii nu sunt problema și costurile organizării unei echipe de lobby care să acapareze conducerea politică a UE și a SUA nu este ceva nou. Deja politicienii sunt cumpărați de când cu revoluția Franceză de către cei cu bani, acum vedem doar că nu mai există scrupule și o față palidă ca Maia, simbolul unei schimbări, merge și pupă inelul unui personaj diabolic care nu a fost ales de nimeni, nu doar de moldoveni.

Am zis că o mare felie de minionii idioți utili ai elitelor sunt în primul rând materialiști fără scrupule. Nu aș încadra-o aici pe Maia.

O altă categorie sunt naivi religioși fără Dumnezeu. Ateismul a produs o religie fără Dumnezeu. Dogma, ritualurile și canoanele sunt deja bine întocmite și poartă nume de genul Obiectivele de dezvoltare durabilă (ODD) – Agenda 2030. “Bisericile” sunt organizațiile mondiale de care tot auzim și care au fost create de personaje care au scris cărți despre reducerea populației și dezvoltarea “durabilă” acum 60 de ani. Nimic nu este secret, totul este pe față. Dar scrierile nu sunt doar vechi și prăfuite, ci avem chiar “preoți” actuali care au apărut recent la amvon și care publică neobosit, gen Noah Harari. Dar noii preoți se aliniază la “tradiția” maltusiană și la tentativele diabolice de control și inginerie a societății. Cartea favorită a lui Hararii este Brave New World apărută în 1932! Nu cred că are sens să mai zic altceva …

Așadar categoria de idioți utili naivi care mușcă din momeala promisiunilor unui rai pe pământ în care să fie pace, verdeață și în care deși nu vei deține nimic vei fi fericit (dacă îți vei lua pilulele – soma – probabil, ca în Brave New World), este una care nu are interese materiale ci este atrasă de aceste duhuri diavolești prin ideile și promisiunile conturate în complexul de idei și ideologii pompate la care mai recent și presa (controlată deja 100%) pune umărul din greu.

La ideologii se mai adaugă și spoiala de progres tehnic care de asemenea cântă isonul progresismului diabolic sub stindardul eficienței și “sustenabilității”.

Sustenabilitatea este un termen cheie din limbajul religiei progresiste, având conotații și implicații în toate domeniile societății. De exemplu, nu putem exclude ca pentru a se alinia la cerințele sustenabilității, pe viitor cimitirele să fie desființate și cadavrele reciclate în vederea producerii de hrană. Deja din anii 70 fuseseră lansate astfel de idei prin intermediul cinematografiei SF (vezi Soylent Green) prin care sper că au înțeles toți cititorii mei că se face programare mentală și oamenii sunt pregătiți să accepte unele idei care par tembele, dar după ce sunt rumegate și prezentate frumos devin realitate. Deja componenta cu sinuciderea asistată din acest film este realitate în multe țări și în 2-3 ani va fi peste tot.

De ce am folosit însă titlul pe care l-am folosit în articolul de astăzi? Inspirația demonică are mai multe tipuri de manifestări, după “targetul” fiecărei categorii căreia demonii li se adresează. Să facem deci o recapitulare

  • la miliardari demonii le promit putere și le stimulează pornirile psihopate ale spiralei întunecate în care aceștia se află – setea lor nu va fi satisfăcută niciodată de aceea manifestă din ce în ce mai multă putere până sunt dominați de alții, până pierd instrumentele de excercitare a puterii sau până distrug întreaga planetă și pe ei cu ea; Hitler este un exemplu de lider psihopat influențat de diavol care s-a hrănit din omorârea a milioane de oameni; comuniștii de asemenea au omorât milioane; progresiștii de astăzi, prin promovarea avortului au ucis în ultimii 20 de ani probabil sute de milioane în întreaga lume; nu vor avea însă pace până nu vor distruge planeta prin război nuclear;
  • la miliardarii care nu sunt psihopați ci doar narcisiști, demonii le plantează în cap ideea că ei pot face bine omenirii; dar nu le este de ajuns să facă bine orașului în care trăiesc sau măcar familiei din care se trag – cu care sunt probabil la cuțite – ci ei vor să facă bine întregi omeniri; binele este însă unul lumesc, fără Dumnezeu, în care viața este un accident și planeta este una mică limitată, natura este întâmplătoare, cutremurele au loc aleator și CO2-ul distruge atmosfera dacă acești miliardari nu vor acționa rapid, chiar dacă pentru salvarea planetei va fi nevoie de reducerea drastică a populației; dar nivelul la care acționează ei – unul global – necesită sacrificii și pentru ei nu un individ contează cât “umanitatea” și nici măcar umanitatea cât “planeta” cu toată biosfera;
  • la cadrele de mijloc care acționează ca idioți utili în implementarea planurilor diabolice ale elitelor, influența demonilor are loc de asemenea pe mai multe planuri, dar ce este important de reținut este că ideologia ateistă stă la baza întregii filosofii de “salvare a planetei”; dacă am crede în Dumnezeu, am fi siguri că are grijă și planeta nu va dispărea; omul credincios va pune focul apocaliptic pe seama generalizării păcatului nu pe seama emisiilor de CO2;
  • pe omul de rând diavolul încearcă să îl controleze prin frică – frica de un viitor în care nu va mai avea bani să plătească ratele la mașina electrică pe care a cumpărat-o ca să salveze planeta, îl va face pe tânărul ateu fără Dumnezeu să primească fără remușcare al 7-lea rapel chiar dacă are 3 prieteni care deja au murit subit;

Trist este că și suflete curate și care au dorința de a face bine cu sinceritate sunt captate de această nouă religie și de acest cult care repet nu este nou, doar că acum vine la putere și ne arată ce poate. Doar prin puterea rugăciunii vom putea trezi pe cei care mai au speranțe și ne vom feri de asemenea de efectele acestei lucrări demonice care nu se poate termina cu bine, fie că va aduce sau nu apocalipsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.