Coaliția ni l-a furat pe Hristos

Trebuie să nu uităm în această campanie electorală că capetele trădătorilor care l-au vândut pe Hristos pentru mai puțin de 40 de arginți încă sunt la putere. Mă refer la cei care ne-au închis în casă de Paști! Cel puțin Arafat și Rafila. Asta spune mult, sau mai bine zis spune clar că suntem încă ocupați de Marele Reset.

Singurul partid care s-a opus plandemiei a fost AUR. Tot ce se întâmplă recent, de la darea pe față a tunurilor din plandemie, la mușamalizarea corupției din jurul contractelor cu Big Pharma, chiar la nivel de înalt demintari, arată că AUR a fost un partid vizionar care a avut dreptate. AUR trebuie să fie sprijinit pentru a avea șansa să îi judece pe trădători pentru a da un exemplu pe viitor tuturor celor care mai încearcă să ne fure libertatea.

Este timpul ca românii să se unească acum și să dea jos cu coaliția pentru a începe clarificarea care oricum va veni, mai devreme sau mai târziu. Repet deseori că ce vedem în Ucraina este instanțierea în realitate a războiului nevăzut din spațiul spiritual. Noi suntem doar cu câțiva ani în urmă …

Așadar Ucraina a cedat mai întâi pe plan spiritual și apoi au venit bombele rușilor. Faceți abstracție de amănunte și gândiți-vă la realitățile concrete. Nu vreau să spun deloc că Rusia are dreptate, că rușii ar fi de partea binelui sau orice altceva care să îi îndreptățească. Vreau să spun că pentru omul de rând, faptul că a stat cu mâinile în sân când CIA-ul și capetele de topor de la Kiev le-au furat biserica și au pornit războiul intern din sânul Bisericii, se reflectă acum în aceea că ucrainienii au parte de ceea ce au parte. Au păcătuit în fața lui Dumnezeu deoarece au acceptat erezia și acum primesc răsplata și tare îmi este teamă că răsplata va fi că își vor pierde țara. Ucraina nu va mai exista. Sunt iluzii false speranțele că Ucraina va mai exista ca stat.

Dar de ce să primească tocmai ucrainienii o asemenea pedeapsă? Mai ales că o mână de credincioși totuși au rezistat și încă rezistă așa cum vedem … Ei bine, Dumnezeu judecă prin prisma darurilor pe care le-a dat unui popor. Ucrainienii au avut parte de mulți sfinți și multe daruri din partea lui Dumnezeu care le-ar fi permis să trăiască liniștiți, sănătoși, prosperi și în pace cu rușii, chiar având independență. Dar au lăsat garda jos când politicienii au fost cumpărați de americani și au început să facă toate câte au făcut pentru a provoca mai întâi minoritatea rusă, pentru a le băga pumnul în gură prin interzicerea limbii, limitarea drepturilor și mai ales presiunile asupra Bisericii.

Ecumenismul are însă multe fețe, ca o fiară cu multe capete care dacă îi tai unul, scoate alte 3. A eșuat poate Consiliul Mondial al Bisericii, dar Biserica Catolică a fost distrusă deja din interior prin interzicerea messei latine, recunoașterea homosexualității și introducerea unui nou papă care este extrem de activ pentru vârsta lui în a introduce noi și noi inovații.

Stârnirea facțiunilor și producerea de războaie interne este specialitatea americanilor. Mai întâi a fost inventată de Soros care a folosit-o în mediul investițional și apoi extinsă în întreaga Europa de Est prin binecunoscutele ong-uri și “facultăți americane” care au reușit spargerea Ceho-slovaciei, distrugerea Iugoslaviei dar a eșuat în spargerea României (info). Ulterior modelul de produs războaie civile prin alimentarea unor grupuri care să provoace unele mișcări a fost perfecționată în îngreaga campanie Primăvara Arabă. Cel mai evident exemplu ar fi Siria unde culmea tocmai musulmanii au fost sprijiniți ca să îl atace pe Bashar al-Assad care era un factor de stabilitate și reușise să construiască un stat național independent multi-etnic și multi-religios care putea fi un model de pacificare pentru întreg Orientul Mijlociu (Iran, Irak, Liban, nordul Africii și chiar întreaga Asie centrală). Dar pacea nu este prielnică complexului militar industrial american care doar cu Aftanistanul a tocat trilioane de dolari. Și cum acum Orientul Mijlociu a fost cam pierdut deoarece s-au blocat în Siria și țările arabe din zona golfului sunt deja controlate și întârite de China, americanii au nevoie de noi războaie, de unde Ucraina …

Întorcându-ne la oile noastre, chestiunea mutării calendarului este doar începutul frecușurilor care se încearcă și în BOR pentru a produce o sciziune și pentru a lovi în unitatea națională cu efecte evidente pentru Imperiu – subjugarea totală. O Românie unită și prea atentă la identitatea ei, nu va putea fi folosită de carne de tun cum vrea Imperiul în cazul extinderii războiului. Și extinderea războiului este o necesitate certă, singurul semn de întrebare este când și unde, deși pe cât trece timpul pe atât încep să fiu convins că fără a porni pe toate fronturile împotriva Rusiei, Imperiul nu are nicio șansă.

Deci cum văd eu lucrurile este că va exista o creștere incrementală a implicării în război prin integrarea tuturor țărilor de la graniță cu Ucrainienii și prin implicarea în cele din urmă – când carnea de tun umană ucraineană se va consuma – și a armatelor celorlalți. Deja economia țărilor vecine Ucrainei este subjugată nevoilor Ucrainei. Chestiunea cerealelor este doar una vizibilă, dar eu sunt sigur că cel puțin industriile de producție de armament sunt deja mufate la comenzile din Ucraina.

Punând acum reflectorul mai în amănunt pe spațiul religios un front deschis deja de luptă este între tradiție și CIA. Evident că nimeni nu spune CIA, dar toate aceste idei și toți idioții utili folosiți ca agenți de influență pentru lansarea unor narative și a unor presiuni de schimbare nu apar din prostia lor sau din întâmplare ci totul este bine organizat. Este greu de prezis ce mai au la pachet, deoarece eu sunt sigur că procesul este unui incremental, de lansare, monitorizare, ajustare. Adică, se lansează un topic (data Paștelui, de exemplu), se urmărește reacția, se analizează rezistența și structura acesteia, se lovește în rezistență, se taie în pilonii rezistenței și apoi se ajustează parametrii, continuând fie pe aceeași direcție, fie lansând noi obiective.

Faptul că niciun ierarh român nu ține partea Rusiei acum nu este întâmplător. Nu din cauză că toți românii sunt pro-ucrainieni, ci deoarece orice comentariu pozitiv la adresa Rusiei va fi amendat instant și puternic deoarece evident este un factor de risc în soliditatea și în disciplina slugilor care vor fi aruncate în război. Deja Imperiul are unele probleme cu canalul Bâstroe și cu cerealele, deși după mine achiziția de armament este o problemă mult mai fierbinte și este de facto un jaf pe față al finanțelor țării – nu avem nevoie de arme americane scumpe și chiar dacă Rusia ne-ar amenința (deși evident că Rusia ne amenință deoarece Imperiul amenință Rusia că pune slugile pe ei), natura achizițiilor necesare pentru pregătirea de război este cu totul alta decat achizițiile care se fac acum (vezi articolul anterior).

Dar nu doar că niciun ierarh nu ține partea Rusiei, dar nici măcar partea românilor din Ucraina nu o ține niciun ierarh din România. Nu am auzit nicio declarație, din contră, purtătorul de vorbă al lui Daniel chiar își bate joc de ei și îi invită să treacă la schismatici.

Zic deci că valul de schimbări care vor șoca ortodoxia noastră abia se lasă anunțat prin această operațiune legată de Data Paștelui. Urmează nenumărate altele pe care nu doresc să le enumăr pentru a nu provoca deznădejde. Dar, ca să vă dau doar un exemplu, Patriarhia Ecumenică de la Constantinopol, prin bisericile care țin de ea, s-a aliniat mișcării woke și luptă fervent pentru drepturile minorităților … nu zic care ca să nu va smintesc. Infrastructura de control asupra ierahiei este deja solidă, de la fondurile europene și controalele care se pot face, la scandalurile mediatice și tăierea finanțării publice a bisericilor pentru care ierarhii sunt pururea datori Cezarului și sper ei că îl fentează pe Dumnezeu dacă din când în când îi dau Cezarului mai mult decât ce este al Cezarului …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.