Macaroana programată

Macron a fost în China. Macron nu are personalitate și nu face nimic de capul lui. Este omul Marelui Reset, Forumului Economic Mondial, este omul dat exemplu de Klaus Schwab în setul de capete tinere prin care forumul penetrează guvernele “lumii libere”. Și în caz că mai sunt spălați pe creier care dau pe-aici din întâmplare, pentru a dovedi încă o dată că orice zic este acoperit și rareori abordez conspirații fantasmagorice, iată dovada chiar pe site-ul forumului:

What’s the connection between Jimmy Wales, Amal Clooney, Emmanuel Macron, Jacinda Ardern and will.i.am? Answer? They’re all Young Global Leaders.

Sursa: Forumul Economic Mondial

Despre cum este programat acest automaton ca să lucreze pentru forum, nu intrăm în prea multe detalii, dar tehnicile nu sunt prea diferite de cum lucra securitatea de la noi în perioada comunistă: spălare pe creier, șantaj și bani. Toate parțial sau împreună.

Pe lângă forum, Macron trebuie să răspundă nemților și nu mă refer la Klaus Schwab care deși e neamț de origine și tatăl său a fost nazist, el este globalist, deci are “spirit” global. În UE însă există centre variate de putere și pe lângă Forum care este cumva o inițiativă a Imperiului Anglo-American, în UE Germania este un pol relativ autonom în sensul că stă la masă și vrea să mănânce altceva decât SUA și alte centre de putere non-statale.

Evident că pentru Germania, relațiile cu Rusia și China sunt foarte importante deoarece formează un mix extrem de interesant pentru toată lumea și care poate fi o soluție multi-polară reală dacă Germania ar avea o armată să-și permită marginalizarea SUA. Dar practic Germania este o țară sub ocupație, deși puțină lume realizează asta, prin urmare, nu își permite luxul să aibă o politică prea … independentă, fiind doar un jucător în umbra Imperiului care are propriile combinații, așa cum de exemplu agiotanții lui Putin au propriile afaceri și învârteli, dar Putin nu are deoarece are oricum la îndemână toată Rusia și plănuiește să stea la putere până moare.

Germania ar vrea evident o întoarcere la starea de acum 5-6 ani în care încă putea să importe gaz de la ruși. De aceea, Germania și-ar dori ca Rusia să termine războiul și să facă pace pentru ca să poată din nou produce marfă ieftină cu gazele rușilor pe care să o exporte în toată Europa dar nu numai. Iar cu China, Germania vrea să fie comisionarul local al mărfurilor chinezești. După cum știți, toată trâmbițarea problemei climatice, tăierea cărbunelui și “fondurile” pentru “trecerea” la “energie verde” nu sunt în fapt decât o politică de stimulare a vânzării de panouri solare în Europa. După ce în Germania au terminat de acoperit cam toate casele, făcând bani grei în această “misiune” de “transfer către energia verde”, lobby-ul producătorilor și de fapt întregul ecosistem de produse “verzi” construit pe spinarea idioților utili activiști dresați de Greta, a căutat noi piețe de desfacere și prin urmare a venit logic ideea ca fondurile europene în loc să meargă spre construcția de drumuri și spitale la minionii pârliți de la periferie, banii să ajungă tot în buzunarele producătorilor și distribuitorilor de panouri solare și evident în fermele care vor pompa kilovați scumpi (dar profitabili) cu certificatele verzi finanțate de bopor care trebuie să salveze planeta de carbon și prin urmare nu are voie să facă revoluție dacă prețul benzinei se mărește de 5 ori în 3 ani.

Dar războiul le-a dat peste cap tot planul deoarece propaganda anti-rusească nu a fost tunată prea optim și a dat în bălării mergând până acolo încât nemții au fost nevoiți să importe gaze de la norvegieni și de prin alte părți în detrimentul rușilor. De asemenea, au mai fost oglibați să suporte și umilința cu distrugerea conductei Nord Stream 2 de către americani, un scuipat asupra Germaniei din partea SUA, fără să zică nimic, nici măcar fără să simuleze că sunt interesați să investigheze autorii.

Și cum despresia seculară despre care am mai scris se apropie și nemții sunt din fire calculați și fricoși de necunoscut, mai ales de perspectivele riscante ale unui viitor posibil mult mai nasol în care UE nu va putea menține mâinile pe volan și va cădea în prăpastie, acum l-au trimis pe Macron la chinezi ca să încerce să îi stimuleze pe chinezi să tragă de ruși. Evident Olaf a fost și el în noiembrie în China dar între timp problema Taiwan fierbe și e posibil să escaladeze curând, de aceea nemții construiesc punți cu China, ca niște găini bete, așa cum construiau Nord Stream 2 după Crimeea, deși americanii i-au asigurat că pe conducta aia nu va curge gaz, read my lips.

Dar Macron, bleg cum este a dat pe față planul nemților de rupere a Europei de Vest de statele foste comuniste, în cazul extinderii conflictului americanilor cu EuroAsia (Rusia-China) atât prin aruncarea în război a minionilor din fostele colonii sovietice cât și prin intrarea în război cu China în Taiwan, evident poate nu de la început ci abia după ce vor aștepta un moment oportun.

Faptul că Macaroana a cam călcat pe coadă Imperiul, se vede după ce pudelul americanilor a început să latre și ea, atât la Macron cât și la Ursula care de fapt a fost acolo doar să aibă grijă de Macron care nesupravegheat face rău (cum vedem că a făcut), doar că Ursula dacă se ducea singură, chinezii nu o băgau în seamă deloc. De fapt nici Macron nu e tratat ca un adult, chinezii fiind totuși încă neconvinși de noile ideologii de gen și prin urmare, tentativa lui de convingere a rămas probabil fără niciun ecou deoarece în primul rând chinezii vor fapte nu vorbe și nu ia în seamă automatoni fără coloană vertebrală.

Nu zic asta ca să îl înjosesc pe Macron, deoarece oricum nu are ce să facă cu o Franță care în afara de turism nu prea mai poate mare brânză. Franța este de facto economic o colonie germană fiind dependentă financiar total de Banca Centrală Europeană controlată de nemți – Lagard e directoare de formă așa cum Geoană e vice-președinte NATO de formă. De altfel, prin lăsarea Credit Swiss să pice, nemții au dorit să dea un semnal și un avertisment totodată, că nu vor permite destrăbălare necontrolată în Europa.

Ca fapt divers și “reducerile” de cheltuieli anuțate pe la noi sunt tot un semnal că începe o nouă austeritate, nemții nefiind încă de acord cu o unitate bancară completă care ar rezolva problema sistemului financiar deoarece în primul rând s-ar face cu trecerea la o nouă monedă digitală emisă de BCE despre care Lagard a declarat că nu poate fi însă lansată până în Octombrie.

https://www.youtube.com/watch?v=wUT2u6DtdSo

De ce zice Lagarde de Octombrie? Chiar credeți că nu sunt pregătiți? Sunt pregătiți doar că au nevoie de o nouă criză ca să convingă oile că trebuie schimbat ceva, că trebuie introdusă această nouă monedă digitală super-tehnologică și modernă, așa cum au avut nevoie de plandemie ca să injecteze milioane de naivi cu un ser de modificare genetică pe care aveau de gând să îl upgradeze periodic cu noi și noi versiuni prin care să controleze numărul de melteni. Dar numărul de melteni poate fi controlat și prin foame și așa cum am mais cris CDBC-urile sunt unealta ideală de înfometat societatea deoarece când fermierii nu vor asculta ordinele ci vor produce în continuare mâncare prea multă și prea ieftină pentru melteni, prin CDBC-uri li se va tăia posibilitatea să alimenteze carburanți în tractoare și utilaje și totodată copiii fermierilor nu vor mai putea folosi banii digitali transferați de părinți lor deoarece vor fi etichetați instant ca “fonduri cu risc terorist”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.