Și catolicii se unesc cu new age-ul

La catolici subiectul zilei este interzicerea messei latine deoarece – zice papa și aghiotanții lui – aceasta produce diviziune în sânul bisericii (catolice). Ce diviziune produce? Bing nu știe să răspundă, zice că folosind pretextul messei latine, catolicii conservatori se opun papei pe diverse alte fronturi cum ar fi schimbările climatice, imigrația și wokismul – cu care subiecte papa se aliniază 100% cu Joe Biden. Prin urmare papa a tăiat macaroana tradiționaliștilor care sunt acum forțați să evadeze la protestanți sau la catolici așa cum au fost goniți pro-europenii din Rusia după începerea războiului în afara țării doar ca să nu existe riscul unei opoziții și să fie împinși afară benevol decât să fie confruntați direct.

Avem așadar forțe accentuate și pe față care doresc tăierea de trecut și împingerea spre religia globală administrată de CIA și folosită ca instrument geopolitic, așa cum se întâmplă acum în Ucraina unde iluzia autocefaliei ucrainienilor, deși firească organic, a fost coaptă accelerat cu praf de copt produs în laboratoarele de inginerie socială ale CIA-ului unde câteva plocoane la fanarul Bartolomeu l-au convins pe acesta să încropească o poveste și să dea puteri sporite unor schismatici care să calce în picioare biserica ortodoxă legitimă din Ucraina.

De ce toată această mișcare? Deoarece analiștii CIA nu își fac temele și căutând sumar pe internet, au aflat că biserica ucrainieană pomenește pe patriarhul Moscovie și prin urmare asta afectează noua identitate ucraineană care se dorește construită și prin urmare soldații ucrainieni nu s-ar mai lăsa atât de ușor duși la mezat pe front dacă la spovedit părinții duhovnici nu i-ar convinge că trebuie să moară pentru țară și biserică, chiar dacă noua biserică nu prea este recunoscută, ceea ce în ortodoxie este o problemă mare, dar local treaba merge și asta a fost scopul operațiunii Slava Ucraini!

Evident, când politica SUA va fi de convingere a ucrainienilor că pacea cu rușii este bună, e posibil ca roata să se învârte invers și propaganda Imperiului să promoveze peste tot filmările cu uciderile, crimele și toate prigoanele provocate între timp de masele de oi turbate fără judecată care se lasă mânate de inginerii sociali fără pic de discernământ așa cum se întâmplă la catolici cu messa latina sau la noi acum cu schimbarea datei Paștelui.

Evident la catolici este altă poveste deoarece Vaticanul este al 3-lea pilon al noului Imperiu Roman (zicem nou deoarece fontul default în toate editoarele de text este Times New Roman) alături de Washington – capitala militară și Londra – capitala financiară. Puțini știu că Londra are în centrul ei un teritoriu care se guvernează independent, are propriul guvern, statut, legi, poliție, finanțe iar regina când intră trebuie să facă un ritual specific prin care să confirme respectul și confirmarea drepturilor speciale ale acestei regiuni. La ce mai are sens o astfel de regiune în ziua de astăzi? Imaginați-vă de exemplu o Craiovă care are reguli și legi total diferite de restul țării și unde afacerile găzduite aici răspund în fața unui tribunal local plătit de la bugetul local din taxele plătite de afacerile locale care sunt judecate de acel tribunal. Oricum lucrurile nu sunt cu mult diferite, dar imaginați-vă posibilitățile …

Avem deci cei 3 poli ai Imperiului care doresc eliminarea oricărei rezistențe la programul Marelui Reset. Lupta de implementare a acestui program nu este doar economică (prin crize artificiale și tăierea macaroanei la petrol, cărbuni și alte energii ieftine) dar și ideologică prin renunțarea la tradiții și fermentarea unei stări spirituale decadende care să permită o gestionare și o administrare mult mai facilă a sclavilor în perspectiva reducerii drastice a numărului populației.

Cum să dea înainte Marele Reset dacă Rusia ar fi prosperă, ar convinge ucrainienii să rămână în CSI, ar oferi un model de simbioză între stat și biserică demn de urmat și interesant pentru o mare parte a populației care rezistă organic, nu din cauza unei stări de trezvie merituoase la schimbările rapide care se doresc prin noua ideologie woke?

De aceea este nevoie de transformări pe toate planurile și în toate provinciile în speranța că toți dând înainte spre mararea unire globală sub tutela unui singur for conducător despre care nu avem nici cea mai vagă idee cine îi sunt membri și al cărui for Klaus Schwab este și va rămâne păpușa care iese la suprafață să transmită ordinele către eșaloanele secunde implicate conștient și motivate financiar dar și ideologic o parte de promisiunile transhumanismului și a revoluției IA.

Întorcându-ne la catolici, decizia papei de a restricționa mesa latină are ceva vechime (din Iulie 2021) dar evenimentele care au urmat acestei decizii, denotă războiul intern de uzură între forțele reformatoare conduse de papa și de falanga germanică (care deja a acceptat căsătoriile homosexuale) și de slabele forțe conservatoare care nu prea mai recunosc catolicismul de azi cu cel de acum 10 ani, darămite cu creștinismul la care se predind ei că sunt moștenitori vechi de câteva milenii …

Personal nu sunt interesat de frământările din interiorul administrației catolice, dar din afară trebuie să observăm aceste fenomene deoarece nu sunt deloc întâmplătoare. Deci tăierea mesei latine care reprezenta un simbol (chiar dacă doar simbol) al creștinismului nu înseamnă deloc preocuparea catolicilor de modernizare și de traducere a liturgiei pe limba fiecărui popor în parte pentru a facilita înțelegerea credinței. Scopul este distrugerea completă a messei prin ascunderea acesteia în istorie și înlocuirea cu un nou tip de liturghii în care totul este permis și în care nu mai există nicio raportare sau continuitate cu messa latină. Slujbele cu clowni sunt un exemplu care edifică cred eu pe toată lumea că catolicismul a ajuns pur și simplu să își bată joc de Hristos, nu doar să fie o erezie și o biserica exclusiv umană, cu interese politice și economice ci pur și simplu un instrument de batjocorire a creștinismului, lucru recunoscut și regretat chiar de minoritatea tradițională din Biserica Catolică.

Dar ceea ce trebuie să urmărim pe lângă această tristă decădere este nașterea unei noi biserici așa zise “abrahamice” care este un pilon al viitoarei religii antihristice care va uni toate credințele de pe toate meridianele sub o singură credință care va lua “ce e bun” de la toate.

https://www.youtube.com/watch?v=92jO6u06SGs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.