Michele Obama și focul de la Notre Dame

Când ardea Notre Dame din Paris, Michele Obama se plimba pe Sena cu vaporașul – era vineri seara pe la 6 jumătate când francezii muncesc se se spetesc. Principala cauză pompată către public este că un francez incompetent a fumat o țigară și a aruncat-o peste lemnele acoperișului care a rezistat sute de ani la soare puternic.

Culmea este că alarma de fum a sunat dar a trimis paznicii la locația greșită, astfel au pierdut 15 minute cu urcatul scărilor pentru a ajunge la acoperiș și a lupta cu focul la momentul inițierii. În 15 minute focul s-a extins rapid …

Michele a fost tulburat de acest incendiu deoarece croaziera i-a fost afectată de faptul că pompierii aveau multă treabă și au fost nevoiți să cam dea jos cu podurile și astfel să întrerupă croaziera primei doamne. Dar a declarat apoi către presă către francezi că “au trecut și prin altele mai rele“, prin urmare nu trebuie să se tânguiască prea mult deoarece, așa cum zicea și Barrack Hussein este în natura noastră să reconstruim un alt mâine.

Președintele Obama a condus 563 de atacuri cu dronă asupra musulmanilor în primul său an de președenție, de 10 ori mai mult ca Bush – drept răsplată a primit Nobel pentru Pace deși sub el a avut loc Primăvara Arabă care s-a blocat în Siria cu un război care încă continuă și pe lângă câteva milioane de refugiați care au inundat Europa a produs zeci de mii de morți și zeci de milioane de oameni au viitorul distrus.

Ca și familia Clinton, și Obama pare să aibă un pomelnic cu personaje dispărute în circunstanțe dubioase. Cea mai dubioasă după cunoștința mea este moartea comediencei Joana Rivers care a murit la două luni după un show în care l-a făcut pe Barrak Hussein gay și pe Michele trans.

Pe Twitter, am văzut un reward de 100.000$ pentru cine produce o foto reală (cu sursa nedubioasă, nu generată de AI) cu Michele din perioada în care era gravidă.

Am scris acest articol pentru a liniștii pe cei care își doresc o țară ca afară. Libertatea și pacea pot fi dobândite doar prin lupta spirituală, prin dobândirea unei viziuni creștine asupra lumii, lumea este un iad, nu avem unde să fugim, nu există democrații cu tradiție, nu există țări fără corupție sau țări cu corpție mai puțină ca la noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.