Mortalitatea în exces

Mortalitatea în exces era folosită în perioada plandemică ca un termen cu alură ştiinţifică apocaliptică. Vai, vai, a crescut mortalitatea în exces! Este clar că de la Covid! Este evident că trebuie să ne închidem şi să ne vaccinăm deoarece altfel pierim!!!

În realitate, trebuiau să se izoleze doar babacii fricoşi deoarece doar pe aceste categorii de vârstă s-a înregistrat o creştere masivă a mortalităţii, cum putem vedea pe datele din Canada, de exemplu

Sperieturile se făceau nu doar în străinătate, ci gogoaşa cu mortalitatea în exces a fost importată şi pe meleaguri mioritice unde experţii noştri traduc corect tot ce spun experţii lor.

fragment dintr-un articol publicat într-un ziar medical în 2022 când vaccinarea era în toi

Cifrele erau evident umflate cu pompa de roţi pentru camioane de mină deoarece fiecare dintre noi puteam să numărăm câţi mor în jurul nostru de Covid. Eu mi-am făcut o analiză pe cunoştinţele mele, rude, rude prin legătură, prieteni şi am observat că în 2020, 2021 şi 2022 au fost la fel de mulţi morţi – adică cam 1-2 înmormântări pe an, marea majoritate fiind bătrâni. Deci în cercul meu personal, nu se confirmă deloc datele lor, dar să zicem că statistica este statistică …

Prin urmare ajungem ca azi când mortalitatea în exces este mai mare decât în perioada plandemiei, în ţări unde vaccinarea a fost intenstivă şi obligatorie să avem mortalitate în exces mai mare ca în perioada plandemică. Culmea este că vuvuzelele care atunci ne panicau, acum tac!

Nu şi neobositul dr Cambpell, care citeşte studii non-stop şi face videclipuri pe Youtube. Fiind la pensie şi nemaiavând interese financiare, îşi permite luxul să arate datele aşa cum sunt fără să le îmbălsămeze

De asemenea, presa din Canada nu poate trece cu vederea aceste recorduri, deoarece lumea vorbeşte. Despre ce? Despre vaccin!
Avem deci pe de o parte declaraţiile experţilor care se freacă pe cap de unde sunt atâţia morţi:

“Unless suddenly there’s been an enormous, terrifying increase in fatal car crashes, you need to understand why so many more people are dying than normal,” said Moriarty.

Sursa: cbc.ca

Tara Moriarty este o “expertă” care încă poartă mască şi azi şi care încă nu a ieşit din pandemie, fiind în continuare o fanatică turbată apărătoare a vaccinului care se vaietă că doar 40% dintre canadieni continuă cu dozele periodice. Chiar şi ea e şocată de aceste cifre, dar oarbă fiind exclude total vaccinul.

Toţi aceşti turbaţi se freacă la cap şi dacă nu pun pe seama Covidului aceste morţi (deşi prin asta ar nega complet rolul vaccinului), par să fie total indiferenţi la corelaţia între rata vaccinării şi mortalitatea în excess. Dar dacă doar România ar avcea mortalitatea în exces cu mult sub cea din vest (evident din cauza ratei mici a vaccinării), am putea zice că este un artefact. Însă datele sunt extrem de clare, nu doar România ci mai multe ţări care au avut probleme cu vaccinarea stau acum bine.

Sursa: EURONEWS

Culmea este că Euronews pune mortalitatea în exces pe … overstrained health services. Ca şi cum nu ar vedea culorile din hartă, ei zic că România şi Bulgaria stau mai bine la serviciile medicale decât ţările din vest şi de aia e mult mai rău la ei.

Una peste alta, nici măcar dr Cambpell care vede clar şi sunt sigur că înţelete, nu are curajul să spună adevărul ci doar bate apropouri tendenţioase cu subînţeles, cum ar fi observaţia lui că deşi se află la mii de km distanţă, mortalitatea în exces din Australia are aceeaşi amploare cu mortalitatea în exces din Marea Britanie, prin urmare foarte probabil cauza este aceeaşi.

Hmm, dar oare ce cauză comună pot avea acest două ţări şi ce nu au ele în comun cu România?

Una peste alta, peste tot în lume ştirea este cât de cât comentată, deoarece chiar este o realitate, faptul că mor oamenii pe capete mai mult ca în Covid şi nu de Covid. Iată de exemplu că şi polonezii se vaietă.

Numai la noi, problema este că Rareş este prea naţionalist şi că la Românii au talent trebuiau să câştige ucrainienii, nu că vaccinul ucide şi criminalii care ni l-au băgat pe gât trebuie judecaţi şi pedepsiţi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.