Etapa vaccinării obligatorii

Vedem cum obligativitatea vaccinării este introdusă în narativul mediului politic, după ce a fost suficient rumegată de presă. La fel ca și în Israel, după atingerea unei cifre target de vaccinații în etapa vaccinării facultative – rezultat al campaniei de frică și manipulare – se va pompa în continuare pe crearea unui narativ conform căruia cei vaccinați sunt forța care împinge spre obligativitate, nu statul, sau – Doamne-ferește! – inginerii Noului Reset. Asta mai ales la noi, pe meleaguri mioritice, și în țările bananiere. Cei nevaccinați, deși majoritari, vor fi ostracizați pentru a crea sentimentul de inferioritate și pentru a le diminua rezistența.

Peste tot, cei care se opun vaccinării, deși sunt oameni normali, ca și cei vaccinați, deși mulți sunt doctori și chiar au lucrat în domeniu (a se vedea fostul director Pfizer care se opune vaccinării) vor fi portretizați ca niște necredincioși ai noii religii, ca niște conspiraționiști care nu sunt informați, de aceea apelurile repetate pentru “informare“, care în fapt este un ciocan de cauciuc care exclude din start dreptul la opțiune și te aruncă în anticamera obligativității.

Repet deseori – dar nu doar eu – această metaforă, că populația este fiartă în oală ca broaștele, în sensul că din start nu se putea impune obligativitatea vaccinului deoarece ar fi trezit suspiciuni și ar fi fost respins de populație. De aceea s-a pompat – după alegeri – pe creșterea numărului de cazuri, pe “paturile de la ATI” și pe “tulpinele periculoase” pentru a încuraja fricoșii și credulii să accepte salvarea: vaccinul. Ulterior, pe spinarea acestora se va construi obligativitatea vaccinării deoarece îi vor manipula și îi vor stimula ca să se arate intrigați și revoltați că în timp ce ei și-au făcut vaccinul, ceilalți cetățeni, “conspiraționiștii” care cred că vaccinul are scopul reducerii populației, beneficiază de aceleași drepturi și beneficii ca ei, cetățenii model care au încredere în autorități și au făcut ce e bine. Nu va mai conta – nu mai contează de fapt, căci deja suntem introduși în noua etapă – rațiunea: dacă vaccinul e bun, de ce s-ar revolta cei care l-au făcut și de ce le-ar fi frică de cei nevaccinați. Nu este o mare prostie și într-un fel adminterea inutilității vaccinării dacă se va impune și celor nevaccinați ca să se vaccineze?

Evident că se vor găsi soluții și la această dilemă, deși filonul propagandistic de bază va fi invidia și stimularea superiorității celor care s-au vaccinat, nu apelul sau evidențierea acestei contradicții esențiale în cadrul narativului că vaccinul este salvarea.

Am mai vorbit deseori pe site de ceva timp că deși mesajul transmis este ca vaccinarea este opțională și nu va fi niciodată obligatorie, aceasta este o minciună așa cum a fost minciuna inițială cu “purtați mască doar dacă sunteți bolnavi”. De altfel, mesajul actual oficial încă este că vaccinarea nu este obligatorie, conform site-ului guvernului:

Vaccinarea împotriva COVID-19 este voluntară/ne-obligatorie. Se dorește o acoperire vaccinală cât mai mare pentru a limita răspândirea epidemică a virusului, dar nu se are în vedere introducerea obligativității vaccinării sau a unor măsuri restrictive față de persoanele nevaccinate.

Sursa: Guvernul României – 14 APR 2021

Cu toate acestea, un membru de bază al PNL, fost ministru al sănătății declară că părinților care nu sunt de acord cu vaccinarea le vor fi luați copiii. Într-adevăr, poate nu se referea la vaccinul anti-COVID dar deocamdată se pun bazele legistlative pentru obligativitatea ORICĂREI vaccinări deoarece așa cum am mai repetat pe acest blog, vom avea parte de VACCINARE PERPETUĂ:

Vaccinarea perpetuă și controlul global al tuturor cetățenilor, la pachet cu interdicția de călătorie (și alte interdicții opționale și variate în diverse state) sunt mugurii Noului Reset: un viitor sumbru în care miliardarii tehnocrați vor controla plebea cum altă dată regii și lorzii legau de pământ iobagii. Nu oricine va muncii oriunde va dori. Vor exista orașe bine delimitate unde populația productivă va fi ținută pe linia de supraviețuire prin Universal Basic Income, grosul din populația neesențială va fi exterminat și miliardarii sub umbrela încălzirii globale vor face mare parte din teritoriu parcuri de rezervație naturală unde vor merge la vânătoare fără să fie filmați și postați pe rețelele sociale de minioni

Sursa: CHIAZNA.RO – CARE ESTE END-GAME-UL VACCINĂRII?

A luat vreun PNL-ist ORICE atitudine legată la declarațiile tembele ale acestui fuhrer medical? Nu! Deci, putem lua ca politica PNL-ului vaccinarea obligatorie pentru orice vaccin, nu doar pentru cele pentru copii sau pentru Covid, asa cum susține acum site-ul oficial al guvernului. Și pentru a confirma cele mai subre teorii conspiraționiste, Câmpeanu, ministrul educației (cel cu cămașa caraghioasă cu buzunar pentru seringă – pe semne că și-a făcut-o pentru vaccinarea periodică, că știa de atunci) zice că profesorii care nu se vaccinează să stea acasă – deci iată că încep restrângerile de drepturi.

Undeva trebuie spartă gheața și inginerii propagandiști ai producătorilor de vaccinuri au gândit bine când au direcționat ca prim filon categoria profesorilor, deoarece aici se va sparge gheața ușor pe ideea că trebuie protejați copiii! Dar parcă copiii nu aveau a face de la Covid! Rata mortalității este zero! Vedem uneori știri ocazionale legate de copii internați cu Covid dar la o simplă săpare în informații aflăm că sunt cazuri extreme. Este de fapt cert că la copii efectele Covid sunt nesemnificative, este chiar mai banal ca o gripă, mulți trecând prin el fără nici măcar să aibă orice simptom.

Este la mintea cocoșului că această presiune evidențiată de Câmpeanu nu există, este o gogoașă artificială pe care o umflă ca să aibă pretex să spargă gheața undeva. Și cum la doctori nu pot, deoarece doctorii și asistenții știu despre ce e vorba și nu ar accepta în niciun caz vaccinare obligatorie (apropos, care sunt statisticile cu personalul sanitar vaccinat? nu vă întrebați de ce nu este 100%?) și cum la profesori este excedent de forța de muncă și pot fi înlocuiți ușor, se pornește de aici.

După spartul gheții cu o categorie, va fi apoi mult mai ușor generalizarea măsurii de obligativitate și vom asista – ca și în Israel – la lansarea acelui “pașaport de vaccinare” care de fapt este un nou buletin global, urmând la lansarea întregului armament împotriva celor nealiniați: excluderea totală din societate.

Ca o mică paranteză, în SUA de exemplu, unde repulsia la orice obligativitate introdusă de stat este mult mai mare și există riscul unor reacții mai ferme, s-a lăsat “misiunea” introducerii obligativității pe seama mega-corporațiilor. Mall-urile, Starbuks și Google vor cere angajaților să dovedească că s-au vaccinat și statul va fi ultimul care va condiționa accesul în instituții și accesul la serviciile statului de vaccinare.

Care vaccinare, după dezlănțuirea noilor tulpini mult mai nasoale va deveni periodică și vom asista la o creștere graduală a ratei mortalității care creștere bineînțeles că nimeni nu o va pune pe seama vaccinurilor ci pe seama noilor tulpini. Vom asista astfel la un genocid programat al populației văzut de iluminați ca de fapt o eliberare a planetei, deoarece “suntem prea mulți” … și alde Bill Gates nu mai au loc de noi pe planetă.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.