Fenomene Aeriene Neidentificate

Așa e acronimul pe care îl folosește armata în SUA pentru OZN-uri: Unidentified Aerial Phenomenon (UAP). O noua campanie de promovare a UAP-urilor a pornit în SUA, scopul fiind evident: creșterea bugetului deja exagerat al Complexului Militar-Industrial, adică mai mulți bani pentru băieții deștepți care au contracte “militare”.

Mare brânză informații nu găsim în noile rapoarte făcute public de armată cu privire la UAP. Ultimul a apărut pe 25 Iunie și îl puteți citi la adresa: https://www.dni.gov/files/ODNI/documents/assessments/Prelimary-Assessment-UAP-20210625.pdf

Din start raportul recunoaște că unele “observații” pot fi erori ale senzorilor: “Various forms of sensors that register UAP generally operate correctly and capture enough real data to allow initial assessments, but some UAP may be attributable to sensor anomalies”.

Toate poveștile cu OZN au un singur numitor comun de-a lungul timpului: sunt obscure, incerte, observațiile neclare, multe falsuri. Deși acum toată lumea are telefoane și poate filma video rapid orice fenomen și deși telescoapele din sateliți pot face poze clare pe pământ în multe locuri, putând să vadă titlurile unui ziar deschis, nu avem încă o poză necontestată a unui OZN. Totul e la nivel de radare, observații ale unor oameni (care pot fi fantasme rezultate din boli de cap) sau alte înregistrări ale … senzorilor.

Culmea este că acest mic important amănunt – faptul că de peste 50 de ani, de când SF-ul a s-a impus puternic în noile mitologii moderne ale omului post-modern areligios avem același tip de înregistrări deși tehnica și penetrarea capacităților de înregistrare sunt la cu totul alte niveluri, este total ignorat când în presă apar “experți” care comentează “fenomenele”.

Fenomenul UAP și dezbaterea lui în presă este interesant de urmărit deoarece putem face multe paralele cu plandemia. Scopul este același: de inserție în mentalul colectiv a unui posibil inamic invizibil care este extrem de periculos și pentru care avem nevoie să dăm (statul să dea) bani mulți unor “agenții”.

Neavând nicio observație concretă, irefutabilă care poate să sugereze proveniența extraterestră, “experții” nu au altceva de făcut, decât să sugereze “puterili străini” … chinezii pot fi în spatele acestor aparate de zbor neidentificate cu performanțe care depășesc tehnologic capabilitățile SUA: “UAP would also represent a national security challenge if they are foreign adversary collection platforms or provide evidence a potential adversary has developed either a
breakthrough or disruptive technology”.

Totodată, ce nu se spune în raport, dar am aflat de la niscavai comentatori, este că cei care au făcut raportul (OFFICE OF THE DIRECTOR OF NATIONAL INTELLIGENCE) nu au acces la proiectele “black” cum a fost de exemplu avionul invizibil. Nu știu cât de ok este ca proiectele cele mai avansate tehnologic să fie ținute ascuns prea mulți ani, dar cert este că tot ce se spune de UAP în acest raport nu ia în considerare că acele observații pot avea ca sursă anumite proiecte ultra-secrete chiar ale SUA. Cam la fel cum se ignoră acum faptul că virusul a ieșit din laborator. Avem deci vaccin, virusul e periculos, trebuie să facem vaccinul dar în toată discuția, pur și simplu ignorăm o mare parte de adevăr: virusul a ieșit din laborator și poate a fost lansat tocmai de companiile producătoare de vaccinuri ca să facă experimente pe noi.

Există o competiție puternică în SUA pentru distribuirea trilioanelor de dolari tipărite. Sume astronomice cu mult peste imaginația melteanului de rând sunt alocate diverselor proiecte “de infrastructură”. Trump a băgat și el bani mulți în armată și nu numai. Competiția se duce pe spinarea cetățeanului tembel și pe bătălia vectorilor de opinie care trebuie să susțină ideea că poate …. chinezii sau rușii sunt mai avansați deși bugetul SUA este de 40 de ori cât al tuturor celorlalte armate (China + Rusia + restul lumii) și prin urmare, și din cauza acestor rapoarte despre UAP, trebuie dați și mai mulți bani armatei, adică Complexului Militar Industrial. Într-un fel, întoarcerea atenției către armată de la vaccinuri ar fi îmbucurătoare, ar semnala o întoarcere la normal. Dar normalul de acum nu este deloc normalul dinaintea plandemiei: bugetul Fed-ului a explodat, s-au tipărit trilioane de dolari, record al tuturor timpurilor, nu mai există nicio responsbilitate financiară, există chiar o represiune asupra celor care nu cheltuiesc banii și încearcă să obțină randamente din depozite sau investiții sigure, pe scurt finanțele de astăzi sunt deja cu totul altceva decât finanțele de acum un an când măcare exista o limită lunară a volumului de hârtie tipărită.

Prin urmare, hodl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.