Joe Rogan s-a vindecat cu Ivermectina

Sunt multe de zis si evident ca nu poate fi considerat un exemplu edificator. Ce insa trebuie de luat in calcul este ca Joe Rogan este mai bogat ca CNN deoarece are audienta mai mare. Prin urmare Joe Rogan are acces la cei mai buni doctori si cand e ceva care iti pune viata in pericol nu experimentezi si nu te joci. Nici daca e pielea ta si nici daca esti doctorul lui Joe Rogan sa se auda dupa ceea ca pacientul a murit deoarece s-a luat dupa un doctor lunatic.

Evident ca nu stim tot cocktailul pe care l-a luat Joe si care elemente din cocktail a fost mai important, asa cum nu stim daca nu cumva Joe are un sistem imunitari solid si orice ar fi luat s-ar fi facut bine.

Eu tot ce sper este insa ca aceasta mica opozitie catre sistem sa il incurajeze pe Joe si sa continue de unde a lasat-o balta. Mai precis de la acea emisiune cu intrebari incomode legate de aselenizare …

Dar nu il urmaresc si nici nu il recomand, mi se pare deja prea comercial si prea … low cost/quality. Adica la timpul consumat si la atentia acordata, nu primesti in schimb lucruri prea folositoare. Mai bun este MadeByJimBob din acest punt de vedere deoarece am observat ca are o constitenta a opiniilor si unele momente de sclipire in care articuleaza niste patternuri ale societatii actuale si clarifica ce se intampla.

Bunaoara, ca veni vorba, ziceam in articolul despre disonanta cognitiva ca eu pun opozitia MSM fata de al 3-4-5-lea rapel pe seama producerii de haos. Jimbob explica mai bine aici, cu privire la un fenomen similar din SUA. Acolo e vorba de faptul ca presa a prezentat pe larg semnele de intrebare pe care CDC le-a pus la adresa Moderna. Sincer, nu am auzit stirile astea si nu urmaresc tot zgomotul oricum. Dar se pune intrebarea cum de MSM-ul are totusi “tupeul” sa prezinte aceste investigatii si cum de nu ascunde adevarul. Ei bine, MadeByJimBob zice ca este doar o smecherie draceasca prin care MSM incearca sa isi imbunatateasca imaginea si sa dea impresia ca totul e sub control, ca exista “balanced approach”, ca incidentele cu vaccinurile sunt investigate blah-blah. Nu e departe nici de ce ziceam eu, dar intr-adevar Jimbob a pus punctul pe i si a explicat de ce au loc unele “revelatii” anti-vaxxice in presa mainstream – pentru a-si solidifica pozitia si a da impresia oilor ca exista evaluare, asa cum presa prezinta si scandalurile politice pentru a da impresia ca exista democratie desi de fapt aceiasi papusari ii danseaza si pe rosii si pe albastrii.

Intorcandu-ne la Rogan, e penibil. In loc sa anuleze show-ul la care se cere “pasaportul”, maxim ce a acceptat sa faca e sa dea banii inapoi celor care nu mai pot sa vina din cauza inaspririi conditiilor. Halala opozitie, dle Rogan! Cu astfel de lideri de opinie inainteaza omenirea in intuneric.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.