Definiția nebuniei și circul rapelurilor

Definiția nebuniei este să faci de două sau mai multe ori același lucru și să te aștepți de fiecare dată să ai rezultate diferite. Cel puțin așa este o expresie care în engleză sună “Insanity Is Doing the Same Thing Over and Over Again and Expecting Different Results”.

Bine, cu Pfizer se știa de la început că trebuie făcut de 2 ori. De ce? Care este explicația științifică pentru 2 “rapeluri”? Nu știați?! Deoarece fiind ceva nou, experimental, vor ca riscul să fie diseminat în 2 ture. Nu există altă explicație de ce aceeași cantitate de substanță să nu fie injectată din prima, alta decât că nefiind sigur pe ei, le-a fost teamă de bombe și prin urmare s-au gândit să împartă în 2.

Nu se întreabă însă iexperții cum de nu au cercetat profesionist și științific că nu o să fie suficiente 2 doze? Foarte probabil că da și foarte probabil că au ținut ascuns și s-au folosit de rebranding-ul Delta pentru a lua gura proștilor și a convinge oile că more is better, vaccinul e ca vitamina C, iei din când în când ca să nu tușești …

Urmăresc ce se întâmplă în Israel unde “doctorii” intervievați sunt cei mai perverși, de o mie de ori mai perverși ca alde Cercel, Rafila & co. Narativul actual pe care se pompează este că vaccinul nu are efecte pe termen lung, că sunt și alte vaccinuri care se fac de mai multe ori, cum ar fi anti-tetanusul. Habar nu am dacă e așa, evident că explicații se pot găsi o mie, ce e ciudat e ca Pfizer nu a descoperit din prima că 2 nu ajunge și trebuie 9. Și să nu mă luați cu Delta – e doar un rebranding. Delta există de când Alfa, tulpini au fost tot timpul, vaccinul teoretic trebuia să salveze omenirea indiferent de tulpini deoarece știm că nu evoluează prea mult, mutațiile sunt infime datorită specificului acestui virus.

Dar minciunoasa presă poate face și din vacă capră prin urmare, misiunea “Delta” a avut succes.

Cei care merg să îl facă și pe-al 3-lea sunt deja sclavi și vor fi folosiți ca masă de manevră mai ca vacile. Vor fi folosiți ca să împingă mai întâi vaccinarea obligatorie pentru toți. Ăștia cu 3 o să turbeze pe cei nevaccinați: noi ne facem datoria și ăștia răspândesc virusul?!? Nu mai contează că datele arată că cei vaccinați răspândesc mai mult, că sunt fiecare un superspreader și că probabil nu delta e de vina pentru noul puse, ci vaccinații din cauza motivelor explicate de INVENTATORUL VACCINULUI ARN, Dr. Robert Malone.

Așa însă cum explică Vigano, Dr. Malone, deși este tăticul acestui tip de vaccin, este considerat eretic și “verificatorii de fapte” îl banează și îl cenzurează peste tot iar presa îl ignora. De ce însă doctorii care bat cu pumnul în masă și rumegă gogoșile pompate de Arafat, nu îl cunosc și nu asculta la ce are de zis acest om care are autoritate mai mare decât oricare altă persoană pe pământ, el fiind chiar INVENTATORUL vaccinului ARN?! Necunoaștere, ignoranță, nepăsare? Nu – nebunie, zic eu. E mai simplu să zici vaccin, vaccin, vaccin la 6-3-1 luni decât să judeci, să te problematizezi, să iei taurul de coarne, să îți faci datoria, să respecți jurământul, să pari oaia neagră. Aceasta este și problema că deși majoritatea gândesc cum trebuie, acțiunea le este paralizată de teama ostracizării – aceasta este arma stealth a diavolului narativelor care conduce lumea prin umbra de ostracizare pe care o subînțeleg oamenii că dacă s-ar opune opiniei care “pare” predominantă”, vor râde alți de ei.

În esență totul se rezumă la mândrie – de aceea vor fi judecați căldiceii care având mintea și inima unde trebuie, se ascund sub masă și stau cu capul plecat executând ordinele fără să miște în front. Deoacere pentru o brumă de mândrie ca să arăte ca ei nu sunt de partea conspiraționiștilor ci de partea științei, sunt dispuși să mănânce oricât rahat e nevoie.

Precum scrie în Biblie, trăim momente în care Dumnezeu a dezlegat demonii minciunii ca să cuprindă întreaga lume:

Atunci a ieşit un duh şi a stat înaintea feţei Domnului şi a zis: “Eu îl voi ademeni”. Domnul a zis: “Cum?”

Iar acela a zis: “Mă duc şi mă fac duh mincinos în gura tuturor proorocilor lui”. Domnul a zis: “Tu îl vei ademeni şi vei face aceasta; du-te şi fă cum ai zis!”

Şi iată cum a îngăduit Domnul duhului celui mincinos să fie în gura tuturor acestor prooroci ai tăi; însă Domnul n-a grăit bine de tine!”

Regi 3, cap 2

De ce îngăduie Dumnezeu asta? Deoarece din când în când omenirea trebuie să treaca printr-o cernere, pentru că altfel s-ar strânge prea mult rău. Iar minciuna dezlegată acum nu se va termina bine deoarece dupa cum spunea Soljenitsn, minciuna merge mana in mana cu violenta si una are nevoie de alta. Prin urmare, fie în viitorul sistem totalitar, fie în haosul care va veni ca consecință a disoluției societății actuale în urma crizei economice produsă de plandemie, va veni o cernere, adică miliarde de morți. Vor mai supraviețui o mână de oameni, iar cei mincinoși nu vor fi printre ei. Poate unu-doi, de sămânță …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.