Terorismul sanitar

La 20 ani de la “războiul împotriva terorismului”de când s-a legalizat urmărirea completă a oamenilor deoarece oricine este tratat ca un terorist până la proba contrarie, avem un nou război “impotriva virusului” în care orice om sănătos e tratat ca un bolnav și în curând ca un bolnav terorist.

Culmea e că cei cu sistem imunitar solid care trec prin covid ca prin brânză, dacă vor să își păstreze sistemul imunitar nealterat de seruri experimentale dubioase, vor fi obligați să iese din societate. Singura luptă care ne-ar rămas este linia de front – unde vrem să fie această demarcație deoarece una e să fie la stadioane și untold-uri – de care nu mă interesează – și alta e să fie la mersul pe stradă, de unde probabil vom fi nevoiți să trecem la măsuri de apărare a teritoriului național. Francezii se luptă de exemplu acum la păstrarea graniței la marginea restaurantelor, de aceea nu scot ghilotina în piețe, ci vin la picnic – vă dați seama ce speriați sunt politicienii francezi de aceste proteste!

Una peste alta, nu e întâmplător că exact la 20 de ani de la “războiul împotriva terorismului” Bidon deschide cutia pandorei și declară obligativitatea pentru lucrătorii din administrația publică de a se vaccina – cu excepția poștașilor care l-au ajutat să câștige alegerile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.