Ilie Dumitrescu – reclame la păcănele și vaccinuri

În fapt o astfel de declarație este o lepădare implicită de Hristos și încrederea nu în știință ci în Noul Reset. Pare hazliu ca un fotbalist să creadă în știință știut fiind că în general ăștia nu prea s-au obosit cu olimpiadele.

Știința însă este ceva complex și este ilogic să spui că crezi în știință așa în general … de exemplu, știință sunt și statisticile care arată o explozie a numărului de cazuri în țările vaccinate comparativ cu anul trecut – știință este și faptul că deși corelația nu este cauzalitate, există posibilitatea acestei corelații – știință sunt și statisticile care arată că în SUA au murit mai mulți copii și tineri din vaccin decât din virus.

Ca fapt divers, știința nu are o definiție a vieții – atât de de complexă știința – fiecare om de știință are o perspectivă diferită asupra vieții dar și asupra unor probleme majore – de fapt, istoria științei ne arată cât de puțin știe știința și tocmai asta este minunat legat de știință că mereu ne aduce noi și noi perspective și descoperiri.

Ce spune Dumitrescu este blasfemie nu doar creștinește ci și din punct de vedere științific deoarece trivializează și deformează ceea ce înseamnă știință.

În fapt, el crede în oricine îl plătește – prea slab și incompetent pentru a fi antrenor, Dumitrescu a ajuns penibil – câștigă bani făcâng gargară și stând la taclale comentând non-stop toate meciurile la TV; astfel, are fățău popular care prinde la cei cu IQ scăzut și e folosit pe post de actor în reclame la pariuri și la vaccinuri.

One comment

  • Zicala “de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!” se poate aplica foarte bine în cazul ăstuia. Poți să-i dai și cu aur pe frunte, dacă prostu’ nu-și dă seama că are permanent bale la gură de ți-e scârbă să te uiți la el, ce să mai zici?!
    Pentru mine, simpla vedere a lui și e un prilej de mari ispite și păcate!
    Mizerie pe-afară, mizerie și pe di-năuntru!
    Să ne ierte Dumnezeu pe toți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.