Israel și jerfta copiilor

Încă din vremuri imemoriabile, diavolul cere jertfă curată de la slujitorii săi. Aceasta deoarece caută mereu să împroște veninul său asupra celor mai curate suflete, care au potențialul să se mântuiască.

De la jertfele păgânilor care ardeau copiii pe altarul zeilor, până la hitlerjugend și șoimii patriei, deși nu au potențial reactiv, copiii sunt forțați să jerfească diavolului sub orice formă se va fi întrupat el în istorie de-a lungul timpului.

Să vedem însă ce se întâmplă în Israel. Să facem o recapitulare, deoarece Israel este cea mai clară dovadă că plandemia este o lucrare satanică și că Israel va juca un rol important în imaginea globală / the big picture.

Mai întâi doresc să vă ofer 3 cifre: 6263415, 5761459 și 4038711 – acesta este numărul de israeliteni care și-au făcut o doză, două respectiv trei. Atașez și un chart cu cele trei cifre, pentru a vedea ritmul de scădere.

Mai întâi amintesc că Israel a folosit Pfizer și Moderna – ambele cu rapel. Pot exista motive logice ale diferențelor majore între 1 și 2 și între 2 și 3. În primul rând, al 3-lea booster este dorit mai ales de cei cărora le expira “green-pass-ul”. După cum știți, green-pass-ul presupune în principal 3 vaccinări, sau altfel zis “vaccinare completă” + “booster”. Ca fapt divers, în statisticile oficiale, în spital de exemplu, vaccinat e considerat doar cel care are cea mai recentă doză făcută în ultimele 6 luni.

Deci este posibil ca green-pass-ul să fie încă activ pentru mulți și diferența între 2 și 3 să fie dată doar de faptul că mulți încă mai au pașaportul și cum nu se intereseaza de “beneficiile vaccinării” ci doar se supun ca oile unor restricții și participă la seruire doar ca să ia pass-ul, nu le e frică de Covid și nu-și fac boosterul deși este gratuit și foarte accesibil.

Pe semne că ce se întâmplă cu adevărat în rândul oamenilor este problematic pentru vaccin deoarece altfel lumea s-ar grămădi la booster indiferent de pass.

Să mai zicem de asemenea că temerea israelitenilor a scăzut și că restricțiile sunt mai laxe. Nu știu cât de laxe sunt restricțiile, dar certificatul odată băgat nu va fi scos cu una cu două. Ai făcut pactul cu diavolul să îl iei în spinare pe pod, nu mai scapi de el nici după … Este deci clar că există un număr în scădere de oameni care sunt dispuși să se riște pentru a lua patlamaua care le dă voie să intre la Mc.

Dar dacă numărul este în scădere și vaccinul pare să funcționeze, care e logica pentru care sunt acum vaccinați copiii? Pentru cei care nu știu, ziarele din Israel sunt pline de “studii” în această perioadă prin care se arată pe de o parte cât de nasol e Covid pentru copii (11 au murit “de Covid”, toți din alte boli) și pe de alta, cât de sigur este vaccinul pentru copii (deși nu s-a testat pe ei).

Care deci să fie graba și logica epidemilogică (haha, dacă mai există așa ceva) pentru care atenția este îndreptată spre copii. Motivele sunt 2: mai întâi, diavolul vrea jertfă de sânge proaspăt și mai apoi, copiii sunt trambulina pe care vor pompa vaccinarea forțată pentru toți și vor arunca la marginea societății pe cei care refuză al 4-lea vaccin (și toate cele din abonament care vor urma). Vor zice: dacă și copiii l-au făcut și iată că nu au pățit nimic, voi de ce vă mai temeți? Pentru câteva incidente care s-au întâmplat așa cum se întâmplă cu orice medicament?

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.