Certificatul verde vine până la primăvară

Admir entuziasmul optimiștilor care încearcă să planteze pomi și sunt revoltați că au nevoie de certificat verde pentru o activitate în aer liber. Cât de naivi! Mai bine să planteze spanac, salată și poate varză kale dacă se pricep deoarece o să aibă nevoie. Căci certificatul verde este aici ca să rămână. Sunt iluzii speranțele pe care și le pun unii că va fi respins, că este ilegal, că este ilogic blah, blah.

Singurul scenariu în care aș avea ceva speranțe ar fi dacă aș vedea o mână de oameni foarte hotărâți, foarte deciși și foarte organizați pentru a lupta cu marele reset, dar așa ceva nu se întrevede … Într-adevăr există proteste în Olanda, Italia și alte țări cu o cultură democratică. Dar acestea sunt total inutile câtă vreme nu țintesc către darea jos a guvernelor trădătoare și punerea în locul lor a patrioților și anti-resetiștilor.

Spunea un părinte într-o predică că ce trăim noi, deși este un război psihologic, nu este al 3-lea Război Mondial, care va fi mult mai devastator decât cele anterioare. Ca fapt divers, Einstein spunea că după al 3-lea, ne vom întoarce la lopată … Da, ce trăim noi este mult spus război deoarece de fapt suntem împinși către un stil de viață sănătos și mult mai benefic decât cel anterior, ori care război te împinge să faci ceva care te va face fericit și va aduce plus valoare vieții tale? Putem zice că este corect să spunem că acesta este un război deoarece vedem victime. Dar zombie de mall erau victime ale diavolului și erau căzuți în războiul spiritual încă înainte de darea pe față a acestei confruntări. Deci nu este ceva nou.

Cei care aveau preocupări spirituale, aveau război cu diavolul încă dinainte. Fie în plan spiritual, fie în plan fizic (și rareori războiul rămâne în spiritual), efectele războiului cu diavolul se făceau simțite pentru cei care încercau să ia cu asalt Împărăția Cerurilor. Ce se face acum este mai degrabă o simplificare și o reorganizare a acestei lupte în direcția clarificării și simplificării luptei. Adică, acum vedem mai clar ce avem de făcut și cine este alături de noi sau împotriva noastră.

Dacă până mai ieri poate mai existau creștini care aveau dileme ce cariere să urmeze, la ce companie să se angajeze, la una națională sau la una multi-națională, sau poate să încerce o afacere pe cont propriu, acum s-a simplificat: singura meserie prin care vom supraviețui de acum înainte va fi grădinăritul. Cu privire la compania potrivită pentru care să lucrăm acum este clar: pentru noi. Cu privire la locul în care să muncim, de asemenea este clar: în propria grădină.

Există într-adevăr un time-line al marelui reset. Problemele logistice ale miliardarilor sunt de fapt purtarea de grija a lui Dumnezeu care ne dă timp să ne dumirim și să ne pregătim. Chiar și acest virus este într-un fel tot o purtare de grijă a lui Dumnezeu deoarece mai seceră pe cei slabi și ne pregătiț care printr-o moarte înainte de vreme sunt curățați de păcate (cei care s-au vredinicit).

Dar să ne întoarcem la certificatul verde. După cum am mai spus acesta este un pașaport global. Nici vorbă de instrument medical … acestea sunt prostii, gogoși pentru idioții utili, pentru oile necugetătoare care nu au habar pe ce lume trăiesc. Certificatul verde, prin elementele sale, constituie evident un act de identitate global administrat de o autoritate supra-statala cu un scop de control global. Deși am mai scris despre acesta (cei harnici și doritori să vadă că nu spun prostii ci deseori cumva eu scriu despre știrile care vor fi peste un an sau doi pot căuta) voi face o mică repetiție a acestei argumentări.

În primul rând, pentru a fi practic și a oferi posibilitatea circulației internaționale (fără de care nu va fi adoptat ci va penetra cu greutate), certificatul trebuie să fie cumva autorizat de ambele țări: și de cea din care plecăm și din cea în care ajungem. Pănă acum, pașapoartele erau pur și simplu emise de poliție. Certificatele sunt acum emise de ministerele sănătății care – în privința formatului QR-ului – respectă standardele impuse de OMS la emiterea acestora. Denumirea acestor standarde este “guidance” și deși titulatura pare blăndă, permisivă, în fapt sunt un protocol global elaborat de elitele lumii pentru controlul populației. Știu că la cât de multe evenimente au loc în ziua noastră, este greu de urmărit tot ce se întâmplă. Dar pentru cei care nu știu pe ce lume trăiesc, voi face o mică enumerare a organizațiilor care au contribuit la elaborarea acestui standard, publicat de OMS și urmat de toate țările, dar elaborat de elite:
– diverse universități
– Banca Mondială,
PATH (un ONG care se ocupă de vaccinuri, finanțat de Big Pharma – în fapt o organizație mafiotă de lobby asupra guvernelor ezitante în achiziția de vaccinuri – nu doar COVID!),
ICAO (o organizație ONU care se ocupă cu aviația civilă)
– SNOMED –  o colecție computerizată sistematic de procesare a termenilor medicali care furnizează coduri, termeni, sinonime și definiții utilizate în documentarea și raportarea clinică
– Comisia Europeana
– Ernst & Young (companie de contabilitate globală)
– Nictiz – companie specializată în elaborarea și impunerea de standarde pentru transferul datelor în domeniul medical

Chiar din primul paragraf al acestui document de “guidance” se spune că certificatul nu are treabă (doar) cu sănătatea/vaccinul:

A digital vaccination certificate that documents a person’s current vaccination status to protect against COVID-19 can then be used for continuity of care or as proof of vaccination for purposes other than health care

Sursa

Deci cât de naivi să fii să crezi că dacă scade numărul de cazuri, vom scăpa de certificat? Cât de naivi să crezi că stând cu mâinile în sân și uitându-ne la dezbaterile politice, vom scăpa de această înainte-pecete despre care noul prim-ministru spune că este principala prioritate a noului guvern?

Dar de ce au elitele nevoie de un astfel de pașaport global? După cum am explicat în articolele anterioare, vaccinarea nu este o chestiune medicală ci o infrastructură de control. Plandemia are ca scop pe de o parte controlul populației prin afectarea indicilor de natalitate și programarea unei reduceri controlate a numărului populației prin distrugerea sistemului imunitar și modularea mortalității noilor tulpini – pe de o parte – și pe de altă parte introducerea unui sistem de control global care să facă din guvernele locale simpli aghiotanți de implementare a unor politici globale la care aceștia să purceadă cu sau fără voia lor.

Dar de ce ar avea nevoie elitele din umbră (deși mai nou din reflector) de un pașaport global și nu pot da ordine direct politicienilor locali să facă ce au de făcut? Răspunsul la această întrebare din păcate este mai complicat de dat pentru cei care până mai ieri cum auzeau de conspirații și teorii conspiraționiste râdeau ca proștii și se credeau superiori, considerându-le fabulații. Ei bine, tentativa de impunere a unui guvern global nu este de ieri de azi, acum doar vedem accelerarea și succesul planului multi-secular de control al populației de către o mână de oameni. Astăzi le-a ieșit deoarece populația este suficient de retardată ca să pună botul la mașinațiunile de control ascunse în spatele cortinei albe a luptei cu virusul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.