Obsesia pentru înrolare

Observăm că din toate mijloacele de luptă cu virusul nu se mai discută despre nimic altceva decât despre vaccinare. Motivele sunt clare – acesta este programul, codul sursă al automatonilor noului reset care sunt acum plasați în punctele de control.

Rafila de exemplu, a intrat în PSD anul trecut și încă de atunci a fost curioasă opțiunea lui deoarece ca om al sistemului putea să meargă la USR sau PNL ca să acceadă direct la putere. Dar se știa că planul este de rotire a guvernelor și în cele din urmă pomparea unuia de “uniune națională” care să facă varză finanțele țării prin mega-împărțeala nediscreționară și să pregătească țara pentru haosul pre-antihristic și pentru “soluția finală” pe care acesta o va aduce.

Ca fapt divers, mulți îl acuză pe Klaus de lașitate că a acceptat pactul cu ciuma roșie. Nu e lașitate ci este instinct de conservare. Fără a accepta acest guvern, varianta alegerilor anticipate ar fi propulsat Aur și ar fi creat probleme majore Marelui Reset prin tergiversarea obligativității introducerii certificatului. Ori asta ar fi pus capăt carierei politice a lui Klaus și un nou colectiv l-ar fi dat jos instant.

Deja Aur le-a cam pus bețe în roate și deja parlamentul este o mare piedică pentru Reset, chiar dacă controlează partidele. Prin aceea că votul este oarecum secret, parlamentul nu poate fi niciodată controlat total. Parlamentarii – prin însăși ființa lor – sunt obișnuiți să voteze ceva doar dacă primesc ceva, prin urmare pașii către programul global al Marelui Reset sunt greoi. Să nu uităm că tentativa de control prin politică a eșuat și s-a trecut la scenariul plandemic (unul din cele 3: virus, căderea băncilor și atacul asupra internetului/rețelei electrice) ca alternativă de control direct și manevrare rapidă a măsurilor către ceea ce se dorește a se împlini.

Întorcându-ne la vaccinare, observăm că indiferent de rezultatele acesteia în țările care deja “au învins virusul” prin vaccinarea masivă, noi urmăm aceeiași cale. Deși vaccinarea dus la explozia numărului de cazuri și morți în țări vaccinate 70-80-90%, noi trebuie să ne încadrăm în planul cincinal: vaccinarea unui procent cât mai mare pentru introducerea blestematului de certificat care este de fapt scopul acestei plandemii.

Despre certificat, ca premergător al pecetei, am detaliat și nu știu dacă mai are rost să zic ceva. Este evident o infrastructură de control. Pe categoria “certificat” noi ne aflăm acum într-o poziție precară deoarece procentul de vaccinați fiind prea mic, efectele economice sunt nasoale. De aceea autoritățile închid ochii în mod programat la folosirea ilegală în masă a certificatului și de aceea niciun agent de pază de la vreun hypermarket nu a fost amendat că a lăsat bărbați să intre cu certificate de femei, deși ar fi foarte simplu de pus poliția să facă câteva razii și să depisteze falsurile. Dar falsurile au următorul scop: pe de o parte, ajută economic, prin aceea că fără acestea dezastrul ar fi mult mai mare, și pe de altă parte, vor justifica introducerea unei versiuni “îmbunătățite” a QR-ului, mult mai “sigure”. Dar siguranța QR-ului nu are relevanță în această etapă ci familiarizarea oilor cu el este adevăratul scop. Așa cum oile au fost obișnuite cu masca și deși avem vaccin, deși majoritatea am trecut prin boală și studiile arată că nu prea mai putem trasmite boala, măștile nu au fost scoase, ca simbol al supunerii și ca simbol al prezenței viruslui, tot așa lumea este acum obișnuită cu certificat și se pun în aplicare dispozitivele electronice de citire automată a acestuia pentru a se putea trece la etapa obligativității acestuia în toate clădirile.

Practic, fără măști, cei care nu ne uităm la TV, nu am știi că trăim în plandemie ci ne-am vedea de viață normal. Dar măștile sunt ca uniforma pentru soldați care și în timp de pace trebuie să îl poarte ca să se diferențieze de civili și ca să conștientizeze că ei sunt permanent în război. Și așa cum soldații poartă toată viața haina militară, până la o eventuală revoluție (puțin probabilă) oile vor purta măștile deși nu au niciun sens. Dar măștile au prins atât de puternic la oi încât până și oamenii le folosesc voluntar și chiar unii se transformă în polițai medicali atrâgându-ți atenția dacă nu le porți. Am rămas șocat că mai ales la țară unde ne-am aștepta ca țăranii să fie liberi, îndoctrinarea a prins atât de mult încât țăranii poartă masca din proprie alegere și de frica virusului chiar în familie, când se întâlnesc unul cu altul și stau la masă.

Vedem deci că Rafila se vaietă că la noi nu contează rapelul ci deocamdată urgența e vaccinarea completă. Mai zice el că boosterul e important la țările care deja au trecut de 70-80% de vaccinare. Ce înseamnă asta? Evident e clar că Rafila știe că vaccinarea nu ajută de vreme ce țările care deja au vaccinare 70-80% au nevoie și de booster. De ce atunci continuă pe această turbare? De prost? Nu, el are o misiune. Șefii lui Rafila (nu Ciolacu, nu Klaus) l-au pus acolo cu un scop. Totodată, fiind prost de gură, dă din casă și ne anunță și ce urmează după ce se face procentul de oi al etapei actuale: ne așteaptă boostere. Aviz amatorilor! Pe lângă boostere, a mai zis și de vaccinarea copiilor.

Despre vaccinare copiilor am tratat într-un articol anterior și am zis că va fi folosită pentru a justifica impunerea obligatorie a acelui certificat pentru 100%. Vor zice: dacă s-au vaccinat și copiii, cum să mai tolerăm profesori “neascultători”, care nu se vaccinează … Recomand cu căldură celor angajați la stat să își caute deja locuri de muncă în altă parte. Sau cel mai bine să ia în calcul că nu vor mai putea munci nicăieri și să facă deja demersuri pentru ruperea de sistem.

Reafirm că controlul noului reset nu va putea fi total, nu vor putea pur și simplu controla toți oamenii. Vor exista oaze de rezistență unde nu vor avea ce să facă. Nu vor putea de exemplu să intre peste noi în casă să ne bage vaccinul pe gât. Nu vor putea nici să ne interzică să mergem pe stradă. Vor putea să ne interzică să cumpărăm (accesul la magazine) și să vindem (afaceri) deoarece ca pre-mergător al pecetei, certificatul imită și își asumă atributele pecetei. Singura diferență față de pecete este însă lepădarea explicită de Hristos – care deocamdată nu este solicitată. Care lepădare însă este destul de explicită pentru cei care au mintea să judece semnele vremurilor și să vadă pe ce lume trăiesc.

Într-adevăr nu au vină oile proaste, oamenii cu iq scăzut care nu se pricep să cântărească prea mult evenimentele și să vadă ce și cum. Dar cei care văd și primesc certificatul doar din comoditate și din dorința de a fenta provocările vremurilor, se fac deja vinovați prin aceea că participă la întronarea lui antihrist. Care va veni după haosul economic și social adus de viitorul război mondial care vedem că se coace. Dar poate de semnele viitorului război mondial care se văd în primul rând prin ruperea conexiunilor economice și financiare între SUA și China voi trata pe larg într-un articol viitor.

5 comments

  • @admin: Nici nu s-a uscat cerneala pe decretul de numire a lui Rafila la M.S. și deja pechinezul de CTP îi sare cu clăbuci la gât: că de ce să mai convingem lumea să se vaccineze, ce, mai e timp? Deja bate la ușă valul 5 și omicronul, hai cu certificatul obligatoriu! Nu mai pun link la știre, că nu face nici măcar cât hârtia virtuală pe care e imprimată. Mă întristează să văd atâta întunecime in inimile oamenilor. În capul individului ăsta a fost abolit conceptul de libertate, de liber arbitru, de drepturi fundamentale ș.a. Ăsta o spune fățiș, vrea dictatură medicală!

    @Cosmin: măi, trebuie să rezolvi cumva cu autocorectorul de text, e varză ortografia. Hai, o literă, două mâncate, mai merge, dar textul tău e greu lizibil, e terci. Și nepăsarea asta față de text și de efortul nostru de a te înțelege vine la pachet cu o atitudine care m-a zgâriat pe ochi. Faptul că studiezi în amănunțime profețiile nu înseamnă că le și înțelegi, ca să dai pe aici strigându-le tuturor că sunt înșelați. Pentru că niciodată proorocia nu s-a facut din voia omului, ci oamenii cei sfinți ai lui Dumnezeu au grăit purtați fiind de Duhul Sfânt.

    Dacă ai fi urmărit discuțiile de pe aici, ai fi observat că nimeni nu contestă viclenia antihristului, ci toți ne expunem păreri cu privire la situație, cât de departe s-a ajuns cu etapele prealabile ale pecetluirii. Cum Duhul Sfânt nu a vrut să ne spună pe față cum îl va chema pe antihrist, când va fi asta și care-i va fi pecetea, rezultă că trebuie să ne dăm noi seama de asta la momentul la care se va întâmpla efectiv, lăsându-ne libertatea de a ne sfinți sau a ne spurca. Căci dacă am ști precis ceasul morții proprii sau al Judecății de Apoi, toți am încerca să ne purtăm cu viclenie și să persistăm în păcat, pe principiul “las’ că mă pocăiesc la sfârșit”.

    Părerile sunt împărțite și între sfinți, de aceea este bine să nu absolutizăm. Vei fi surprins să găsești la părintele Paisie Aghioritul o concepție milenialistă legată de venirea lui Hristos, cât este el de sfânt. Și poate știi că un alt sfânt contemporan, Porfirie Cavsocalivitul l-a certat că dă pe țeavă atâtea profeții apocaliptice, speriind lumea în loc să se concentreze pe dragostea lui Hristos. Iar Paisie s-a smerit în fața lui Porfirie și a spus că la el harul e din dar și pe nemeritate (deși stim ce nevoință făcea), iar la celălalt este din nevoință îngerească și pe merit.

    În schimb, că tot ai zis că nu se va cere lepădarea explicită, Sfântul apostol Pavel te-ar contrazice: “ziua Domnului nu va sosi până ce nu va întâi nu va veni LEPĂDAREA DE CREDINȚĂ și nu se va da pe față omul nelegiuirii, fiul pierzării”. Sau: “Duhul grăiește lămurit că în vremurile cele de apoi unii se vor DEPĂRTA de la credință”. Iar Domnul însuși spune într-un loc: “Dar Fiul Omului, când va veni, va găsi, oare, credinţă pe pământ?”, iar în alt loc: “atunci mulți se vor SMINTI și se vor vinde unii pe alții”. Iar ca moment al fugii indică precis “când veți vedea , ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt, ATUNCI cei din Iudeea să fugă în munți”, semn că până atunci mai e încă vreme de mișcare, de libertate. Nu-i greu de văzut paralela între fuga din Iudeea și fuga în vremurile din urmă de tot ce înseamnă sistem organizat, așa cum și paralela dintre orice tiran al istoriei care a pretins închinare și antihristul final este evidentă. Deci momentul apostaziei rămâne cel al lepădării fățișe, când diavolul va cere închinare prin gura falsului hristos.

    Dacă vei studia cronologia evenimentelor din Apocalipsa 13, vei vedea că:
    – oamenii i se vor închina balaurului, apoi fiarei (ver. 4);
    – fiara va avea putere să lucreze o vreme – 42 de luni (ver 5) timp în care va face război cu sfinții (v. 7) pe care-i va birui, motiv în plus pentru care i se vor închina restul oamenilor (v. 8);
    – profetul fiarei va face semne mari și va amăgi oamenii (v. 14), apoi va căuta să-i omoare pe cei care nu i se închină fiarei (v. 15);
    – după toate închinările de mai sus, vine și pecetluirea (v. 16). În mentalul antichității, pecetluirea unui om era un semn al împroprietăririi stăpânului asupra sclavilor. Iarăși, pecetluirea unei scrisori sau a unui testament (un sul de pergament) însemna că ea nu mai putea fi schimbată, deci va fi vorba de un semn văzut al credinței neschimbate a oamenilor în omul diavolului. Adică lucrurile vor fi pe față atunci când se va cere pecetluirea, în sensul că oamenii care vor refuza închinarea vor fi uciși, nu va fi ceva subtil de care să nu se prindă lumea, cum zici tu că e acum vaccinarea.

    Lepădarea de Hristos va preceda pecetluirea și va fi cât se poate de explicită.

    Deci lepădarea de credință este cauză și condiție a venirii Domnului, fiind partea umană a lucrării teandrice de îndumnezeire a omului (sau, mai bine zis, refuzul acestei lucrări). De aceea părintele Dumitru Stăniloae afirmă în partea de eshatologie a Teologiei dogmatice ortodoxe (vol. 3) că sfârșitul lumii va fi o misterioasă convergență între voia oamenilor (care vor refuza mântuirea) și voia lui Dumnezeu de a pune capăt unei lumi care nu își mai are rostul fiindcă oamenii nu se mai mântuiesc în ea.

    Ce putem noi face? Doar să ne curățăm partea dinlăuntru a paharului, astfel încât Duhul Sfânt să se apropie de noi, să ni-L aducă pe Hristos și să ne lămurească tainele vicleniei diavolului. Fără asta, vom orbecăi și vom duce și pe alții în groapă. Îmi pare rău că a trebuit să iau atitudine și poate chiar să te ofensez, dar există un curent aproape schismatic în biserică legat de o presupusă pecetluire deja petrecută, care merge până la a contesta ierarhii și a cere fuga în catacombe cu anumiți preoți care nu s-au lepădat. Un veritabil elitism care nu ține cont de realitățile scripturii, “necunoașterea Scripturii fiind sursa tuturor relelor” (sf. Ioan Gură de Aur).

    Iată că ai ocazia să-ți verifici și nivelul de smerenie 🙂 Dacă nu te ofensează prea mult cele zise de mine, înseamnă că lași loc Duhului Sfânt să vină la tine. Dacă te ofuscă, mândria tronează și nu-i loc de Duh și nici de proorocii. Căci toți trebuie să râvnim la darul proorociei, după spusa sf. ap. Pavel, dar asta să fie făcută de Duhul (cum zice sf. ap. Petru), nu din voia sau mintea proprie.

    Ca să închei: vaccinarea asta nu este o lepădare, așa cum nici cumpărarea produselor cu coduri de bare nu este, sau actul biometric neasumat ideologic. Dar, prin modul de înjosire a demnității umane făcut de fiecare dintre acești pași, se întrezărește direcția către care se merge și se vădește că asistăm la niște etape pregătitoare. Pentru cine are ochi de văzut. Așa că fiecare să profite de timpul rămas și să se întărească.

  • Exact cum ziceai, se merge pe permanentizare, băieții sunt în grafic. De la Prafila citire:

    https://observatornews.ro/sanatate/rafila-vrea-un-certificat-verde-universal-in-romania-cum-ar-urma-sa-fie-implementat-sistemul-447629.html

    PS: am observat și eu știrea căderii piețelor. Încă nu mi-e clar dacă e vorba doar de isteria traderilor umani, care anticipează o agravare a restricțiilor si a crizei, sau deja IA-ul face și desface după bunul plac trebile pe burse și împinge lucrurile pe făgașul dorit.

    PPS: am observat și sincronizarea mediatică cu ceea ce se întâmplă la OMS. Deja ni se dă live ce pârțuri trag ăia acolo, nici nu se răcise coala din imprimanta oficială și deja lumea aflase ieri că tocmai fusese “botezată” noua tulpină. Seamănă izbitor cu îngrămădeala televiziunilor la Cotroceni sau Guvern când aveau Iohannis sau Cîțu vreun râgâit de tras în prime time. Acum îngrămădeala e pe OMS, ca să fie clar ce structură conduce acum lumea. Atât de evident a fost de la început că toți se supun OMS-ului, că nu doar în România, dar nici măcar în UE nu există vreun act normativ care să declare oficial vreo epidemie la nivel intern / intracomunitar cu efecte juridice, ci toți citează la unison declarația OMS din 11.3.2020. De parcă nespălatul ăla de Gebreyesus conducea în România in 2020 ! Restul acțiunilor care au decurs din asta… sunt doar detalii locale.

    PPS: dacă acceptăm originea sintetică a virusului din Wuhan, n-ar fi atât de extravagant să ne gândim că și noul virus să fi fost pus cu mâna în Africa de Sud. Nici măcar nu trebuie să ai laboratorul acolo, e suficient să duci virusul într-o fiolă și să o spargi într-o piață unde consumă ăia râme prăjite și să dai vina pe coropișnițe sau pe ornitorinci. Prea reclamă cercetătorii multe mutații (50!), câte să se fi produs pe cale naturală? Mhmmm…

  • vezi ca in Africa a fost adus de 4 diplomati https://twitter.com/BWGovernment/status/1464184386912501764
    nu acolo a aparut. Probele au fost recoltate pe vreo 9 nov, deci apropode belgianu amintint in comentariul anterior, noua varianta deja circula. Am inteles ca afost numicta covid21 de un inalt functionar european.

    in ce priveste pecetea si sistemul de control, unii omit ca acest certificat se da pe baza (in pincipal) a vaccinului, prin urmare, eu daca am un card bancar, banii sunt pe bucata de plastic sau pe contul electronic al bancii? Cam asa e si cu pecetea.

    NU ZICE NIMENI NICAIERI ca lepadarea va fi expresa. Si in Apocalipsa se psune de viclesug si constrangere/santaj, iar Parintii ale caror profetii am consultat pe tema asta vb de acceptarea ei pt a putea supravietui in societate iar despre antihrist zice ca el va apare ca un lider harismatic cu solutii concrete la problemele economice si sociale, abia dupa cativa ani isi va da arama pe fata, deci ideea pe care vreau sa o subliniez este ca antihristul va continua procesul de ID-entificare digitala FARA a cere lepadarea de credinta sau a pune problema prin sfera religioasa.

    Atentie la neatentie, vad prin mai multe locuri ca apare ideea asta de lepadare fatisa, nu va fi! Lepadarea va fi implicita prin acceptarea sistemului, abia in ultimii ani antihristul va pretinde el inchinare ca unui zeu, la inceput el va continua aceasta implementare crispr. Facei confuzie toti.

    Acceptarea vaxului chiar si in forma asta e lepadare! Si o spune unu care nu e anti-Creta furibund.

  • Legat de boostere, un diliu de la OMS, cred că Mike Ryan pe numele lui din QR, zicea că nu știm mai nimic de varianta omicron a tulpinii virusului descoperită in Africa de Sud, dar să fie căutați toți oamenii nevaccinați si să fie convinși să se vaccineze. Logic, nu? Ce legătură are vaccinul cu virusul? Faptul că actualele seruri n-au nicio treabă cu tulpina mutantă, nu are nicio relevanță nici măcar pentru Rafila.

    Apropos de Prafila: observ un ton mai blajin în discursul public față de scelerații precedenți (Cercel, Arafat, Tătaru etc.). Să analizăm un prag sub care trebuie scoasă obligativitatea certificatului. Deci până acum nimeni nu și-a pus problema că ar mai trebui și scos, măcar din când în când. Și a venit cu o propunere: 0,5 /1.000. Deci va fi o pendulare între certificat obligatoriu și facultativ. Acum că rânjește tulpina bau-bau la granițele Europei (deja e un caz in Belgia), e posibil să nu mai fie nici măcar 0,5 ci toată lumea să cadă de acord că mai bine stăm pe alertă permanent.

    PS: legat de tulpina omicron, este foarte hazliu cum a ajuns ea să se răspândească în lume (și în asta se vede pronia la lucru): prin cei vaccinați, care au trecut de filtre fără să mai fie testați, că deh, erau șoimii patriei. Deci artizanii (arhitecții în șorțulețe cu compasul și echerul) și-au dat cu tesla’n oaie, căci acum au început să testeze tot ce mișcă și vor impune restricții nediscriminatoriu. Adică tocmai au demonstrat oamenilor că degeaba s-au vaccinat, fiindcă sunt tot neprotejați și vor suferi restricții în continuare, ceea ce va duce la o scădere a vitezei campaniei. Bine, a încercat Pfizer să se laude că ei modifică repede vaccinul și în 100 de zile îdau pe piață versiunea 3.0, dar cine știe în realitate care-i situația. Oricum, e clar că dozele 4-5-6 se arată la orizont. Căci deh, trebuie rapeluri și la omicron, altfel ce pandemia mă’sii facem noi aici?

    • Rafila – este omul sistemului, este mai strateg puțin ca cei dinaintea lui dar cam dă din casă, nu se poate abține … Nu e deloc blajin … pur și simplu ar fi impractic acum introducerea obligativității deoarece ar da totul peste cap. La ce procent avem …

      Ce poate nu am menționat deoarece eu văd lucrurile clar și mă exprim greoi și din scurt ca nu am timp. Prin infrastructura de control, se înțelege că e necesar/obligator ca certificatul să fie folosit de toți, peste tot. Evident, nu în curtea ta, deși o să ai probleme să mergi să plătești impozitele … De aceea și lasă mai moale falsurile că au nevoie ca lumea să se obișnuiască mental cu ele că sunt de bătaie lungă.

      Aia cu limita e o minciună cum Rafila a mai trăznit câteva, să nu uităm ce zicea de măști sau de altele, sunt filme virale cu el …

      Ce nu se zice de omnicron e că a fost depistată la vaccinați mai întâi. E posibil să fie din vaccinați sau nu dar e ciudat că vine de la africanii din sud. Tare mi-aș dori o statistică amănunțită cu cazuri/morți/vaccinați pe etniile din Africa de Sud. De unde mutații la ăștia? Ca mutații se lăudau că o să apară la noi că am avut record de cazuri … Nu la ei cu cazuri infime comparativ cu Europa.

      Ce mai e nou cu omnicronul, e sincronizarea: bomba mediatică azi a fost mult mai sincronizată și rapidă, atât de puternică încât a dat jos cu piețele (probabil boții au fost alertați aiurea). Dacă e așa, luni o să revină spectaculos bursele și prin asta se va vedea că totul e un mare fâs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.