Patriarhul a picat

Dacă mai aveam dileme cu privire la dificultatea vieții duhovnicești și greutatea luptei, trăim în aceste zile momente dramatice. Vedem cum cea mai mică ezitare a unui patriarh, practic dă curaj dracului și lansează un asalt fatal asupra Bisericii în ansamblu.

Dacă căderea unui mirean și cedarea “credincioșilor” care s-au vaccinat este doar un număr care se adaugă la cântarul cu care Dumnezeu decide cât va mai ține fortul (știm că 5 drepți salvează o cetate – sau ceva de genul …), și o picătură doar se adaugă la grămadă, nu decide soarta bătăliei, căderea unui patriarh este similară căderii unui general. Dușmanul prinde curaj și lansează un asalt final, după care nu urmează decât “curățenia” – eliminarea soldaților care nu aruncă armele și continuă să lupte deși bătălia este pierdută.

Faptul că întâlnirea cu “cultele religioase” de astăzi între Ciucă, Afarat și alți automatoni ai Big Pharma a avut tocmai la sinagogă nu este întâmplător. Simbolurile contează imens, ritualurile și toate amănuntele. Evident că satana are putere în anumite locații, că doar dacă se întâlneau la Voroneț probabil legiunile de diavoli care îi mișcă pe automatoni nu ar fi avut aceeași eficiență.

Un alt eveniment grăitor este batjocura / zeflemeaua cu care automatonul Klaus l-a dat pe față pe patriarh că e vaccinat cu schema dublă. A ajuns diavolul să își bată joc de față de cei care i-au făcut meandrele și s-au înrolat – așa le trebuie! Mai au timp să se trezească, dar din păcate, cei prinși în mrejele lui nu pot, nu mai au puterea.

Spun aceste lucruri nu pentru a speria ci pentru a trage semnal de alarma și mai ales de alertă. Nu mai avem general! Nu mai avem ofițeri! Suntem pe cont propriu, dar asta numai din purtarea de grijă a lui Dumnezeu. Totuși mie unul nu îmi este teamă și nu am dubii. Darea pe față a războiului nu face decât să ne confirme că nu ne aflăm într-o poziționare greșită.

Dacă până mai ieri, alaltăieri, poate mai erau unele argumente logice și cât de cât corecte cum că vaccinul nu ar fi drăcovenie ci poate pur și simplu este o inflamare tembelă a aparatusului dictatorial, un pretext de manipulare pentru sifonare de bani și manipulat prostimea (cum a mai fost de exemplu războiul cu teroriștii), când vedem astfel de evenimente, proști să fim să mai avem dileme.

Ce evenimente zic? Păi vedem că de când a venit la putere noul guvern, alte discuții și alte preocupări nu mai au decât vaccinarea. S-a dezumflat bula, a picat drastic numărul de cazuri și morți, spitalele nu mai sunt pline, județele trec pe verde și turbații pedalează pe acel certificat mai mult ca înainte. Este clar o presiune care vine de sus și este clar că ei nu mai sunt independenți și nu mai se ocupă de poporul român și de problemele lui (sărăcie, explozia datoriei, inflație masivă) ci certificatul este prioritar.

Nici măcar vaccinarea în sine nu mai este prioritară. Vedem că discuțiile nu sunt despre “campania de informare” (de propagandă) prin care să fie oamenii informați (vrăjiți) să se vaccineze. Nici măcar acele centre mobile de vaccinare nu mai sunt practicate, căci nu prea mai au clienți. A trecut spaima spitalelor pline și a cozilor de salvări în curțile spitalelor și nu mai au cu ce să sperie lumea. În plus, majoritatea au trecut prin boală și au imunitate naturală, prin urmare nu mai sunt sensibili la noile tulpine. Vedem corelația între rata vaccinării și explozia cazurilor și vedem și incidența la vaccinați a cazurilor care este – pe datele oficiale publicate de INSP – mai mare la cei vaccinați (cum am arătat într-un articol trecut).

Este deci logic că în curând virusul nu va mai avea nicio putere. De asemenea, noua tulpină omicron pare să fie mult mai blândă și cu potențial să domine delta care de asemenea a fost mai blândă. Există deci riscul ca plandemia să se termine și asta nu e de deorit pentru Big Pharma. De aceea se învât ca titirezii guvernanții noștri în jurul patriarhului deoarece diavolul crede că puterea Bisericii stă într-un om.

Dacă împărăția întunericului e condusă de Satan și dacă pe catolici prin cucerirea papalității, deja îi stăpânesc, în prostia lui diavolul crede că dacă va da jos cu cei de sus din ierarhia Biserici Ortodoxe, va da jos cu toată Biserica. Încă o dată se înșală, dar în întunecimea lui nu poate gândi clar și nu poate face altceva decât să lovească acolo unde poate. Și din păcate acum s-a putut să lovească în Daniel, care a pierdut șansa să fie martir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.