De ce sunt fuhrerii chill și amână pecetluirea certificatului?

Am rămas surprins să văd oameni care nu realizează pe ce lume trăiesc. Există unele comentarii pe rețelele sociale mai puțin vehemente decât altă dată la adresa fuhrerilor medicali de la noi, deoarece deocamdată au amânat introducerea certificatului pentru culte. Oricum comentariile nu ajuta la nimic, doar sunt un indicator al mentalului colectiv, pentru cine are timp aiurea de pierdut și mai este interesat de mentalul – defect oricum – colectiv.

Dar doresc să explic un lucru, pentru că este foarte important să cântărim realist situația și să nu ne facem iluzii. Rareori m-am hazardat să dau sentințe ferme cu privire la viitor, lăsând mereu un loc chiar și când zarurile erau aruncate. De aceea nici nu am luat hățurile teoriilor conspiraționiste încă de la începutul plandemiei și am abordat situația pe faptele momentului.

Ei bine, faptele momentului la noi care sunt? Păi în primul rând să vedem câteva semnale – punerea unui fost militar care a jurat că nu se va spurca cu politicianismele pe postul de prim-ministru ne arată ce urmează pentru noi – o dictatura militară. România nu e singura țară … militarii intră în scenă în toată UE și nu mă refer la măcăniturile legate de Rusia ale lui Geoană și trupei de suflători în vuvuzele care zbiară acum despre pericolul rus ignorând total că suntem deja invadați de Pfizer înainte să ne invadeze Putin. Dar nu faptul că a fost militar și că avem încă un soldat trădător al patriei pompat în fața boporului ca să le vândă seringa contează. Ci faptul că imediat cum a venit, primele declarații, declarațiile după primele și în general majoritatea declarațiilor sunt legate de vaccinarea obligatorie și de certificat: cum să facem, cum să dregem ca să îl băgăm. Nu de inflație, nu de criza energetică, nici de explozia prețurilor de la 1 ianuarie, nici de explozia datoriei suverane, nici de blocajele din infrastructură și reformă a discutat el, ci despre vaccinare. Vaccinare în sus, certificat în jos.

Atât prim ministrul cât și toți politicienii în general, zilele acestea parcă sunt posedați. Vorbesc numai despre certificate și vaccinare.

Singurul care pare – dar nu întâmplător – să nu fie turbat total ci să mai aibă niscavai grade de limitare a turbării comparativ cu prim-ministrul și cu fuhrerii medicali, este Rafila care pare – din nou repet, ca să vă intre în cap – că deocamdată nu pompează pe certificat. Voi explica de ce nu, la sfârșitul articolului, deoarece mai avem câteva piese de puzzle de prezentat. Deocamdată e suficient să știți că Rafila e omul OMS-ului, care este adevăratul Minister al Sănătății, căci deja există guvernul global, chiar dacă nu îl vedem și nu știm cine îl formează. Vedem guvernul global doar prin politicile aplicate și prin programul de guvernare globală care vedem că dă rezultate concrete: numărul populației scade și deocamdată rata de natalitate a fost aplatizată complet.

Avem așadar lansarea certificatului și trăim perioada de acomodare a moluștelor nevertebrate cu arătarea acestuia în anumite locuri. Nu în toate deoarece românul trebuie împins de la spate, ca scutul din Dune, trebuie străpuns încetul cu încetul că la lovituri burște, te taie el pe tine. Românul are nevoie de timp să vadă că cutare a făcut vaccinul și nu a murit, să vadă că la mall nu poate intra, deci trebuie să se vaccineze, să vadă că mai are niscavai tichete de turism necheltuite și trece anul dacă nu bagă rapid seringa, etc, etc. Altfel spus, trebuie presiune constantă dar domoală ca să nu facă valuri.

S-a cam întors ochiul și la folosirea multiplă a QR-codului deși ar fi logic ca orice încălcare să fie pedepsită aspru deoarece teoretic este zodornicirea transmiterii bolii. Adică dacă certificatul ăsta chiar ar fi atât de important deoarece vaccinul e atât de important și dacă cineva folosește certificatul altcuiva, nu ar fi logic ca să fie consecințe drastice? Că un nevaccinat dacă intră în mall și dă omicron la toți din mall, nu e ditamai prăpăd? Ce sens are să introduci certificatul dacă nu tai și spânzuri pe cei care îl falsifică? Ori nu am auzit nicio știre legată de vreo amendă pentru că vreun mall-tean a intrat folosind QR-ul altcuiva. Apropos de QR – aplicația aia de verificare e pusă la dispoziție probabil de autorități și ca orice aplicație ar putea probabil să depisteze folosirea fraudulentă, așa cum Google se prinde dacă cineva îți intră pe cont în timp ce tu deja ești pe cont, sau din altă locație de unde tu ai intrat recent, tot așa aplicația ar putea depista rapid folosirile abuzive.

Nu există explicație de ce parcarile de la mall sunt pline cu o rată a vaccinării de 40% alta decât folosirea abuzivă a QR codului. Faptul că autoritățile nu fac nimic denotă altceva: nu sănătatea publică e importantă, nu vaccinul, ci infrastructura, adică certificatul. Ori oamenii trebuie obișnuiți cu el și deocamdată nu avem cum să îi forțăm. Dar câteva zeci de mii pe zi, în câteva luni vom trece de 50% și vor avea suportul “moral” (vor zice ei) ca să băge pe gât și celorlalți. Până la băgatul pe gât, deocamdată se trece cu vederea acest abuz deoarece oricum dacă s-ar aplica strictețe, ar fi dezastru pentru economie și mai ales pentru marile lanțuri de hypermarketuri / mall-uri. Căci dacă nu ar putea intra la mall, lumea ar merge la magazinul de cartier, unde cu siguranță Costel patronul de butiqe s-ar vaccina și cu dero ca să dea lovitura să aibă o creștere a cifrei de afaceri cu 50%. Căci dacă la mall verifiarea ar fi simplă de făcut, la magazinele de cartier … mai greu.

Ca o primă subliniere, avem deci tolerarea voită a folosirii frauduloase a QR-ului pentru familiarizarea boporului și atenuarea impactului economic până la atingerea masei critice.

Un al doilea lucru asupra căruia doresc să atrag atenția este faptul că valul 4 a avut apogeul în octombrie. Cum deja se băgase certificatul, majoritatea dintre cei care au făcut boala, s-au declarat și au luat certificatul. Printre aceștia mă enumăr și eu – fapt pe care îl regret – și deși nu l-am folosit, recunosc că am declarat boala doar ca să pot lua acest certificat în ideea că în aceste 6 luni îmi fac exit-ul. Realitatea mi-a dovedit însă că nu am avut nevoie de el, putând deocamdată să mă descurc și fără. Mie personal, îmi expiră în Martie, deoarece am făcut boala la începutul lunii Octombrie. Prin urmare, majoritatea românilor au trecut prin boală și mulți au deja certificatul până în Martie. Cum fiecare îl dă la altcineva, extremist să fii să nu ai posibilitatea să funcționezi în societatea de astăzi fără nicio restricție de facto. Marele impact va fi când aceste certificate pe caz de boală vor expira peste 6 luni și milionul (sau sutele de mii) care l-au dobândit astfel, vor fi împinși atunci spre vaccin.

Iată deci, sper că acum înțelegeți, de ce Rafila e chill și asteaptă primăvara ca să pompeze certificatul obligatoriu. Pe mine nu m-ar mira nici dacă ar aștepta și atunci ca să avem un nou val semnificativ, cu un nou show cu salvări și mașini mortuare, ca să sperie prostimea suficient încât să accepte o măsură dictatorială abuzivă aberantă fără să zică niciun cuvânt. Oi proaste și care merg singure la abator – asta este poporul român.

Faptul că soldățelul din fruntea guvernului a tot repetat că UE în sus, UE în jos, ne întreabă de certificat și faptul că unele vuvuzele au comentat cum că ne putem aștepta chiar cu tăieri de bani (asta ar mai fi culmea, după ce că oricum dăm mai mult decât luăm), este semn că există ordin la nivelul guvernului mondial ca acest certificat să se bage. A pompa acum pe el, este inoportun pentru România și se așteaptă ca mai multe țări din vest să facă pasul pentru ca oile noastre să fie deja hipnotizate. Singurul pericol ar fi omicronul care pote anihila valul 5, dar asta rămâne de văzut. Eu cred însă că indiferent de val, cu sau fără omicron, cu sau fără cazuri, certificatul va fi introdus și băgat pe gât. Și poporul îl va primi, deoarece deja îl folosește și i se pare cool.

Rafila cu atitudinea lui “relaxată” cu privire la certificat nu este decât o viespe care așteaptă momenul propice pentru a prinde cât mai multe victime. El știe deja dinainte programul, are ordinele date, dar spre deosebire de automatonii care primesc ordinele și nu au temporizare, el e nițel mai strateg, că e mai sudat la Marele Reset ca restul și știe ce și cum. Veți vedea cum spre primăvară, Rafila va fi nemilos și va tăia și spânzura, va tuna împotriva nevaccinaților, va da afară doctori și asistente nevaccinate, va face apel la parlament să treacă legea, dacă nu cumva o vor lansa ca ordonanță. Și în funcție de gravitatea situației, va lua și alte măsuri. Căci certificatul este doar încă o etapă … în Israel sunt la doza 4-5, cei cu 2 doze și 6 luni trecute sunt considerați nevaccinați. În Australia, contacții direcți sunt carantinați cu forța și chiar copiii luați de pe stradă și băgați la zdup dacă au un caz într-un oraș de 10.000 de oameni. Și multe altele …

3 comments

  • Se confirmă că obiectivul lui Rafila este certificatul QR. Tocmai a anunțat că testarea rapidă nu va mai fi dovedită cu o simplă hârtie (făcută până acum chiar și la farmacia din colțul străzii), ci cu certificatul verde eliberat de un centru interconectat la rețeaua națională STS. Deci relaxarea măsurilor e condiționată de adeziunea la noul “carnet digital de partid”. Restul, vaccinarea / nevaccinarea va rămâne o opțiune individuală și prea puțin interesantă pentru big brother. Gata, și-au văzut sacii’n căruță. Iar pentru asta nu se vor mai investiga crimele împotriva umanității săvârșite de big pharma, ci-i vor lăsa în pace cu buzunarele doldora de dolarii mânjiți de sânge, căci îi merită – au fost dulăi credincioși ai noului sistem.

    https://observatornews.ro/sanatate/cum-va-fi-inclusa-testarea-covid-in-certificatul-verde-rafila-nu-vine-cineva-cu-o-hartie-pe-care-scrie-numele-si-faptul-ca-a-facut-un-test-449282.html

  • Sa nu fim pesimiști (deși trebuie să rămânem realiști): Dumnezeu poate sa le strice cu ușurință planurile cioclilor globaliști. De exemplu, mie mi se pare apariția omicronului cea mai bună veste din martie 2020 încoace. Tulpina asta este foarte infecțioasă dar foarte soft, până acum nu există NICIUN DECEDAT, spre disperarea jigodiilor. Deci are tendința de a deveni dominantă, adică să antreneze organismul să recunoască și celelalte tulpini mai agresive. Ceea ce este nasol pentru cei care profitau de pe urma pandemiei.

    Pe de altă parte, intuind potențialul “dezastru”, globaliștii vor deveni furibunzi ca să nu piardă oportunitatea din ce in ce mai îngustă de a reseta lumea.

    Mi se pare că Dumnezeu tocmai ne-a dat un semn al marii Sale mile, după ce anterior ne-a lăsat ceva mai mult în mâna răufăcătorilor. Pedagogic, ca să vedem cum e fără El și să avem timp de răzgândire, de întoarcere. Deci este esențial ce vom face în perioada următoare, cum ne vom raporta la divinitate.

    Din păcate, trendul lumii este tot în jos și, cel mai probabil, Dumnezeu va lăsa lucrurile să meargă pe acest făgaș nebunesc, ca răutatea să se strângă și mai mult in jurul gâtului nostru.

    Nou putem fi optimiști fiindcă e semn că Dumnezeu nu a abandonat turma sa mică. Si știm bine că nu o va face. Doar că trebuie să fim pregătiți de plecare, căci nu știm când si cum îi vine fiecăruia ceasul.

    • fabrica de produs consens poate învârti adevărul pe ce fațetă dorește – omicron chiar dacă e blând nu va schimba nimic – să nu pierdem din vedere că în esență covid a fost o pneumonie și nimic altceva – resetul va continua oricum cu tăierea energie, război economic și la cât bat tobele, vor porni războiul cu China-Rusia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.