Ce ar spune pr. Rafail Noica despre plandemie?

Unii se așteaptă ca Pr. Rafail Noica să spună și el ceva despre apocalipsă – dacă vine, sau despre vaccin – dacă e bun. Sau să spună orice. Deoarece mulți ierarhi ne-au cam uitat și tac mâlc, cu excepția unuia, creștinii se găsesc acum cam ca oile în fața lupilor, făcând fiecare ce-l duce capul. Majoritatea știu ce trebuie făcut, am putea spune chiar toți care au o minimă experiență duhovnicească. Dar cum a face ce trebuie e greu, ne-am dori parcă un cuvânt care să ne liniștească aiurea, punându-ne în față calea cea ușoară.

Adevărul este însă că Pr. Rafail a cam tot spus ce era de spus. De aceea tace. Dar când zicea că trăim apocalipsa, mulți poate credeau că vorbește la figurat. Ce să mai spună acum Pr. Rafail? Credeți că acum va spune că nu trăim apocalipsa?

Majoritatea de asemenea, consideră că principala dilemă este dacă să primească sau nu vaccinarea periodică & certificatul. Păi problema nu e asta, că măcar asta nu cere lepădarea explicită. Dar problema e că profețiile conspiraționiștilor se întâmplă cu fiecare lună. Ca releu al unor astfel de profeții, am redat și eu ce am găsit pe la alții deși mare parte din ce se potrivește cu ce sunt și eu de acord. Cum că certificatul și vaccinul nu sunt decât o infrastructură de control. Conformitatea va fi moneda cu care vom plăti impozitele în viitor. Nu știu câți au înțeles mare brânză din articolul scris de mine despre conformitate inspirat de MadeByJimBob – un geniu al percepției fenomenelor sociale și mai ales al caracterelor umane.

Ideea pe scurt este că certificatul este un mijloc de control care va oferi apartenența la societate în schimbul libertății de gândire. Acum se taie deocamdată gândirea medicală, nu avem voie să decidem noi cele despre sănătatea noastră ci ni se bagă pe gât de alții. Mâine însă conformitatea va tăia din libertatea de gândire culturală. Toate câte acum sunt doar ostracizate de gardienii culturii woke – cum este ea denumită în SUA, vor fi administrate și controlate prin certificat. Nu folosești termenul părinte 1 sau 2 ci încă folosești mama și tată? Ți se taie certificatul o luna, ca pedeapsă. Etc. În cele din urmă se va tăia libertatea religioasă. Așa cum acum toți trebuie să primim aceiași soluție medicală (vaccin, nu tratament, vaccin nemțesc nu de-la rusesc sau chinezesc, și în niciun caz vitamina D) tot așa vom fi obligați să primim o singură soluție și la tratamentul spiritual, adică în domeniul religios.

Din categoria profeții rejectate, nu prea sunt pasionat de legăturile cu 5g-ul pe care nu le văd sau mai bine zis nu le văd acum. Evident că o putere de retea mai mare, va facilita controlul, monitorizarea și instaurarea unei dictaturii tehnocrate. În sensul că nu e greu de prevăzut in 5 ani cipuri obligatorii care să transmită locația tuturor, pentru ca guvernul să poată monitoriza pe cei care au covid, ca să nu mai dea boala la alții. Când statul începe să aibă grijă de toate problemele medicale și exagerează abordând măsuri aberante pentru o boală cu mortalitatea sub 1%, gândiți-vă ce va fi la urmtoarele tulpini care vor începe să secere mai binișor decât ce-am avut parte până acum.

Dacă la mortalitate 1% statul ne bagă pe gât vaccinuri, bagă cu forța oameni în lagăre ca în Australia sau închide în casă nevaccinații ca în Austria, unde sunt de 10 ori mai puțini morți decât acum un an, imaginați-vă ce se va întâmpla la o tulpină cu rata de mortalitate 1 din 2, cum a fost ciuma.

Cu privire la distrugerea sistemului imunitar de către vaccinuri, nu știu ce să zic. Mai degrabă eu cred că s-au străduit să scoată un vaccin bun ca să vrăjească cât mai multe oi. Că nu le-a ieșit, nu e problema, căci muzica a început și hora se joacă în continuare, chiar dacă mai pică câte unul din când în când. Nici măcar modificarea genetică viitoare sau ajustarea ratei de mortalitate la viitoarele vaccinuri, nu este neapărat o condiție a teoriei conspiraționiste. Repet, mai degrabă vaccinul va fi din ce în ce mai eficient pentru ca certificatul să fie cât mai obligator și cât mai solid și ca să poată fi extins și propus pentru alte scopuri mai largi, ca un biruitor asupra virusului.

Pr. Rafail Noica a văzut răul din lume și a declarat apocalipsa de mult timp. De aceea nu mai spune nimic și tăcerea lui nu face decât să confirme avertismentele sale. Dacă timpul nu s-ar fi stricat și vaccinul ar fi salvator și plandemia doar un mic hop, părintele ar ieși și ar participa și el la show-ul vaccinării, arătând cât de bun e vaccinul și lăsându-se angrenat de autorități în hora vaccinării cum se lasă unii ierarhi. Dar deoarece Pr. Rafail nu e pro-vaccinare și nu vrea să pună probleme ierarhilor care încă o băltesc și stau cu fundului în două bălți, spunând credincioșilor că ei cer libertate dar pe de altă parte făcânduși 3-4 vaccinuri de frică că mor, de aceea părintele tace.

Nu știu cum vă gândiți voi la Pr. Rafail, eu când mă gândesc la el, îmi sună în urechi spunând cuvintele “Cine vrea să se sfințească, să se sfințească și cine vrea să se smintească să se smintească” – și asta înainte de plandemie.

https://www.youtube.com/watch?v=ejXnFzpIgHM

One comment

  • Până la mall-uri și restaurante, alta e mai gravă.

    Ieri m-a sunat un client disperat, să-mi ceară un sfat: nu mai poate să-și facă buletin nou în locul celui expirat, fără certificat verde! Deci c.f.-ul a ajuns un ID mai presus decât c.i.-ul sau pașaportul. Mă întreba ce să facă, dacă e legal ceea ce se întâmplă. I-am zis că nimic nu e legal din ceea ce se întâmplă din martie 2020 încoace, dar nu are ce să mai facă. Mă întreba dacă să stea cu buletinul expirat. Merge o vreme, dar când va avea nevoie să-și reînnoiască și cardul bancar, va fi imposibil fără buletin, nici măcar bani de la ghișeu nu va putea retrage. L-am pus să se testeze și să ia un certificat valabil 48 h, ca să își poate depune actele la ghișeu. Atunci s-a revoltat că trebuie să plătească testarea. Deh, măi nene, când urlam la Guvern și la Parlament ca niște câini la lună, împotriva vaccinării, măștii si certificatului, eram 100 de oameni în loc de 100.000. Acum… scrâșniți dinții pe după măști, dar e prea târziu.

    Deci, vrem-nu-vrem, vom primi fiecare ștampila QR ca să putem activa în societate. Fără ea, vom ajunge paria, boschetari. Deci, DA, certificatul verde este scopul și cheia controlului asupra populației. Nu va mai fi foarte interesant cât ne vaccinăm, ci mai ales dacă avem QR-ul.

    De aici, nu mai e mult până la scorul social de tip chinezesc. Gălbejiții ăștia, după ce că au umplut planeta cu marfa lor ieftină și proastă, acum vor umple lumea cu sistemul lor politic de control al maselor!

    Dumnezeu să ne păzească!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.