Cazul Kyle Warner și cum minte presa românească

Minciuna are diverse moduri de operare în ziua de astăzi. Practic, cum diavolul este tatăl minciunii, copiii lui acționează după cum sunt învățați de acesta. Una dintre modul de a minți este omisiunea și ignorarea.

Este Kyle Warner un neica nimeni? Nu! Kyle Warner este probabil în top 3 bicicliști faimoși pe Youtube având un nume cu rezonanță chiar și pe paginile prăfuite ale unor pseudo-agenții de știri false cum ar fi Mediafax care în Ianuarie îi dedica un articol.

Faptul că pe-atunci Kyle făcea tumbe era demn de atenție, dar faptul că între timp s-a cam ars de la vaccinuri, nu mai contează.

Așadar pe Kyle l-a mâncat undeva să se vaccineze și s-a trezit cu pericardită, POTS (termen englez, nu știu ce înseamnă), artrită reactivă și miocardită (din ce zice într-un interviu la Dr. Campbel – trombonul plandemic). Acesta este un al doilea interviu, după ce Kyle a făcut o declarație în fața Congresului SUA (deși nu prea l-a ascultat nimeni).

Dincolo de pățania cu vaccinul și alte povești șocante cu victime ale vaccinării ignorte complet, Kyle a rămas șocat ca la Congresul SUA nu mai era plandemie – nu se purta mască, nu se păstra distanțare, plandemia dispăruse. Asta în condițiile în care în restul țării măsurile sunt draconice și de asemenea, la televizor, Bidon și acoliții săi în general poartă mască chiar și când sunt afară, de multe ori. Mai sunt momente în care sunt prinși, dar pentru idioții utili care pun botul la plandemie, teatrul este cât de cât atent ca piesa să se joace.

Una peste alta, ideea este că Kyle este cea mai clară dovadă că vaccinul nu este sigur și că nu este monitorizat, asigurările autorităților cum că există sistem de raportări fiind minciuni crase. Deși povestea lui este clară, documentată (are analize) și nu pot să existe dubii de unde s-a ars și deși a invitat autoritățile la declarația sa în fața Congresului, nimeni nu a venit și nici nu și-a trimis vreun aghiotant măcar de formă – nici CDC-ul, nici Faucci, nici Pfizer, nici FDA-ul. Culmea este că acum când se introduc boosterele în SUA și cum certificatul la ei e deja obligator, Kyle nu poate scăpa de a 3-a doză și o să trebuiască mai de voie mai de nevoie să devină antivaccinist deși deocamdată discursul lui este unul diplomat-tembel.

E uimitor să fi încă atât de light în discurs după ce practic vaccinul ți-a distrus viața și ai văzut cu ochii tăi alți oameni care sunt pur și simplu statistici. Dar poate fi o strategie, deoarece altfel, dacă era prea fierbinte, Dr. Cambpell probabil nu l-ar fi invitat și nici alții. Dar chiar și blând cum este, declarația lui Kyle din fața congresului a fost ștearsă de Youtube.

În final vă povestesc încă ceva interesant din interviu. Printre victimele vaccinării care au fost prezente la acea ședință a congresului, a fost și unul care a stat în spital și a avut cheltuieli de peste un milion de dolari din cauza complicațiilor. Evident a falimentat … Kyle argumentează logic – dacă victimele vaccinării sunt atât de puține – să zicem 1 la mie – de ce nu se strânge o sumă de bani ca acestea să fie despăgubite?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.