3 comments

  • Nu nemtii sunt cei care au cucerit intr-adevar Europa cu bancile si banii lor. Ei sunt doar un „false flag”.
    Nu cred ca romanii ar avea alte valori decat nemtii in ceea ce priveste banii, altfel cum ar conduce atatea Mercedesuri si BMW-uri? O foarte mare parte din romani pun banul pe primul loc, dar in loc sa-l faca la ei in tara, chiar daca cu sacrificii mai mari si in timp mai indelungat, cu alte cuvinte sa faca ceva atat pentru ei cat si pentru tara lor, au preferat sa faca banul in strainatate. Este un mod de a dezerta. Ceva de genul m-am saturat de astia care-mi fac viata un cosmar si imi iau lumea-n cap, in loc sa incerc sa lupt cu inamicul din interior. Altfel cum vrem sa schimbam lucrurile?? De la sine nu se schimba nimic si nici cu vorbe si lamentari sterile cum fac din pacate atatia.

  • Sa-i fericim totusi pe nemti? Pentru cat timp? Ca stau acum pe cai mari? Dar vor ramane si ei fara cai, ca doar catre asta se tinde, nu-i asa?

    P.S. S-au facut ca ploua in legatura cu datoria maricica pe care o aveau fata de Romania, dar nici conducatorii nostri nu au facut nici un demers serios ca sa o recupereze. Cel mai puternic va profita intotdeaua de pozitia sa privilegiata, si-l va desconsidera pe cel slab. Dar aceastea sunt doar masuri lumesti.

    • Daca sa ii fericim sau nu, nu stiu. Bine ar fi sa ii urmam, sa invatam de la ei, sa ne trezim si sa ne deschidem mintea luand din lucrurile lor bune. Multi se ataca acum si le e frica de nemti, acuzandu-i ca au cucerit Europa cu bancile si nu cu tancurile. Eu as zice ca nemtilor le e frica sa cucereasca orice si nu incearca decat sa faca cat mai multi bani. Romanii au insa alte valori, nu pun banul pe primul lor. Am trai bine intr-o Europa nemteasca daca ne-am cunoaste limitele si ne-am concentra pe lucrurile care ne fac pe noi fericiti nu am incerca sa ii copiem ca prostii si sa vrem si noi sa conducem BMW-uri si Mercedesuri. Apropos de nemti, masina cea mai ravnita de politrucii si neavenitii din Romania care pun gheara pe vreun cotoi mai maricel este Tuareg-ul de la VW. Cat despre datoria nemtilor … ca in orice lupta castiga cel mai puternic, evident conducatorii nostri sunt niste pupincuristi si nu au nici o sansa sa tina capul sus in relatie cu oricine de oriunde. Basescu doar face pe durul cand ii critica pe rusi, precum pechinezul din curte care latra la ciobanescul de pe strada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.