Despre cum vaccinarea distruge sistemul imunitar și crează dependența de vaccin crescând treptat și riscul apariției problemelor cunoscute (ADE sau ERD) dar trecute cu vederea, puteți citi pe larg (și bine explicat) aici.
Mi-a sărit în ochi un studiu recent făcut la un azil din Italia unde s-a testat nivelul anticorpilor atât la rezidenți cât și la personalul medical. Ratele vaccinării cu a doua doză sunt 91% respectiv 82% (din personal). Prin august a izbucnit un focar și autorii au studiat în amănunt ce s-a întâmplat.
Pe scurt, nivelul anticorpilor a fost foarte slab. Dintre cei 69 rezidenți, situația a fost următoarea:
- 12 cazuri asimptomatice
- 18 simtptomatice
- 10 severe (8 morți, 2 după câteva zile de la negativare – nu știu de ce nu i-au trecut la morți …)
- 19 negativi
A patra parte dintre cei 59 rezidenți fară infectare anterioară, aveau IgG ≤ 50 WHO BAU/mL la 28 săptămâni de al ultima injecție. Asta se traduce în eficiență de 35% la infectare și 79% împotriva severității bolii sugerând că protecția oferită de IgG titer ≤50 BAU/mL este foarte mică (spre zero).
În tabelul 1 al PDF-ului studiului puteți vedea distribuția severitații în funcție de nivelul de anticorpi al celor vaccinați.
Deși concluzia nu este explicită, putem să facem un calcul : 8 morți din 69 vaccinați înseamnă 12%. Pentru categoria de vârstă 70-79 de ani, în Italia, rata mortalității este 8%. Studiul nu spune vârsta rezidenților, dar având în vedere că cei care sunt în studiu, au trecut deja prin 2-3 valuri … cred că nu exagerăm dacă presupunem că nu sunt doar peste 90 de ani unde rata mortalității este de 27% …
Evident că astfel de studii nu fac decât să sprijine boosterele, să zică: uite, scad anticorpii, hai să mai facem o doză … Și o vor ține așa 10 ani și mai bine …