Se inchide gaura de vierme prin care Nastase, Voiculescu si alti securisti au evadat din puscarie?

Penibilitatea cu reducerea duratei de puscarie pentru scrierea de “lucrari stiintifice”, specifica unei tari bananiere, a fost tot timpul la fel de penibila ca si acum. Faptul ca zilele astea incepe DNA sa “investigheze” chestiunea nu inseamna decat ca toti cei care trebuiau sa scape mai usor din puscarie au scapat deja si aceasta gaura de vierme trebuie inchisa.

Bineinteles, in mecanica cuantica a sistemului securistoid din Romania, noi si noi anomalii spatio-temporare se vor gasi pentru puscariasii care trebuie sa scape mai usor.

Altfel, singurul indicator ca lucrurile intra in normalitate ar fi daca Nastase si restul ar trebui sa intre in puscarie sa faca restul perioadei. Din pacate, probabil solutia aleasa va fi “verificarea” lucrarilor si o sa treaca “examenul” deontologic doar puscariasii catre sunt ai nostri …

3 comments

  • Problema adevarata despre care nu vorbeste nimeni, este ca din start, au primit pedepse ridicol de mici.

  • Nu are legatura cu articolul de sus, dar vroiam sa te intreb, ai vazut articolul cu Putin, declarand tacticos ca daca Turcia ataca Rusia nu e nevoie sa intervina Nato? Imi amintesc articolul tau de acum cateva sapt in care exact asta presupuneai.Ca Turcia va face o mica provocare si…Bum!

    • Ce sa zic altceva decat ca nu intamplator intr-un interviu dat unei reviste germane – Bild – se pare ca a facut declaratia. Putin nu face nimic deosebit. Din punctul de vedere al rusilor ei fac ce pot ca sa izoleze macar la nivelul mentalului pe turci, sa ii faca sa se simta singuri in fata rusilor pentru a-i opri sa mai faca alte prostii. Rusia nu va putea sta cu mainile in san viitoarelor provocari pentru ca cea mai mica clipire ii va arunca in desuet, si-asa putini in vest realizeaza ce inseamna ca Rusia are totusi arme nucleare si ca chiar daca americanii au avioane mai multe si mai puternice, in ecuatia finala nu conteaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.