Zika – pandemia perfecta pentru controlul populatiei

Zika afecteaza pe oricine, dar pericolul il constituie in principal pentru mamele insarcinate. Deocamdata, virusul e departe de noi, dar e doar o chestiune de timp…

Cu siguranta vor apare stiri despre cum ar fi bine ca femeile sa nu mai nasca, pana trece virusul sau poate chiar sa fie subventionate avorturile in acele tari in care in prezent avortul este chiar interzis (cum ar fi tarile din America Latina).

Spaima s-a lansat oricum. Poate nu intamplator, virusul a fost astfel fabricat incat sa afecteze cu aceasta boala pruncii nascuti: imaginile sunt socante pentru orice mama.

Traim un razboi mondial asupra copiilor si asupra mamelor cu acest virus. Va urma un macel, pentru ca oricat au distrus economia si finantele, iata ca totusi nu avem inca un razboi mondial cu nucleare – desi nici pe frontul ala nu mergem inspre bine. Insa un virus care sa se raspandeasca rapid si care sa afecteze doar copiii nou-nascuti este mult mai eficient pentru ca va pastra si sclavii actuali care trebuie sa continue sa produca pentru cei bogati si nu va presupune riscurile fallout-ului nuclear care i-ar afecta si pe ei.

https://www.youtube.com/watch?v=4vzFeiKH1jQ

https://www.youtube.com/watch?v=NFhsVs3IwjA

https://www.youtube.com/watch?v=DlVXyOFvzP4

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.