Câteva statistici și ciudățenii despre invazia musulmană

Cred că principalul paradox cu privire la invazie este că aceasta va stimula și mai mult tensiunile interne dezintegratoare ale statelor naționale care au fost testate la maxim de integrarea in UE.

Vectorii de presiune pe structurile tradiționale ale statelor se manifestă pe niveluri multiple: cultural, social, economic, religios. Tot ce ținea statele unite până acum va fi pus la încercare din ce în ce mai mult.

Sunt nenumarate exemplele uimitoare de schimbări și ajustări cu totul de neînțeles făcute de statele deschise către imigranți în favoarea acestora și așa cum se întâmplă cu toate lucrurile bune, trendul abia se formează. Ca să dau doar un exemplu, în Germania au trebuit să tipărească pliante cu desene  explicite în care să ilustreze că unui bărbat îi este interzis să pună mâna pe fundul unei femei.

no-groping

Din același registru, se numără și un protest dezgustător al bărabților olandezi (cu greu îi putem numi bărbați, dar cel puțin ei așa se declară și trebuie să le acceptăm alegerea) împotriva violurilor imigranților:

Spun protest dezgustător pentru că acești masculi fără testosteron fac de rușine genul masculin din toată lumea, nu doar din Olanda. Dacă olandezii nu au testosteron, puteau măcar să aibă un neuron să realizeze că uitându-se la acest protest, imigranții cu intenții violatoare vor înțelege de fapt că inevitabil mai devreme sau mai târziu, femeile olandeze vor veni singure la ei, neavând încotro și oricum dacă nu au răbdare, mitingul acesta nu va fi decât încă o confirmare a lipsei pericolului de a fi prinși sau pedepsiți.

Cartofii de canapea spălați pe creier cu droguri și castrați cu propagandă gay fac însă ce au fost programați: activism social. De la paradele gay până la orice problemă socială, olandezul a fost învățat că trebuie să fie tolerant și să activeze social pentru a-și manifesta convingerile. Poate pentru unii pare frumos și civilizat însă în esență activismul lor este apă de ploaie și nu denotă decât riscurile disoluției unui stat în cel mai bun caz și al unui imperiu (cel european) în cel mai rău caz. Pentru unele femei din vest care nu au avut parte de apărarea nici unui bărbat, mitingul ăsta pare chiar romantic. Sunt sigur că astfel de femei nu ar fi deranjate nici de romantismul unui joc tradițional arab numit Taharrush.

Secvențele de mai sus cu bărbați plimbându-se în rochii de femei ca să protesteze împotriva unor crime atât de grave (ce poate fi mai umilitor pentru o femeie decât violul?) mi-a adus aminte de secvențele din fimul “Why Can’t We All Just Get Along?” …

… cu mica diferență că în film (Mars Attack) oamenii erau dominați militar de marțieni și discursul umilitor al președintelui american era doar o ultimă tentativă de îmblânzire a bestiilor monstruoase care au invadat pământul.

Uitându-ne din afară, acest eveniment pare amuzant însă el deconspiră o stare de lucruri nasoală: lipsa rezistenței interne a societății la provocările unei invazii. Faptul că totuși olandezii protestează CONTRA violurilor și nu PENTRU violatori, încă, este indicatorul ultimului fâs de rezistență înaintea deschiderii porților. Pun pariu că în 4-5 ani, astfel de mitinguri vor fi pentru eliberarea din închisoare a miilor de violatori și criminali din rândul imigranților care vor fi fost băgați acolo de ultimele celule de rezistență a ordini sociale ale vechilor state.

Să nu uităm că reacția de respingere este de obicei cea mai puternică în stadiul inițial al infecției, la primele contacte, ulterior organismul social se adaptează încet-încet și celulele străine sunt asimilate organismului. Multe țări din vest au fost pregătite deja de această invazie istorică prin deschiderea granițelor și migrația muncitorilor și cerșetorilor din est. Este doar o chestiune de timp până când reacția de respingere se va diminua treptat până la trecerea în irelevanță și asimilarea musulmanilor va deveni noul hei-rupism care va reaprinde visul unificator al europenismului, dacă nu cumva implozia economică sau financiară vor fi distrus mai înainte acest trend istoric.

Mulți analiști TV evocă riscul stimulării reacțiilor xenofobe și al reapariției naționalismului. Fenomenul este în desfășurare și este imposibil să faci deja catalogări și predicții cu privire la cum se va termina un proces care va dura probabil câteva decenii bune. Nu vreau să intru în această cursă. Vreau doar să subliniez care sunt forțele dezintegratoare ale statelor și pe ce fracturi interne pică perfect această invazie. Perfect din punct de vedere al europenismului, repet.

Mai întâi, din punct de vedere economic, imigranții sunt exact ceea ce aveau nevoie statele din vest. Obișnuite cu un stil de viață ridicat și cu un stat social puternic, popoarele din vest vor trece mai ușor peste amintirile unui trecut glorios și se vor adapta mai ușor la noi realități. Sunt aici nenumărate argumente de enumerat, de la competiția pentru locurile de muncă și salariile mici acceptate de nevoie de emigranți la intoxicarea zilnică a mentalului social cu poveștile triste ale imigranților care fug de război. Văzând asemenea suferință, europenii vor fi mai puțin pretențioși cu politicienii lor și vor accepta degradarea nivelului de trai văzând diferențele între bunăstarea lor și situația celor veniți din zone lovite de război. În plus, chiar proximitatea cu oameni săraci și care nu au mai nimic, îi va face pe vestici să se simtă mai bine, să se considere cetățeni favorizați care au avut norocul să se nască în pace și prosperitate nu în sărăcie și război.

Dacă aspectele competiționale și comparative poate fi considerate negative, există totuși și oportunități pozitive, cel puțin pentru Germania – motorul economic. Amintim aici potențialul creșterii forței de muncă dar mai ales al productivității. Noua forță de muncă va beneficia de capacități eficiente de producție și va necesita salarii și costuri mult mai mici decât forța de munca locală. De altfel, asta nu e nimic nou pentru vestici, creșterea economică a Germaniei din anii ulteriori crizei nefiind total străină de influxul de forță de muncă calificată din est care a catalizat și mai mult motorul economic. Există într-adevăr câteva semne de întrebare cu privire la posibilitatea integrării acestei forțe de muncă, dar cred că este evident pentru toată lumea că adaosul nu poate fi irelevant. Din 2-3 milioane de imigranți, 200.000 dacă vor ajunge muncitori în fabricile și uzinele din vest, creșterea economică va fi destul de relevantă. Mai menționăm bineînțeles și aspectul consumului: se înțelege că 2-3 milioane de oameni, chiar dacă sunt săraci și au venit cu mâinile goale, o să stimuleze consumul, chiar dacă o vor face pe banii statului. Pentru keynesieni, imigrația este alternativa optimă la un război cară să distrugă totul pentru a avea ce să reconstruim și să stimulăm astfel consumul (nu glumesc), ieșind astfel din ciclul deflaționist.

Cultural și religios, imigranții nu vor face decât să dilueze și mai mult ultimele reminiscențe ale unui specific local, pentru că național deja e prea mult spus la cât de rău s-a ajuns. Nu cred că trebuie să spunem prea mult aici pentru că deja presa a relatat tot felul de reacții șocante și aberante pe direcția unei toleranțe care înseamnă de fapt capitulare. Pe sitejihadwatch.org putem citi zilnic tot felul de știri care de care mai trăznite care denotă că avem clar a face cu un trend și nu doar cu chestiuni punctuale similare marșului în fustițe din Olanda:

– Swedish bishop wants to remove crosses from church and mark direction of Mecca to make it more inviting for Muslims
 Swedish church to collect funds to build mosque
– Sweden: Imam denounced as apostate for working with Church of Sweden
– Spain: Muslims break into church, spray “Allah” on wall, destroy crucifix

Bisericile golite de apostazie din vest, vor fi probabil ocupate de mulsumani și predici anti-creștine auzite în fiecare vineri. Ateii vor fi în extaz într-o primă fază și se vor bucura de înlăturarea pentru totdeauna a moștenirii creștine învechite. Din păcate pentru ei, ce va veni va fi cu totul altceva și vor regreta creștinismul. Dacă acum nu e ceva prea anormal ca o femeie (debilă) dezbrăcată să dea buzna în timpul unei slujbe pentru a protesta împotriva ipocriziei creștinilor care nu acceptă poponarii, nu același lucru se va întâmpla cu musulmanii care vor intra în mall-uri și baruri peste atei, nu dezbărcați ci îmbrăcați în …. centuri de sinucigași, cum deja se mai întâmplă.

Dacă acum oamenii sunt șocați și speriați și mai există unele reacții potrivnice imigranților (marșuri, proteste, reacții politice), cu timpul societatea se va adapta și europenii, la fel ca turcii, vor dobândi o oarecare indiferență față de riscurile atentatelor sinucigașe ale musulmanilor. Cu timpul, mânia anti-musulmană datorată acestor atentate va fi deturnată din repulsie față de un grup social (imigranți musulmani) și față de un proces istoric (invazie de proporții) în argumentare pentru întărirea statului polițienesc. Ba chiar pentru întărirea imperiului polițienesc mai târziu, cum putem vedea deja la noi cum își pervertesc discursurile și propaganda politicenii noștri tehnocrați. Aceasta trecerea este atât de bruscă încât pare programată și nu un fenomen natural, organic, deturnat întâmplător și ca efect al sinergiei întâmplătoare a doua fenomene paralele: invazia musulmană și integrarea europeană.

Spun că deraierea abordării cauză-efect pare programată pentru că nu îmi explic cum de exemplu un ministru român poate folosi argumentul atentatelor teroriste ale musulmanilor din Paris ca justificare pentru ascultarea telefoanelor și citirea emailurilor private. Reacția logică și firească a oricărui factor de decizie ar fi mai degrabă să facă apel la întărirea granițelor și a armatei pentru a putea respinge valurile de ocupanți. Cel mult poate, atenția s-ar putea îndrepta spre găsirea unor soluții temporare pentru cazarea, securizarea și oferirea unor condiții minime de trai pentru imigranți  – responsabilități onorabile ale unui stat civilizat. Însă dacă un ministru din România care nu are încă contact prea mare cu problema invaziei musulmane decât prin știri, folosește atentatele pentru a justifica întărirea poliției imperiale, ne putem imagina cum stau lucrurile în tările vizate direct și cum vor decurge în viitor.

Iată deci câteva lucruri care trebuie să ne dea de gândit în perspectiva alegerilor viitoare și trebuie să ne problematizeze pentru a fi pregătiți de o reacție mult mai sănotăsă și mai în forță în vederea prezervării statului național (atât cât mai e el), fiindcă altfel este evident că pe termen mediu lung, UE poate deveni cu ușurință o mare Turcie, un amalgam de democrație fadă menținută de o armată puternică dar apolitică și areligioasă, cu un stat polițienesc puternic, cu o cultură variată și fără nici un liant intern, fără nici un proiect de viitor etc.

PS: am lungit cam mult articolul și nu am mai intrat în statistici. Nu doream oricum să intru prea mult, doar să dau câteva cifre cu populațiilor țărilor de unde vin năvălitorii:

23 mil – Siria
4 mil – Liban
33 mil – Irak
30 mil – Afganistan

Sa punem oare și Turcia? (75 mil)

Total veniți în 2015: 1,3 mil
Total rămași: 80-150 mil

Am ignorat Africa, care este oricum măcinată de războaie de ceva timp și probabil nu mai poate oferi prea mulți viitori europeni.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.