Un ungur bulan va aduce gumiciuc la copii

Marti 25 Octombrie 2016, va avea loc sedinta Comisiei pentru  Invatamant din Senat, la care se va dezbate Legea – Inocenta Copilariei (sursa) initiata de deputatul Ninel Peia de la PSD. Iata un fragment din expunerea acestei legi:

Sub diferite pretexte, unele de-a dreptul hilare, precum acela ca tot mai multe fetite de 11 ani merg deja la psiholog ca sa-si trateze problemele din dragoste, sau ca prin educatia sexuala predata unor copii intre sa se si zece ani vor fi salvate, ulterior, vieti omenesti prin adoptarea unor solutii contraceptive corecte, in scolile copiilor nostri se introduc, pe ascuns (mai degraba la vedere – n.r.), pornografia, prozelitismul LGBT si incitarea la punerea in aplicare a diverselor forme de sexualitate devianta.

 

Cu privire la situatia educatiei sexuale in scoli la noi, sa nu ne amagim: putinele scoli care au adoptat-o ca materie optionala sunt nereprezentative pentru ce va urma si ca oricare lucru bun care a fost bagat pe gat romanilor cu lingurita ca sa nu sara arsi, vine mai intai imbrobodit frumos, dupa care urmeaza sa isi dea pe fata toata urgia.

Va propun deci, pentru a va face o idee despre ce vor invata efectivi copiii la aceste lectii sa ignorati emisiunile TV, manualele sau chiar si standardele OMS. Cea mai simpla metoda este sa cautati materiale folosind Google pentru ca inevitabil si la noi se va preda acelasi lucru ca si in tarile mai “civilizare” din vest. Pentru a cauta facil, puteti folosi termeni in engleza: “Norway School Sexed” sau “Scotland School Sexed”, etc. Iata ce am gasit eu in 2 minute:

Exista deci posibilitatea de a ne informa pe larg cu privire istoricul si “trendul” educatiei sexuale. La inceput, se ridica stindardul preventiei raspandirii bolilor cu transmisie sexuala. Daca asta nu prinde – cum s-a intamplat la noi (fiind o mare minciuna, de altfel), se muta registrul in alta parte: copiii sufera emotional pentru ca nu sunt pregatiti cand sa isi inceapa viata sexuala. Intr-un documentar de acum un an, o emisiune despre educatie sexuala, un pshihoterapeut de la Salvati Copiii incepe sa sa manance rahat inca din start:

Iar adolescentii din Romania sa stiti ca nu vin la psiholog sa intrebe despre tehnici si mai sofisticate de a face sex! Ci vin sa intrebe despre emotii, despre tristete, despre dezamagire, despre a fi parasite, despre cum imi dau seama daca ma iubeste sau nu – acestea sunt curiozitatile lor.” (SURSA)

Acest tip de oameni, cum e doamna psihoterapeut de mai sus si cum sunt si alti dascali, psihologi sau parinti care se cred “deschisi” si “moderni” sunt din categoria “useful idiots” – oameni care prefera sa nu stie pe ce lume traiesc, nu doar se lasa dusi de val si inclusi in “trend”, dar devin si aprigi aparatori si promotori ai trendurilor, fara sa le inteleaga si fara sa le pese de consecinte.

Care consecinte, noi fiind defazati cu vreo 10 ani fata de vest, le putem vedea: In Marea Britanie, pentru ca au avut parte de educatie sexuala de mult timp si sexul nu mai prezinta un interes prea mare al copiilor, folosirea drogurilor este generalizata. Majoritatea incep sa se drogheze la 11 ani si la 16 ani deja unul din zece este dependent ajungand la heroina si cocaina (sursa).

Dezastrul moral care acopaniaza o societate in disolutie cum este Imperiul Anglo-American este greu de explicat in doua vorbe si nu o sa o lungesc prea mult. Evident, nu doar drogurile sunt o problema pentru tinerii din vest ci in primul rand problema e familia, majoritatea familiilor destramandu-se din cauza relatiilor instabile si a decaderii umane generalizate. Par vorbe grele, dar cei care au calatorit in vest si mai ales cei care au avut oportunitatea sa se integreze si sa ia contact direct cu mediul pot sa confirme. Nu zic ca nu exista exceptii: parintii cu bani si din familii sanatoase isi dau copii la scoli private de calitate inalta. De exemplu, tot in Marea Britanie, parintii care au fete si vor sa le ofere o sansa in plus in cariera, le duc la scoli de fete pentru ca statistic si istoric, acestea au dat cele mai bune rezultate (sursa).

In scolile publice insa, cancerul corectitudinii politice face prapad, pe toate nivelurile: homosexualii sunt nu doar ok, ci trebuie acceptati, protejati, laudati. Ideal, homosexualitatea este incurajata pentru ca inca avem prea putini homosexuali. Musulmanii sunt si ei ok si trebuie evitata orice mentionare a cuvantului terorism si islam in acelasi context. Ba chiar, in SUA, prin introducerea Common Core-ului, se taie aripile scolilor si profesorilor si indirect elevilor care incearca sa ridice capul, avand performante peste medie. Pe langa alte bube, este interzisa (mai exact zis neincurajata si impiedicata) performanta si copiii care sunt prea destepti si prea buni trebuie sa “se protesteasca” nitzel pentru a da sansa si celor de jos sa nu se simta prost.

Educatia sexuala in scoli nu va fi oprita, tavalugul este prea puternic si parintii din Romania dorm. Introducerea cerintei de semnatura obligatorie, similara orei de religie, este insa o mica victorie care poate feri pe copiii cu parinti sanatosi la minte. Salutara insa initiativa lui Ninel Peia si sa speram ca va avea si sprijinul partidului pentru a o trece.

In final, un cuvant despre titlu [1]. Se pare ca in comisie, exista si Marko Bela – un ferm aparator al minoritatilor alte decat cele maghiare, care va pune bete in roate initiativei din varii motive. Nu stim restul ce pozitie au, insa o sa urmarim si o sa revenim. Pana una alta, daca doriti sa le transmiteti alesilor opinia dumneavoastra, o puteti face fie pe email, fie pe Facebook (de preferat).

ec.andronescu@yahoo.com, ecaterina.andronescu@upb.ro,
markobela@rmdsz.ro, udmr@senat.ro, crisdumitrescu55@yahoo.com,
catalin.aurelian.raducanu@gmail.com, aderascu@yahoo.com,
catalin2007@gmail.com, mihaela_popa7@yahoo.com,
marin.burlea@senat.ro, mburlea@hotmail.com,
dumitru.oprea@senat.ro, office@dumitruoprea.ro,
laviniamarinescu88@yahoo.com, cristiana.anghel@senat.ro,
mihnea.costoiu@upb.ro

si la adresele de facebook:
https://www.facebook.com/danutcristian.mihai
https://www.facebook.com/cristianairina.anghel
https://www.facebook.com/costoiu.mihnea/
https://www.facebook.com/corneliu.popescu.90

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

[1] Note: ungurul bulan este un personaj de desen animat (sursa)

[2] Tinerii din PSD vor „programe de educaţie sexuală serioase” şi dezavuează „abstinenţa” ca metodă contraceptivă

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.