Impostoarea

Poate un cuvant care sa o descrie cel mai mult pe Veorica ar fi IMPOSTOAREA. Total nepregatita pentru o functie asa importanta si cu toate acestea enervant de aroganta incat sa pretinda ca ea este cea mai potrivita.

Nu imi explic cum PSD-ul intra singur in aceasta groapa fara de fund in care ii baga Veorica. Cu siguranta exista smecheri in PSD care au ceva mai mult de 2-3 neuroni, desi sunt rosii si aia si care pot sa inteleaga situatia. Minciuna este functionala in Romania, romanii pot sa fie mintiti usor, pentru ca au un IQ limitat. Dar Veorica nu e buna nici de mincinoasa.

Memoria spoielii de imagine obtinute de Veorica este una clara: duduia de casa a lui Dragnea, Veorica de la Teleorman, o tovarasa docila si impaciuitoare, pusa prim-ministru doar pentru a fi manevrata ca o papusa gonflabila de Dragnea. Intre timp, Veorica s-a transformat intr-un Frankenstein si l-a cam inghitit pe Dragnea, de unde si razboiul la cutite intre cei doi.

Dragnea insa ii are atat de mult la mana pe tovarasi incat multora le este inca frica de el chiar de la puscarie. Prin asta s-ar justifica rezistenta Vioricai la carma PSD-ului, prin expectativa in care se afla majoritate a tovarasilor, desi unul dintre secretele rezistentei PSD-ului de-a lungul timpului este capacitatea de regrupare rapida prin matrasirea ostracizatilor public, cum a fost cazul lui Ponta, Grindeanu si altii. Insa circumstante ciudate si greu de explicat au facut ca PSD-ul sa ramana acum orbecaind dupa o oaie beata, precum o haita de zombie mergand catre nicaieri.

Impostoarea este insa un simbol pentru toti tovarasii: toti sunt impostori. Cu greu gasesti un specialist in PSD. Clanul PSD nu sunt decat niste vampiri experti la supt sange de la cei care muncesc. O adunatura de smecheri, incompetenti, intoleranti, aroganti si maestrii de combinatii care de la cel mai de jos pana la cel mai de sus nu fac decat sa faca pe expertii in toate si sa le bage pumnul in gura celor care au curajul sa le dea pe fata goliciunea mentala si spirituala. Au acaparat statul, au acaparat institutiile si companiile de stat si chiar s-au extins in “privat”, companiile de partid fiind o flora specific mioritica extrem de prospera.

Culmea raului este cand raul este prezentat si se prezinta pe sine ca bine. Nici in cazul acestor alegeri nu avem parte de altceva. Bunaoara, sunt multi drept-maritori cazuti in capcana gandirii dualiste cu cei 2 neuroni (pro si anti-homosexualitate) care o iconizeaza pe Veorica in postura cele mai cuvioase aparatoare a familiee traditionale, ignorand total realitatile si faptele concrete facute de Veroica si de ceilalti tovarasi [1]. Macar Iohanis este sincer si spune clar ce crede, nu se fereste: considera ca drepturile omului trebuiesc aparate in limita constitutiei. Este vina lui Iohanis ca poporul roman nu l-a interesat si nu a votat? A pus Iohanis bete in roate referendumului? Sa nu uitam ca PSD-ul si Dragnea au amanat acest referendum pana in mometul in care au avut nevoie de el, l-au tinut la mezat ca pe o fecioara captiva in mana unor talhari. Vedem cat de mult iubesc psdistii familia traditionala uitandu-ne in familiile lor: cu greu gasesti unul care sa nu fie divortat si sa nu se fi recasatorit fie cu vreo tinerica ca Dragnea, fie cu vreun tovaras de tunuri cum ar fi altele.

Dar din pacate, nu aceste alegeri vor determina soarta Romaniei ci mentalitatea generala a romanilor. Mentalitatea determina si felul cum voteaza. Si cum oamenii vor ajutoare si privesc statul ca pe o vaca care trebuie sa le dea lapte gratuit doar pentru ca exista, nu e greu sa ne imaginam ca e doar chestiune de timp pana cand socialismul va birui total pe meleaguri mioritice, fie sub culoarea rosie, fie sub albastra fie de ce nu chiar galbena. Deja semne rele anul are: USR-ul bate apa in pio pe reducerea impozitarii salariilor minime. Orice inegalitate cat de mica principial, nu denota decat un mod de gandire sucit. De ce saracii sa plateasca impozite mai mici (sau chiar zero) decat bogatii? Indiferent cum am interpreta aceasta “solutie” USR-ista de a aduce pe meleaguri mioritice “fericirea”, impozitul diferit pentru saraci nu inseamna altceva decat ca bogatii sunt rai si au furat si de aceea trebuie sa plateasca mai mult. De aici pana la colectivizarea si nationalizarea bolsevica nu este decat chestiune de cativa ani, dar directia este clara.

Intorcandu-ne la impostoare, doresc sa fac o predictie: o sa fie dezastru pentru Veorica la alegeri, mai rau ca la primul tur. Romanul e prost, dar totusi nu este indeajuns de prost incat sa nu stie formula pentru aria cercului si chiar daca nu o stie, are un copil sau un nepot care o sa i-o spuna. Si cum Veorica s-a laudat zilele astea de i s-a umflat parul in cap ca ea a dat meditatii la matematica gratuite, aceasta mica buturuga mica care a fost intrebarea despre aria cercului, a daramat si ultima roata la caruta care oricum era destul de prapadita.

Impostura Veoricai a fost data pe fata, dileme nu mai exista, cine o voteaza se pupa cu prostia in bot. Dar din fericire, poporul roman nu pote fi mintit atat de crunt, are o toleranta limitata, dar minciuna jalnica si batjocoritoare ii trezeste o scarba ontologica.

[1] Viorica Dancila a votat in PE un raport favorabil casatoriei intre persoanele de acelasi sex

5 comments

 • Uite cum postacul de serviciu al PSD, mai exact al lui Dragnea, roieste ca musca in jurul rahatului si acuza “democratia” dar evita sa le spuna tantalailor alora marxisti care ii viziteaza blogul si il iau drept geniu ca democratia = SOCIALISM = COMUNISM.
  De aia in Manifestul Partidului Comunist visul clasei proletare era sa puna mana pe capital, tara, natiune, societate, economie, cultura, etc PRIN IMPLEMENTAREA DEMOCRATIEI.

  Dar, indiferent de forma pe care au luat-o aceste antagonisme, exploatarea unei părţi a societăţii de către cealaltă constituie un fapt comun tuturor veacurilor trecute. Nu e deci de mirare că conştiinţa socială a tuturor veacurilor, în pofida diversităţii ei, se mişcă în cadrul anumitor forme comune, forme de conştiinţă care vor dispărea cu desăvîrşire numai o dată cu dispariţia totală a antagonismului de clasă.

  Revoluţia comunistă înseamnă ruptura cea mai radicală cu relaţiile de proprietate moştenite din trecut; nu e deci de mirare că în cursul dezvoltării ei se produce ruptura cea mai radicală cu ideile tradiţionale.

  Dar să lăsăm obiecţiile ridicate de burghezie împotriva comunismului.

  După cum am văzut mai sus, primul pas în revoluţia muncitorească este ridicarea proletariatului la rangul de clasă dominantă, este cucerirea democraţiei.

  Proletariatul va folosi dominaţia lui politică pentru a smulge burgheziei, pas cu pas, întreg capitalul, pentru a centraliza toate uneltele de producţie în mîinile statului, adică în mîinile proletariatului organizat ca clasă dominantă, şi pentru a mări, cît se poate de repede, masa forţelor de producţie.

  La început acest lucru nu se poate face, fireşte, decît printr-o încălcare despotică a dreptului de proprietate şi a relaţiilor de producţie burgheze, adică prin măsuri care, din punct de vedere economic, apar neîndestulătoare şi şubrede, dar care se depăşesc singure în decursul mişcării şi care sînt inevitabile ca mijloc pentru revoluţionarea întregului mod de producţie.

  Cand dai drepturi imbecililor care oricum, sunt majoritari in fiecare natiune, de ce te mai miri ca totul se duce de rapa? Asta este marxismul in toata “splendoarea” lui: DICTATURA IMBECILILOR!

  https://trenduri.blogspot.com/2019/11/iluziile-democratiei.html

 • “nu e greu sa ne imaginam ca e doar chestiune de timp pana cand socialismul va birui total pe meleaguri mioritice, fie sub culoarea rosie, fie sub albastra fie de ce nu chiar galbena. Deja semne rele anul are: USR-ul bate apa in pio pe reducerea impozitarii salariilor minime. Orice inegalitate cat de mica principial, nu denota decat un mod de gandire sucit. De ce saracii sa plateasca impozite mai mici (sau chiar zero) decat bogatii? Indiferent cum am interpreta aceasta “solutie” USR-ista de a aduce pe meleaguri mioritice “fericirea”, impozitul diferit pentru saraci nu inseamna altceva decat ca bogatii sunt rai si au furat si de aceea trebuie sa plateasca mai mult. De aici pana la colectivizarea si nationalizarea bolsevica nu este decat chestiune de cativa ani, dar directia este clara.”

  In primul rand…
  Foarte putini oameni au citit Manifestul Partidului Comunist, sau daca l-au citit au inteles cu adevarat ceva din el. Ipozitul progresiv este nimic alteceva decat un sistem de a tine oamenii in saracie si de a crea o stare de saracie nationala.

  Cu cat esti mai muncitor, mai inteligent si mai productiv decat ceilalti cu atat castigi mai mult, o duci mai bine, esti mai educat si mai independent. Cu cat castigi mai mult, o duci mai bine esti mai educat si mai independent, cu atat marxistii fie ca sunt ei socialisti “democrati” fie ca sunt comunisti, adica socialisti cu arma in mana, cu atat vor sa-ti confiste mai mult pentru a te baga si tine in saracie, in prostie si in dependenta cu ceilalti. Cu cat ai mai putini bani si esti mai sarac cu atat mai putin vei avea de cheltuit pe chestii bazale ca alimente si pe chestii esentiale si foarte importante ca educatie, cu atat vei fi mai dependent de stat si fiind needucat, adica prost, cu atat vei fi mai usor de manipulat si de exploatat de catre “zeii marxisti, fii nationalisti si patrioti ai poporului care doresc bunastarea tarii si a natiunii”.

  Ce anume nu este de inteles de aici:

  După cum am văzut mai sus, primul pas în revoluţia muncitorească este ridicarea proletariatului la rangul de clasă dominantă, este cucerirea democraţiei.

  Proletariatul va folosi dominaţia lui politică pentru a smulge burgheziei, pas cu pas, întreg capitalul, pentru a centraliza toate uneltele de producţie în mîinile statului, adică în mîinile proletariatului organizat ca clasă dominantă, şi pentru a mări, cît se poate de repede, masa forţelor de producţie.

  La început acest lucru nu se poate face, fireşte, decît printr-o încălcare despotică a dreptului de proprietate şi a relaţiilor de producţie burgheze, adică prin măsuri care, din punct de vedere economic, apar neîndestulătoare şi şubrede, dar care se depăşesc singure în decursul mişcării şi care sînt inevitabile ca mijloc pentru revoluţionarea întregului mod de producţie.

  Aceste măsuri vor fi, se-nţelege, diferite în diferitele ţări.
  În ţările cele mai înaintate va fi totuşi posibilă aproape pretutindeni aplicarea următoarelor măsuri:
  1. Exproprierea proprietăţii funciare şi întrebuinţarea rentei funciare pentru acoperirea cheltuielilor de stat.
  2. Impozit cu puternic caracter progresiv.
  3. Desfiinţarea dreptului de moştenire.
  4. Confiscarea proprietăţii tuturor emigranţilor şi rebelilor.
  5. Centralizarea creditului în mîinile statului cu ajutorul unei bănci naţionale cu capital de stat şi cu monopol exclusiv.

  https://www.marxists.org/romana/m-e/1848/manifest/index.htm
  https://www.marxists.org/romana/m-e/1848/manifest/c02.htm

  Cum o imagine face cat 1000 de cuvinte, poate in final se prind si idiotii utili de ce nici o forma de marxism nu a functionat, nu functioneaza si nu va functiona nici o data si de ce cei care sustin asemenea utopii sunt pur si simplu numiti idioti utili:
  https://d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2019/10/Socialism-UK.jpg
  https://i.redd.it/n9squ86ygmu31.jpg
  https://pbs.twimg.com/media/DmTAnshVAAEWRhg.jpg

  Apropo de beneficiile punctului 5 si de imbecilii care sustin marxismul:
  https://bit.ly/2KFfxDL

  ______
  In al doilea rand…
  Cota unica de impozitare este nimic altceva decat tot un impozit progresiv, numai idiotii nu pot sa realizeze acest lucru.
  – 10% din 100€ = ?
  – 10% din 1000€ = ?
  – 10% din 10000€ = ?
  – 10% din 100000€ = ?
  – 10% din 1000000€ = ?
  Este progresiv toata ziua. Chiar daca este mai mic pentru unele sume, tot porgresiv este.

  O cota de impozitare corecta este o cota de impozitare fixa.
  De exemplu… Contributia la asiguraile de sanatate trebuie sa fie una fixa nu una procentuala indiferent ca se numeste progresiva sau unica. Sa zicem ca valoarea ei este de 100€ pe luna pentru fiecare persoana indiferent de venitul acesteia. Vrei sa ai asigurare medicala la stat? Daca da, atunci platesti 100€ pe luna pentru fiecare asigurat. Daca nu platesti 100€ pe luna nu beneficiezi de nici un serviciu.

  Ionel este singur si pentru a beneficia de asigurare medicala “gratuita” de la stat, plateste cate 100€ lunar la stat, adica 1200€ pe an. Drept urmare Ionel beneficiaza de asigurare medicala “gratuita” de la stat.
  Mirel este tot singur, dar nu plateste nimic. Drept urmare, statul nu ii va oferi nici un fel de serviciu medical, iar in caz de nevoie, lui Mirel nu-i ramane decat sa se intinda pe jos si sa moara. Acest lucru este 100% corect si 100% uman. De ce sa dublam taxele lui Ionel si altora ca el si sa-i punem sa plateasca pentru unii ca Mirel? Nimeni in afara de Mirel nu trebuie sa plateasca in locul lui costurile propriilor tratamentelor medicale.

  Dumitru si Dumitra sunt casatoriti si au doi copii. Pentru ca vor asigurare medicala “gratuita” de la stat, platesc lunar cate 100€ pentru fiecare membru al familiei, adica 400€ pe luna sau 4800€ pe an. Drept urmare, in caz de nevoie, Dumitru, Dumitra si copiii lor vor beneficia de asigurare medicala “gratuita” de la stat.
  Vasile si Vasilica au cinci copii si nu platesc nimic pentru a beneficia de asigurara medicala “gratuita” de la stat. Costul lunar pentru asigurarea celor 7 persoane este de 700€, iar costul total anual este in valoare 8400€. In caz de nevoie, atat Vasile si Vasilica cat si copiii lor balosi si cacaciosi, nu au decat sa se intinda pe jos si sa moara. Acest lucru este 100% corect si 100% uman. Nimeni in afara de Vasile si Vasilica nu trebuie sa plateasca coetul propriilor tratamente pentru ei si pentru copiii lor.

  De ce sa-i bagam in saracie si sa-i jefuim ca la drumul mare in numele egalitatii, al contractului social si al altor utopii si imbecilitati marxiste pe Ionel, Dumitru, Dumitra si pe altii ca ei ca sa-i tinem in spate pe Mirel, Vasile si Vasilica plus copiii lor si pe altii ca ei? De cand acest lucru a devenit normal, o datorie si mai ales o obligatie sociala? Mirel, Vasile si Vasilica pentru ce traiesc pe lumea asta si pentru ce exista mai exact? Daca in aceleasi conditii economice si sociale ca Ionel, Dumitru si Dumitra nu pot sa-si asigure cele necesare traiului zilnic si vietii sociale, atunci sa moara. Nu este nimeni obligat sa-i slugareasca si sa plateasca pentru ei. “Umanismul” si empatia trebuie sa fie pentru tine si pentru familia ta, alfel nu mai este nici umanism nici empatie, ci pur si simplu boala mintala si trebuie tratata ca atare.
  Cei care jistifica “egalitarismul”, “justitia/contractul social(a)”, etc si pretind ca Ionel, Dumitru, Dumitra si altii ca ei sa plateasca ceva pentru Mirel, Vasile si Vasilica plus copiii lor si altii ca ei, sunt fie imbecili, fie saraci, fie putori, fie rau intentionati, fie bolnavi mintali, dar cel mai probabil TOATE LA UN LOC.

  Uite-l pe Mirel in actiune:
  https://www.youtube.com/watch?v=aKnXMsVHPzU&t=171

  Uite-l pe Vasile in actiune:
  https://www.youtube.com/watch?v=i5Nx6yCA3q0&t=1917

  Toti marxistii astia bolnavi mintali se mira de ce oamenii inteligenti fac absolut orice din punct de vedere legal pentru a plati taxe mai mici sau chiar infime: nu lucreaza ca sclavi, adica ca angajati unde li se confisca ~80% prin taxe ci pe firme, nu isi inregistreaza firmele pe plan local ci in offshore unde indiferent ce rulaj ai si ce profit obtii platesti UN IMPOZIT ANUAL FIX de 1-5000$. Apoi se mai mira de ce oamenii inteligenti si firmele le pleaca din tara sau chiar de pe continent si mai intai ajung saraci lipiti si muritori de foame, iar mai apoi devin comunisti si se omoara intre ei.

  In loc de concluzie:
  https://armstrongeconomics-wp.s3.amazonaws.com/2015/07/Bill-Murry-on-Taxes.jpg
  https://d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2016/05/Murry-on-Stupidity.jpg

 • – “Nu imi explic cum PSD-ul intra singur in aceasta groapa fara de fund in care ii baga Veorica.”
  – “Insa circumstante ciudate si greu de explicat au facut ca PSD-ul sa ramana acum orbecaind dupa o oaie beata, precum o haita de zombie mergand catre nicaieri.”
  – “Impostoarea este insa un simbol pentru toti tovarasii: toti sunt impostori. Cu greu gasesti un specialist in PSD. Clanul PSD nu sunt decat niste vampiri experti la supt sange de la cei care muncesc. O adunatura de smecheri, incompetenti, intoleranti, aroganti si maestrii de combinatii care de la cel mai de jos pana la cel mai de sus nu fac decat sa faca pe expertii in toate si sa le bage pumnul in gura celor care au curajul sa le dea pe fata goliciunea mentala si spirituala. Au acaparat statul, au acaparat institutiile si companiile de stat si chiar s-au extins in “privat”, companiile de partid fiind o flora specific mioritica extrem de prospera.”

  Sper ca incepand dupa alegerile locale si parlamentare de anul viitor PSD-ul sa aibe soarta PNTCD-ului, desi din punctul meu de vedere acest lucru este practic imposibil din simplul motiv ca ” Mentalitatea determina si felul cum voteaza… oamenii vor ajutoare si privesc statul ca pe o vaca care trebuie sa le dea lapte gratuit doar pentru ca exista”. Acest fel de a privi statul si de a vota este specific tuturor categoriilor sociale cu exceptia a doua dintre ele:
  1. angajatii DIN PRIVAT care muncesc cinstit, avanseaza in cariera pe merit si devin prosperi fara nepotisme, plagiaturi, spagi, etc. Aceasta categorie sociala devine din ce in ce mai mica in Romania, pentru simplul motiv ca din ea fac parte marea majoritate a celor care au emigrat si care nu au motive reale pentru a ramane in tara si continua sa emigreze.
  2. antreprenorii PRIVATI care dezvolta afaceri reale, cinstite si ajung prosperi fara nepotisme, pile si relatii, spagi, licitatii trucate, studii de fezabilitate si consultanta, contracte cu statul, etc. La fel ca si cei de mai sus, dupa ce au fost asupriti, injositi si chiar falimentati de catre impostorii si talharii din institutiile statului emigreaza pe capete.

  Situatia reala a fost, este si va fi exact asta:
  https://bit.ly/2Ot0iP7
  https://bit.ly/336g2gc
  https://bit.ly/2OzoLCm
  https://bit.ly/2O4b6nN
  etc.

 • am uitat sa mentionez ca reporterii nostri sunt penibili; desi intrebarea despre PI a fost de nota 10, intrebarea despre fiul ei a fost penibila; adevarata intrebare trebuia: “jurati cu mana pe Biblie” ca fiul dumneavoastra este la Curtea de Conturi pe merite proprii nu pentru ca e fiu de psd-ist”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.