Măștile ca instrument de tortură

Aflu de la Stefan Molyneux că măștile sunt (sau erau) folosite la Guantanamo Bay ca instrumente de tortură. Nu îmi vine să cred! Oare chiar să trăim într-o lume nebună, în care toate măsurile de control și manipulare scrise de Orwell în 1984 să fie implementate? Orwell s-a inspirat din comunism, dar parcă știam că comunismul a picat în 1989/1990 …

Caut pe net și găsesc un articol din 2002 scris de un doctor de la Crucea Roșie care a observat cum sunt tratați prizonierii în această pușcărie medievală a Imperiului. Iată un citat din articol legat de măști:

Dr Duncan Forrest, care a tratat multe victime ale torturii în mod caritabil, a spus că depravarea senzorială aplicată prizonierilor a fost “bordering on torture” (la limita torturii) și “ar putea cauza simptome psihologice imediate și de durată asemănătoare sindromului de stres posttraumatic dacă (această privare) durează mai mult de 20 de ore”

Prisoners’ treatment is “bordering on torture,” charity says / Owen Dyer

Prin depravarea senzorială, dr Duncan se referă atât la aplicarea de măști la ochi cât și la gură, dar după aproape un an de botnițare, cred că înțelegem cu toții cât de stresante sunt măștile simple, chiar purtate lax, chiar cu posibilitatea de a le da jos din când în când (pentru cei care nu muncesc în spitale sau cu publicul ore la rând).

Numai idioții ar putea considera purtarea măștii ca o chestiune de … obișnuință. Și din păcate avem nenumărați astfel idioți. Urmăream o emisiune TV la Digi24 cu ocazia începerii școlii în care unul dintre capetele vorbitoare ale trustului dădea exemplul copiilor care sunt docili și care au asimilat cu acrivie “normele de igienă”. Se dădea exemplu pe el, acest idiot, cum că el din când în când, obosit, își mai dă masca jos de pe nas, dar copilul său, care e spălăcit suficient pe creier și nu are pic de zvâc de rezistență la autoritate, îl avertiza: “tati, poartă masca pe nas”! Fără să vrea, acest cap vorbitor, ne-a dezvăluit că meseria pe care o face îl predispune la a avea progenituri formatate perfect de matrița noului reset: oi tembele, fără rațiune, care ascultă orbește ordinele autorității, se supun, se fac instrumente (idioate) ale impunerii regulilor autorității și în jurul lor, chiar în propria familie, și – Doamne-ferește! – ajung ca în Koreea de Nord, să le fie frică și să gândească ceva rău împotriva partidului [1].

Despre stresul indus de purtarea măștilor, pomparea fricii de moarte la o boală cu rata de supraviețuire de 99.95% și mai nou rumegarea chestiunii vaccinării, care oferă un nou plan de elaborare de noi frustrări și conflicte pentru oile programate care sunt educate să își arăte indignarea și revolta pentru caprele care se opun vaccinării, se discută foarte puțin la TV. Rușine psihiatrilor și psihologilor care nu trag semnale și care probabil sunt în extaz în această perioadă, având clienți mai mulți ca niciodată. Dar jurămânul lui Hipocrate i-ar cam obliga să atragă atenția și să strige: opriți-vă!

Dar așa cum noul reset întoarce toate cu susul în jos, așa cum am trăit vremuri în care biologia este modificată și nu mai există sex masculin și feminin, sexul chiar cel biologic fiind considerat o construcție socială, tot așa, ceea ce înainte era considerată tortură – purtarea de măști care prin deprivarea senzorială dar și prin limitarea drastică a contactului social pot duce la alienare psihologică și nenumărate alte probleme – mai nou, purtarea măștii este considerată un act de curaj și obligativitate socială, de comportament bun, civilizat, aplaudat de întreaga societate și pus în contrast cu negarea acesteia de către oile negre (sau capre negre) iresponsabile, care neagă realitățile medicale clare și bine fundamentate și care – spre deosebire de oile civilizate – nu au responsabilitate și nu le pasă de efortul depus (de “toată lumea”) în lupta cu virusul (care ucide 0.05% dintre infectați).

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

PS: o analiză simbolică a măștilor ca simbol al supunerii către autoritate dar și ca unealtă de separare, care pe de o parte ne sugerează izolarea (unul față de altul) dar ne și anulează identitatea (suntem împreună uniți în lupta cu virusul și în ascultarea de autoritate) o face și Jonathan Pageau. Ne separăm ca să luptăm împreună cu virusul. Port mască ca să arăt că îmi pasă de tine. Pageau face și o paralelă între măști și valul (aerul?) care acoperă Sfintele Taine în Biserica Ortodoxă care are rol să protejeze pe credincioși de cele sfinte, prin atragerea atenției asupra importanța acestora. Prin ascundere, se accentuează taina, sfințenia și se evită trivializarea și purtarea necuvioasă cu anumite obiecte.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

[1] pentru cei interesați de iadul comunist din Koreea de Nord și care cred că știu deja totul, deoarece și noi am trecut prin asta, le recomand un interviu cu Yeonmi Park pe canalul Valutainment despre mentalitatea nord koreanului de rând, care terorizat de regim, nu are nici curajul să gândească ceva rău împotriva partidului.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

NOTA: pentru mai multe articole conspiraționiste & anti-sistem, îmi puteți face cinste cu o cafea pe adresa BTC 3FdztciMqycGXqFZm7K7Q4i3gQie9BiRqU

4 thoughts on “Măștile ca instrument de tortură”

 1. Uite un articol pe o tema similara, dar mai diversificat si nuantat: https://florentintuca.ro/masca-manual-de-nebuna-purtare

  Gigel, in articolul tau, desi atingi niste aspecte interesante mi se pare ca gresesti in 2 puncte:
  1) se ajunge la o exagerare afirmand ca masca este un element de tortura. Argumentand similar, pot scrie si eu un articol “centura de siguranta ca instrument de tortura”! 🙂 La fel, la o rata de mortalitate foarte mica, toata lumea e obligata prin lege sa poarte centura de siguranta la volan sau in avion (la decolare/aterizare). Iar in Guantanamo Bay sigur i-au mai si legat pe cei inchisi cu centuri.
  2) ai o exprimare care judeca “docilitatea” oamenilor si ii faci direct idioti! Dar nu in sensul dostoievskian. E adevarat statistic ca multi oameni se incadreaza la categoria “idioti”, dar tu folosesti termenul peiorativ. Si de fapt ai un discurs similar cu “sexomarxistii” care ii fac pe oamenii care merg la biserica “oi docile” care doar asculta de preotii, pe cand ei (sexomarxistii) sunt “caprele” care se razvratesc si vor sa schimbe lumea si obiceiurile inapoiate. (Ca sa nu mai spun ca in Biblie oile si caprele sunt folosite pentru a reprezenta pe cei buni de cei rai – acum tu spui ca trebuie sa fim capre razvratite…)

  Reply
  • masca provoacă stres – nu știu dacă de la mască (poate și de la altele), din cauza stresului eu m-am ars rău la sănătate anul trecut și încă nu a început show-ul; nu intru în detalii, dar idioți sunt cuvinte blânde pentru animalele mediatice care nu se trezesc nici după atâta timp din această beție

   Reply
  • Intrebare: crezi ca vreunul din “idiotii” mentionati se vor trezi din aceasta betie citind articole pe internet in care sunt jigniti? 🙂 E vorba de strategie de comunicare. Altfel, articolele vor avea soarta “profetului care striga in pustie”, unde acum pustia este bula informationala a anti-masca-rilor, respectiv pro-masca-ri.

   Reply
   • nu cred ca acei idioti se pot trezi – tehnic sunt NPC-uri, capacitatea de auto-reglare este total defecta

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.