Ce știe Raluca Turcan și nu ne spune și nouă?

Raluca Turcan a fost prinsa – ca si fuhrerul de la sanatate – fara masca impreuna cu 8 oameni intr-o remorca de 4×4 la o plimbare in aer liber in jurul orasului Talmaciu. Poza o puteti vedea pe g4media.ro:

Sfidarea regulilor la nivel înalt. La o zi după ce Guvernul a anunțat noi restricții, ministrul Raluca Turcan și președinta CJ Sibiu s-au înghesuit într-o remorcă cu opt persoane, între care și un copil, toți fără mască/ Unul dintre colegii liberali din Sibiu a fost internat luni cu COVID-19

Sursa: g4media.ro

Avem deci pe de o parte protestatarii impotriva masurilor de inchidere ca vitele in casa la ora fixa si pe de alta parte un ministru al guvernului la plimbare in aer liber fara masca. Ce sa inteleaga oamenii?

Evident, un prim lucru pe care trebuie sa il intelegem este ca boala nu e chiar asa de nasoala. Daca boala ar fi, cred ca cel putin un ministru in guvern ar stii asta si ar lua masuri ca sa nu se infecteze, ca sa nu infecteze pe altii si ca sa puna umarul la transmiterea unui semnal deoarece daca porti masca inseamna ca iti pasa, nu-i asa?

Ca si fostul ministru de interne prins la restaurant, inca un lider al noii dictaturi medicale isi arata ca nu ii este frica de virus nici pentru ea nici pentru cei din jur. In plus, desi putea sa banuiasca ca ca fi vazuta de alti oameni. Ca sa drege alunecarea in presa a fotografiei a bagat ulterior duma ca participantii la actiune au avut teste antigen facute. Pe bune?!? Dar parca nici testele nu sunt sigure si oricum nu garanteaza lipsa transmiterii. In plus, parca nu e nicio lege ca daca ai test antigen poti sa umbli fara masca. Dar ca dovada ca testele antigen nu au garantat nimic este ca a doua zi, un coleg liberal al doamnei a fost internat cu Covid.

Ce diferenta e intre faptul ca ea se afla in padure cu oamenii care se plimba prin parc in oras, care poate chiar stau mai putini inghesuiti decat se poate vedea din fotografie. In plus, nu stiu cat de legal este si transportul de persoane in acea remorca.

Sub acoperirea acestor actiuni “verzi” cum a fost si plantarea de lubenita a celui dintai fuhrer al tarii, politicienii ies la aer verde cu garda de corp caci singuri nu mai au curaj din cauza furiei oamenilor. Si iata, asa cum spuneam, ca si-ar dori ca toate padurile si toate parcurile sa fie libere de melteni pentru ca ei sa se poata distra liberi, alaturi de papusarii lor – miliardarii lumii – in timp ce noi stam inchisi in case ca vitele.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.