Informarea despre vaccinuri si dictatura soft

Auzim deseori mesajele guvernantilor si ale fuhrerilor medicali ca doctorii trebuie sa informeze populatia pentru ca temerea de vaccin sa fie eliminata. Cumva limbajul folosit este unul pervers deoarece arunca in fata pentru cine are urechi sa auda (ochi sa vada) toata goliciunea si uraciunea acestei noi dictaturi in timp ce afisaza totusi o carpa acoperitoare care desi destul de transparenta, ascunde evidentele: ca nu informarea este scopul, ci coercitia soft.

Caci evident, scopul informarii nu este in niciun caz sa ajute oamenii sa se decida deoarece de facto oamenii nu au optiune: trebuie sa se vaccineze. Iar faptul ca marsul antihristic catre vaccinarea obligatorie merge inainte, este tocmai declaratia Tatarului liberal care ameninta parintii care nu doresc sa isi vaccineze copiii ca acestora le va gasi statul un nou tutore. Adica practic ii va lua cu japca.

Ce mai conteaza atunci informarea daca oamenii oricum nu au de ales? Informarea nu este decat un fel de pulan de catifea care te impinge mai domol la taiere si te ajuta sa nu te sperii si sa nu cumva sa sari din rand si sa lovesti cu coarnele vreun caine al sistemului care te pazeste.

De facto, informarea este doar o masura logistica eficienta de implementare a dictaturii soft. Sistemul spera sa scape mai usor, doar cu spalatul pe creier, daca cumva se va forma o rezistenta, ca sa nu fie nevoit sa apeleze la legi, amenzi, jandarmi si in cele din urma sa ajunga la luatul cu japca a copiilor cum ameninta turbatul de Tataru.

Ca sa facem o paralela, informarea despre vaccinuri este cam acelasi lucru pe care incerca sa il faca Dragnea cu legea pe care o daduse ca sa scape el: cerea lui Dancila sa comunice mai bine si sa explice oamenilor legea aceea, desi era clar pentru toti ce se doreste. Dar Dragnea nu dorea sa fie nevoie sa puna jandarmii pe oameni deoarece exista riscul sa iese rau si iata ca a iesit. Acum insa va fi mult mai greu …

Specific dictaturii soft in care traim este ca spre deosebire de o dictatura hard, nu are mari resentimente si orgoliu: accepta dizidenta, cata vreme “efetul de turma” este realizabil si cata vreme 99% dintre oameni se vor vaccina si vaccinurile se vor vinde. Caci in esenta acesta este scopul. Evident, dupa acest pas realizat, va urma pasul cu pasaportul de vaccinare (act de identitate universal/global) care si acesta, daca va fi implementat 99%, nu vor fi aplicate masuri coercitive prea dure (puscarie, bataie) pentru dizidenti, ci un numar de “alienati” nealiniati va fi chiar tolerat si folosit pentru a fi dat exemplu ca uite, avem democratie, ca nu toti au primit vaccinul si pasaportul, ci fiecare e liber. Prin urmare, chiar daca nu mai au niciun drept – si e normal asa, deoarece societatea ca sa existe are nevoie absoluta de vaccinare si pasaport global – ei sunt liberi si noi traim intr-o democratie.

Sunt mai multe semnale si indicii ca deja traim intr-o dictatura soft. Faptul ca nu mai exista presa antiguvernamentala este inca un exemplu. Simulacrul de opozitie pe care il avem este de fapt doar un element esential al noii dictaturi care are ca rol calmarea constiintei idiotilor utili care participa la consolidarea acestei dictaturi si care desi obseva unele disonante si existenta unor voci din randul doctorilor li se pare putin problematica, nu inteleg pe ce lume traiesc. Cand insa sunt tentati sa se demufeze de la masinaria de rahat unde simt si ei ca sunt cam spalati pe creier, ajung ghici unde? La panoramele de televiziuni gen RTV care desi posteaza in opozanti, in fapt nu fac decat sa faca jocul guvernarii prin lipsa de profesionalism si slugarnicia jalnica catre un anumit partid. Vom vedea insa ca si PSD cand va veni va duce mai departe dictatura soft, deoarece planul si implementarea este evident pana acum ca vin din alta parte.

Pentru a demonstra ca masurile vin complet din alta parte, va reamintesc doar acest banal dictat cu reducerea orelor la magazine care nu a putut fi explicat de niciun roman, de niciun doctor. Multi s-au scremut peste masura sa incerce sa incropeasca ceva explicatii. Singura tentativa de logica a fost de la acea secretara de stat dementa care ne invita sa comandam mai rar, ca asa fac si strainii, nu in fiecare zi cum suntem noi romanii. Dar reducerea orelor nu este doar un act mimetic, inca un import fara sens al formelor fara fond, specific pe plaiuri mioritice – desi de multe ori si eu l-am catalogat asa. Reducerea orelor nu este decat inca un exercitiu de obedienta, asa cum a fost si introducerea mastilor care sunt un simbol clar al inchiderii gurilor si a depersonalizarii individului care trebuie sa urmeze orbeste ordin dupa ordin care vine de la “comitetul de urgenta” care are grija de sanatatea noastra.

Prin urmare, cum vaccinarea merge deja struna si pasaportul de vaccinare va avea loc abia la vara, pentru ca oile sa nu se creada slobode pe pasune a trebuit incropit ceva intre timp. Si cum o carantina totala este clar ca ar fi imflamat prea mult (mai degraba prea devreme) economia, s-a gasit gaselnita cu reducerea orelor la magazine si orelor de plimbare. Asta tot ca sa mentina populatia in rand, sa exerseze obedienta oarba si irationala fata de sistem si sa mai ales antreneze cainii care vor avea de furca din ce in ce mai rau cu viitoarele “masuri” care vor creste in intensitate.

Dar care vor fi viitoarele masuri? Am vorbit deja de obligativitatea vaccinului – care este doar chestiune de timp – si de obligatitivtatea pasaportului de vaccinare care si ea va fi cumva implementata destul de incet, pas cu pas, caci si acest pasaport in sine are un scop care va servi urmatoarele etape. De altfel, daca ne uitam retrospectiv, fiecare etapa a dictaturii soft a avut unele masuri cu implicare in etapa urmatoare. Bunaoara, luarea temperaturii la intrarea in magazine are clar rolul familiarizarii oilor cu o bariera acolo unde in viitor vor fi scanere pentru pasapoartele de vaccinare, deoarece doar cei cu pasapoarte vor putea intra. Pandarul de la intrarea in magazine care ne ia acum temperatura este simbolul statului care pazeste si coordoneaza bunul mers al lucrurilor pana la nivelul pravaliei, fie ea hyper. Si desi toti suntem de acord cu inutilitatea acestui act, ne supunem si astfel exersam obedienta fata de masuri aberante, anormale, inutile, cu scopuri obscure noua si mai ales celor cu gandirea racordata la fabrica de produs consens.

Dupa pasaport sau poate ca stimul pentru introducerea obligativitatii pasaportului, vom avea “noile tulpline” care inca nu s-au epuizat. Banuiala mea e ca noile tulpine trebuiau folosite in etapa actuala, cu obligativitatea vaccinarii, adica trebuiau introduse pentru a stimula oile sa primeasca vaccinul fara a fi nevoie de bulane si alte constrangeri. De altfel, trebuie spus ca planul, pentru a se implementa, are nevoie de cat mai multe oi. Degeaba tai oile si le dai afara din tarc pe cele neascultatoare, pentru ca daca le elimini, nu mai ai lapte si lana suficienta si deocamdata nu ai nevoie de carne, trebuie sa tii cat mai multe oi in tarc ca sa iti produca cat mai mult. De aceea, e important sa folosesti masurile de coercitie dure cat mai rar pentru a nu produce revolte inutile pe care sa iti consumi energia in loc sa implementezi masurile pas cu pas.

Asadar, tulpinile, desi au fost lansate o data cu vaccinul, nu a fost nevoie de ele, deoarece se pare ca oile au fost suficient de speriate pentru a-l primi. Prin urmare, tulpinile sunt pastrate pentru etapa urmatoare cand vom avea vaccinui noi pentru noile tulpini care, dupa cum spune CTP, “nici nu stim ce vor aduce”. Adica e clar ca pot sa aduca orice, deoarece deja periodic ni se spune ca virusul muteaza si daca muteaza … poate chiar sa devina SARS, nu?! Evident ca nu, virusul muteaza oricum de la inceput si asta e meseria lui, iar tehnic, mutatiile care cresc raspandirea, au mortalitate mai mica.

Dupa mutatii si introducerea pasapoartelor, principala problema va fi foamea. Prabusirea economica graduala va ajunge la un puct critic cu mari riscuri si va fi nevoie de masuri drastice pentru “a rezolva” problema. Aici, fie se va apela la introducerea unei tulpini cu o mortalitate mai mare, fie se vor segrega batranii de familii, fie se vor lua copiii si se vor gazdui “temporar” in “crese comunitare” pentru a putea sa aiba parte de scoala si pentru a nu mai da virusul la ceilalti. Evident, parintii vor putea vizita copiii periodic, asa cum si acum parintii pot sa-si viziteze pentru 15 minute parintii muribunzi in spitale, inainte ca cosciugul sa fie sigilat.

Dar despre end-gameul acestei dictaturi, poate intr-un articol viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.