Defund the police – versiunea fraceză

Ce se întâmplă în Franța nu este o revoluție – este doar versiunea europeană a haosului din SUA unde autoritatea statală și-a pierdut din relevanță și fibra societății a intrat în disoluție. Scopul este bineînțeles pregătirea terenului pentru trecerea la următoarea etapă – un stat global, condus de experți tehnocrați care vor avea specializări deosebite în toate domeniile și vor fi ajutați de inteligența artificială ca să rezolve problemele “globale”: de la inegalitate, până la climă, energia verde, rasism și poate chiar lupta cu ozn-urile.

Înțelege francezul de rând ce se întâmplă? Înțelege parțial dar acționează cum nu trebuie. Francezul de rând – ca și românul de rând – înțelege că dușmanul este forumul și că i se pun în cârcă toate problemele, de la costurile sociale ale primirii imigranților care nu contribuie cu nimic la progresul societății, ba din contră sunt o povară din ce în ce mai greu de purtat de țările din vest, până la costurile salvării băncilor care sunt “prea mari ca să pice”. Și pentru că statul are nevoie de bani, francezul de rând este pus să muncească până aproape de moarte.

Dacă data trecută, la revoluția anterioară s-a trecut de la monarhie la republică de data asta fracenzii nu prea știu la ce vor să treacă, de aceea vor fi trecuți ca oile prin pușcării, vor fi încărcați cu amenzi și procese și uniunea va rezista deoarece acest demon nu are față și nu are curajul să se arăte pe față. Legiunea locuiește într-un castel Babel bine păzit, se poate refugia în oricare țară membră la nevoie și dacă îi tai un cap, îi crește altul. Cum poți să lupți cu Uniunea dacă tu ești un simplu cetățean? Nu ai cum! Uniunea are o clasă întreagă de birocrați care trăiesc pe cai mari, au salarii imense, cu mult peste media națională sau europeană. Nu pot fi prinși, nu pot fi trași la răspundere deoarece dacă doresc, nu se mai întorc în țară. Paradoxal, un parlamentar european poate să locuiască în afara țării pe tot mandatul celor 5 ani. Uitați-vă la clovnul care a ajuns Rareș Bogdan și care abia are curaj să își arate fața în aeroport, deoarece nu are de ales, în rest pe stradă, de unde înainte făcea băi de mulțime acum îi este frică să dea fața cu oamenii.

Francezii nu prea au ce să facă. Proteste au fost pe întreaga perioadă a mandatelor lui Macron, vestele galbene au mai incercat sa il detroneze dar prin minune acesta a castigat alegerile deoarece francezii l-au votat de frica “extremistilor”. Butoanele care controleaza societatea functioneaza perfect si agentii resetului nu vor fi schimbati, mai ales cei care au fost pregatiti si preparati pentru reset. Este clar ca trebuie gasite alte metode de a lupta cu sistemul.

Aici pe blog, este clar ce propun. Singura revolutie este cea interioara. Razboiul nostru nu este cu trupurile. Evident ca aceasta revolutie interioara trebuie sa aiba si ecou in viata noastra de aceea deseori am tratat subiectul ruperii de sistem in detaliu in care am subliniat insa ca principala problema este familia, foarte greu exista consens si unitate de duh in randul familiilor deoarece traim o apocalipsa in care puterile demonice divid oamenii. Printre definitiile numelui necuratului, una este si cea de “cel care desparte”. Este foarte greu pentru omul modern care se trezeste interior si realizeaza capcana in care se afla sa faca alegerile cele mai potrivite pentru a-i trezi si pe cei din jurul lui si pentru a-i convinge de necesitatea unei schimbari.

Nu doresc sa va sperii, dar la cum vad eu lucrurile, problemele abia isi arata coltii. Aceste proteste din Franta nu sunt deloc un apogeu ci mai degraba un punt care va fi considerat de catre istorici peste veacuri ca inceputul unei revolutii impotriva uniunii europene (daca scanteia aprinsa acum chiar va avea vreun efect). Criza economica si financiara care urmeaza si este creata de nivelul mare al datoriilor care a tot crescut din 2008 si pana acum nu se poate rezolva decat printr-un reset financiar (un reset real, nu cel visat de ei) care poate fi facut cum trebuie, organic, sanatos, ca un foc care arde uscatorile sau care (reset) poate fi confiscat de iluminatii care doresc perpetuarea sistemului pe baza de credit deoarece ei sunt la butoanele masinariei de produs bani si prin urmare nu are niciun sens sa renunte la aceasta putere sau dacă chiar va fi nevoie, în locul banului fiat vor pune CBDC-urile.

Omul de rand nu realizeaza ce putere are masinaria de produs bani. Dar nu doar cei care se afla la butoane profita ci si cei care sunt cat mai aproape de conducta. Daca creditul este produs in banci, institutiile statului sunt primele care beneficiaza de credit si prospera indiferent de mediul economic. Dupa ele, marile companii si corporatii de asemenea supravietuiesc pe principiul “prea mare ca sa pice” – statele ofera conditii favorabile de creditare, garantii, facilitati fiscale, pe scurt, statele fac orice pentru ca marile companii sa supravietuiasca. Prin urmare toti cei care sug la țâțele acestor tipuri de organisme (suprastatale – UE, ONU, Forumul Economic Mondial, etc , statale – guverne, primării, regii etc, sau private – bănci, companii mari, companii mijlocii pe alocuri, ong-uri bancabile cu rol in Marele Reset) sunt primii care vor pune umărul necondiționat la perpetuarea sistemului și la un reset așa cum îl visează capetele luminate care se află la butoane.

Prin urmare cu cine să te lupți mai întâi? Cu UE? Cu FEM? Cu BNR? Cel mai bine, te lupți cu propriile patimi și te salvezi pe tine. Dacă mai salvezi pe încă unul de lângă tine, ești deja erou. Dacă reușești să salvezi doi sau mai mulți, ești candidat la sfințenie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.