De ce le este frică de Rareş?

Nu prea vroiam să mai zic ceva deoarece nu mai e vreme de vorbe căci simt că în curând vin nuclearele. Dar simt nevoia să decodez puțin din algoritmul sistemului de control și să încerc să îl explic celor care nu s-au prins încă.

După cum vedeţi în clipul de mai sus, unul dintre penibilii care l-au atacat pe copil este un Mata-Hari care toată viaţa lui a supt la ţâţa NATO – un incompetent şi trădător care nu a lucrat nicăieri şi este probabil finanţat direct de agenţiile străine. Nu este tocmai un caz predominant dar este unul important de subliniat deoarece denotă că comanda a venit din SUA. Despre implicarea serviciilor secrete americane în influenţarea liderilor religioşi şi în manipularea pe plan ideologic a mulţimilor am tot discutat în articolele despre Ucraina unde practic a fost înfiinţată o nouă biserică pentru a o folosi ca trambulină pentru pomparea în naţionalism pentru a putea avea carne de tun împotriva ruşilor.

Deci trebuie mai întâi să vedem actorii care au participat la această reacţie organizată deoarece cunoscând actorii, precum un doctor cunoaşte virusul, vom putea în primul rând să dăm un diagnostic corect al fenomenului şi în al doilea rând să găsim un antidot.

Ca canale, este evident că de aruncarea cu noroi asupra lui Rareş s-au evidenţiat canalele “reziştilor” deşi după părerea mea inclusiv RTV-ul este tot o opoziţie controlată. Practic, fără menţinerea fierbinte a topicului de către RTV – care în aparenţă se pronunţă pro-Rareş, sforţarea denigratorilor rămânea o băşină slabă, fără penetrare în rândul publicului. Până şi Digi24 nu a plusat pe subiect, atenţia acordată fiind minimă deoarece rolul lor este altul şi acest “proiect” secundar ca importanţă deoarece ţine de ideologie, a fost pasat RTV-ului care l-a rumega non-stop pentru a face din reacţia câtorva debili no-name cum este Mata-Hari, ditamai vârtejul naţional. Despre efectul şi eficienţa reclamei negative am tratat în articolul anterior. În locul unui brand acum avem un eveniment şi pentru creşterea notorietăţii este necesară rumegarea în public cât mai pe larg şi penetrarea în memoria colectivă cu faptul că există suspiciuni asupra naţionalismului, că este ceva rău, că trebuie să ne delimităm de aşa ceva deoarece Digi24 (şi Mata-Hari) ne spune că e rău.

Trec acum peste comparaţiile cu Greta, cum părinţii ei nu sunt de acuzat că au spălat-o pe creier şi i-au indus propria idelogie (religie) nelăsând-o să meargă mai întâi la şcoală unde să studieze meteorologia şi unde să audă de Mandelbrot şi de teoria haosului care a demonstrat că predicţiile sunt imposibile pe termen mediu, darămite pe termen lung. Este evidentă ipocrizia cu care acuzatorii lui Rareş au cu totul alte luări de poziţie în subiectele unde copiii sunt folosiţi pentru propagandă religioasă de altă natură, în favoarea programului Marelui Reset care este tăticul tuturor. Nu mai zicem de faptul că de fiecare dată când vine vorba de educaţie sexuală şi promovarea ideologiei trans, Digi24 şi toţi acuzatorii lui Rareş de fiecare dată sunt de acord cu obişnuirea copiilor cu astfel de comportamente şi ideologii.

Dar, ce este important de notat, este că vehemenţa reacţiei eu o pun mai degrabă pe seama sperieturii ca nu cumva Rareş să devină un model, un influencer. Marea problemă pentru Marele Reset în prezent este rezistenţa la schimbare şi lupta cu cei care s-au trezit, identifică facil operaţiunile ideologice ale sistemului şi le taxează instant. Ori, Rareş este unul pe care l-am văzut la TV, dar de fapt, fiecare dintre noi cunoaşte 2-3 puşti care chiar dacă nu au memoria lui Rareş, au aceleaşi idei şi rezonează la ideea de a lupta conştient şi ferm împotriva sistemului prin adoptarea naţionalismului şi a fundamentalismului religios, care în fapt sunt lucruri bune ambele, doar că sunt ca o sulă în coasta sistemului.

Pentru americani românii sunt un mister. Niciun model sociologic programat de ei nu a funcţionat cum trebuie. De la teroriştii din decembrie care trebuiau să producă haos şi să facă din România o Iugoslavie (de atunci) sau o Sirie (de acum), de fiecare dată când inginerii Imperiului testează noi modele, apar mereu necunoscute şi tot proiectul se duce pe apa sâmbetei. Asta nu înseamnă însă că nu se fac progrese şi că prin lovirea periodică cu noi şi noi ciocane, care de care mai avansat, rezistenţa nu va ceda şi nu vom fi şi noi folosiţi ca nişte drone programate prin satelit de la distanţa cum îi vedem pe ucrainieni că îşi dau viaţa ca tembelii pentru americani când puteau foarte bine să rămână sub Putin şi să trăiască foarte bine, cu utilităţi aproape gratuite, cu un nivel de trai apropiat de cel al europenilor, cu facultăţi, spitale şi staţiuni ca Sochi, etc, etc. Sau măcar cu vacanţe lungi şi dese în Anatolia cum vedem deja pe FlightRadar că zboară avioanele de la Moscova non-stop ca albinele la stup.

Naţionalismul este riscul maxim pentru NATO încă dinainte de integrare. Pentru ei, naţionalismul românesc este o piedică a naţionalismului american. Ei au nevoie de popoare “deschise” către valorile “europene” care să fie folosite ca carne de tun în războaiele lor murdare din Irak, Afganistan, Libia, Yemen, Siria, Ucraina şi în curând Iran.

3 comments

  • Pingback: Mortalitatea în exces – CHIAZNA.RO

  • In urma acestei pastile pe flightradar am observat:
    – confirm urdinisul Antalia-Moscova;
    – exista zboruri cu nemiluita Istanbul-Moscova;
    – spatiul aerian al Rusiei a fost redeschis unor rute Euro-asiatice;
    Concluzia: scopul a fost atins – Ucraina scoasa la mezat.
    Cine va urma?

    • dacă vă place Flight Radar, va invit să urmăriţi activitatea la Istambul – este aproape cel mai aglomerat aeroport din Europa pe timp de noapte
      explicaţia poate fi şi că Turcia este cumva polarizată şi nu are multe oraşe mare, multe aeroporturi etc, dar la fel suntem şi noi şi Bucureştiul este mult mai puţin vizitat
      chiar comparativ însă cu unele oraşe europene, nu se explica efervescenţa Istambulului altfel decât că economic Turcia este deja conectată la Asia care de asemenea se poate vedea densitatea avioanelor care oarecum corespunde şi puterii economice

      cu rutele euro-asiatice nu a existat niciodată interdicţie pentru avioanele chinezeşti sau ale altor ţări altele decât cele care au interzis spaţiul aerian aeronavelor înregistrate în Rusia – Rusia cred că doar a răspuns reciproc – aţi găsit cumva vreo aeronnavă înregistrată într-o ţară din vest? asta ar fi ceva nou …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.