Haos în America

TRUMP va fi viitorul presedinte – predictia mea.

haos

A doua dezbatere dintre Trump si Clinton sunt un preview la haosul care va fi in SUA si ulterior in lume, indiferent de cine va iesi castigator. In caz ca scapam de inceperea razboiului pana la alegeri, o sa fie greu de evitat dupa alegeri indiferent de cine iese:

 • Trump este opac, mandru, mult prea increzator in sine, infumurat, hotarat ca face ce trebuie si incapabil sa isi ceara iertare. Spoiala de “imi pare rau” cu privire la discutia din autobuz a facut-o strans cu usa.
 • Clinton este un personaj diabolic, fatarnic, mincinos, cu o agenda ascunsa si care calca pe cadavre la propriu, dupa ce Bill a … calcat pe femei si el la propriu toata viata. Pe toate le intoarce, rade fara sa clipeasca cand e acuzata de realitati, si raspunde prin povesti.

Ambii candidati par coborati din fimul Idiocracy, cel putin prin prisma publicului caruia i se adreseaza. America este in haos si haosul abia incepe.

2 comments

 • Si mie mi se pare ca HC va iesi pe sistemul “gramada cere varf”.

  Cand a candida Obama, se facea mare tam-tam cu privire la drepturile negrilor si ca ar fi o premiera sa iasa un presedinte negru. Asa ca a iesit Obi, chit ca dupa aia a devenit evident ca era mai mult arab decat negru.

  Acum se face tam-tam cu feminismul si avem in premiera un candidat femeie. Nu mi se pare intamplator. La cat sunt de apucate de streche (aka emancipate) femeile in SUA, vor vota masiv cu sora lor. Sigur, e un rationament simplist, vor fi destule care vor vota cu DT, dar feminismul e deja pe val in SUA si Canada.

 • Clintoana va fi – va castiga pe ultima suta de metri, la mustata, pe greseala lui Trump – lumea e deja obisnuita ca asta sa dea cu bata in balta.
  Si asta pentru ca o femeie mai scuzabila in ochii lumii cand ia decizii idioate, in gama de la “stie ea ce face ca e femeie” pana la “e femeie, ce vrei”.
  Si va lua o gramada, probabil WWIII e cap de lista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.