Atacul din Londra – elefantul din cameră încă este ignorat

Trebuie sa cauti ceva ca sa gasesti in stiri mentionat cuvantul “islam”. In nici un caz emigranti … Daca ai fi un englez din viitor care citeste ziarele peste 100 de ani si nu esti prea bun la istorie, nu prea intelegi ce e cu atentatul asta. “Inspirat de terorismul international” zice BBC. Dincolo, la The Guardian vedem ca de fapt, politaiul a zis ca “motivatia atentatorului pare sa fie legata de islamism”. “Panica e doar in centru” preia Hotnews declaratia tembela a unui student roman din Londra. De unde stie el ca in afara centrului cetatenii nu sunt panicati si cat de idiot ar trebui sa fii, chiar daca nu stai in centru, sa nu fii panicat? La Digi 24, aflam de asemenea cateva amanunte interesante: atacatorul facuse filmari online prin care arata cat de important e sa omori politisti si cum ca parlamentarii sunt niste infideli. Cu toate acestea, duduia prezentatoare ne sfatuieste “sa fim precauti” (ce-o intelege ea prin asta, nu stim) si sa asteptam “confirmarile oficiale” ca sa nu “ne pripim”.

TOTI se feresc sa puna punctul pe i: a fost un atentat terorist al unui musulman extremist. Cauza? Toleranta tembela a vestului fata de islamismul extremist, toleranta acoperita sub spoiala “drepturilor omului” si a “libertatilor individuale”. Cu aceasta ocazie, putem totusi sa observam declinul culturii engleze si chiar al poporului englez prin simpla asimilare de catre cultura si populatia islamista. Atentatul recent este inca o margea pe lungul sirag al transformarii vestului Europei intr-un neo Califat castigat nu cu sabia ci cu demografia.

https://www.youtube.com/watch?v=6DsG9yQrdD4

https://www.youtube.com/watch?v=LPk5QVUnklU

 

6 thoughts on “Atacul din Londra – elefantul din cameră încă este ignorat”

  1. S-a gandit cineva ca de fapt scopul este acelasi vechi “divide et impera”?

    O societate unita, in jurul unor valori umane universale, in ciuda diferentelor etnice, religioase, etc. nu este o societate usor de controlat si manipulat, tinuta intr-o stare de permanenta dificultate economica in ciuda progresului tehnologic si a dezvoltarii economice.

    Conflictele etnice, religioase, chiar morale, dezbina societate si o face usor de controlat. Oamenii care se lupta intre ei, pentru false ideologii, nu mai au resurse sa lupte pentru ei si nevoile lor reale care ajung sa fie aservite unor indivizi diabolici.
    WW III a fost o lectie buna in acest sens, dar oamenii uita, si chiar si asa, cu de la sine putere, conflictele interetnice, religioase, ideologiile de tip fascist n-ar invia de la sine, de aceea sunt “ajutate” nitel.

    Cand ai un flux relativ minor de imigranti, ii poti controla si integra, cand vin in scurt timp, cu milioanele, e mult mai greu dar chiar si asa, pagubele sociale sunt relativ minore daca este sa fim realisti, raportate la masa infractiunilor deja existente in societate, insa cu multa publicitate + trezirea vechilor ideologii e usor sa faci sa apara ca fiind o mare (si falsa) problema, ascuzand problemele reale..

    Reply
  2. Sa fim seriosi, sunt milioane de musulmani in tarile vestice, ar trebui sa fie sute si mii de atentate zilnice daca asta ar fi problema.

    Realitatea ignorata este ca mai multi oameni mor de maini crestine sau atee, ca nu exista o motivatie “radicala” nu e atat de relevant, “radicalismul” nu a facut atatea victime deocamdata cat setea de putere pentru care religia nu e decat un mijloc.

    Si la noi au fost sinucigasi care n-au gasit alta metoda sa-si incheie socotelile cu viata decat intrand cu masina pe contrasens si omorand nevinoati – fara atata publicitate insa.

    Daca vorbim insa de publicitate, poate e si asta un element cheie, cata publicitate pentru 4-5 morti si cativa zeci de raniti cand prin alte tari, nu de fitze, mor cu sutele o data si abia daca ajunge vestea in presa “mainstream” si frustrati exista destui, ce e mai usor decat sa te urci intr-o masina si sa devii celebru?
    Si pentru ca altfel ar fi calificat ca nebun (ceea ce de fapt si este, om profund bolnav mental si afectiv), codimenteaza povestea cu ceva pretinse idealuri si ideologie de prost gust.

    Ceea ce nu observam insa cu adevarat e ca astfel de lucruri arata ca devenim din ce in ce mai rai, iar lucrurile de genul asta sunt doar varful icebergului social care pluteste in deriva, intr-o directie neclara dar in nici un caz spre un viitor luminos.

    Reply
  3. – Tommy Robinson Courageous Message Outside Westminster After Attack
    https://www.youtube.com/watch?v=Ap_0v5sVzsk

    “Toleranta tembela a vestului fata de islamismul extremist”

    E mai mult decat toleranta si totul este foarte bine pus la punct si gandit! Este o mare inginerie sociala. Acolo are loc inlocuire a populatiei, la fel ca in toate statele din “anglosfera” (UK, Irlanda, Canada, SUA, Australia, Noua Zeelanda) si din vestul si nordul dezvoltat al Europei. Acelasi lucru se doreste si in Europa Centrala si de Est, prin “redistribuire” cu forta a salbaticilor importati de prin toate gropile de gunoi ale lumii si prin acordarea de drepturi nejustificate, pe motiv ca … minoritatile sunt victime iar omul alb este vinovat de totate lucrurile rele in lume. Evident ca omul alb trebuie sa dispara.

    De ex, esti familiarizat cu “cazul Rotherham”? Cum crezi ca intr-o tara normala ar fi posibil asa ceva? Daca nu stii despre ce este vorba, arunca rapid o privire aici:
    – Rotherham child abuse scandal: 1,400 children exploited, report finds
    http://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-28939089

    – ROTHERHAM ABUSE SCANDAL: Horrific reality of ‘industrial scale’ child grooming revealed
    http://www.express.co.uk/news/uk/697583/Rotherham-abuse-scandal-child-grooming-gangs-industrial-scale-victims-CSE

    – More Rotherham Horrors: Teen Raped by 250 Men Over Two Years, Police Informed and Did Nothing
    http://www.nationalreview.com/corner/386573/more-rotherham-horrors-teen-raped-250-men-over-two-years-police-informed-and-did

    – Rotherham sex abuse victim: I told police names of 250 men who raped me but they did NOTHING
    http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/rotherham-child-abuse-scandal-victim-4120446

    – UK Police Arrested Parents Trying to Stop Muslims from Raping their Children
    http://www.frontpagemag.com/point/239615/uk-police-arrested-parents-trying-stop-muslims-daniel-greenfield

    – British Police Arrested Parents for Trying to Rescue Their Daughters from Islamic Rape Gangs
    https://chiazna.ro/16441/atacul-din-londra-elefantul-din-camera-inca-este-ignorat

    – Rotherham dads were arrested after tracking down abusers
    http://www.thestar.co.uk/news/rotherham-dads-were-arrested-after-tracking-down-abusers-1-6807187

    – Rotherham child abuse gang victim’s dad had begged cops to protect his family from ringleader for YEARS
    http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/rotherham-child-abuse-gang-victims-7451450

    – Rotherham child sexual exploitation scandal
    https://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal

    Daca nu stii ce se intampla in mod real in lumea “civilizata” rasfoieste saiturile astea:
    https://themuslimissue.wordpress.com/
    https://www.gatestoneinstitute.org/
    https://muslimstatistics.wordpress.com/
    http://gatesofvienna.net/
    http://whitegenocideproject.com/

    De ce sunt importati acesti salbatici? Aflii de aici:
    – Rasa si realitate
    http://der-stuermer.com/romanian/Rasa%20si%20realitate%20David%20Duke.pdf

    – Race Differences In Intelligence
    http://niggermania.com/library/Race%20Differences%20In%20Intelligence.pdf

    Ce se urmareste de fapt? Aflii de aici:
    – Practical Idealism – The Racist and Supremacist Roots of the European Union
    http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Practical-Idealism-Vienna-1925.php

    Cine este in spatele acestei inginerii sociale? Aflii de aici:
    – Jewish involvement in the promotion of ‘hate speech’ laws, multiculturalism, mass immigration, denationalization, subversion of traditional values, and related items.
    http://balder.org/judea/Hate-Speech-Laws-Immigration-Jewish-Influence-France.php

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.