Rachetele Patriot – Chelului tichie de mărgăritar îi lipsea

Desi Klaus nu e chel și deși nu toți chelii sunt fuduli, achiziția de rachete Patriot nu va fi pentru România altceva decât un boost de imagine în rândul minionilor afiliați Imperiului (vezi și Zerohedge). Altfel spus, România va ieși din irelevanța în care băltește alături de Bulgaria și va începe să scoată capul din ce în ce mai mult, cu fiecare creștere a PIB-ului și cu fiecare nouă afacere făcută cu complexul militaro-industrial al Imperiului. Iată deci încă o confirmare a grecizării României – căci altfel cum putem denumi tot ce se întâmplă din punct de vedere social, economic și politic în România?

Achiziția rachetelor este în primul rând o escaladare a riscului venit asupra României din partea Rusiei. Dacă pe o scară de la 1 la 10 a ateției Rusiei (în sens negativ) scutul de la Deveselu ne-a clasat pe poziția 8, achiziția rachetelor ne duce la 10. Teoretic, orice risc, are și avantaje. Dacă rachetele astea ne-ar oferi o siguranță 100% împotriva Imperiului Euro-Asiatic, achiziția lor ar fi de dorit. Însă rachetele în sine sunt apă de ploaie în caz de Doamne-ferește. Câte rachete Patriot trebuie să cumpărăm ca să putem face față Rusiei în cazul unui conflict? Nu sunt expert și nu pot da un răspuns, dar știu sigur ca rușii au mult mai multe rachete ca noi, mult mai multe tancuri, avioane și de toate.

A scoate cuțitul în fața unui mafiot când acesta are pistolul deja îndreptat înspre tine e sinucidere curată. PSD-ul se vaietă că nu sunt încasări și că vor fi probleme la plata salariilor mărite și a pensiilor mărite, însă nici un PSD-ist nu contestă achiziția acestor rachete, ca și a vechiturilor de avioane americane antice, care nu vor aduce deloc un plus de siguranța. Toți banii aștia ar fi adus un plus valoare mult mai mare dacă ar fi fost investiți în industria militara de exemplu și în loc de rachete SF cu avantaje discutabil din punct de vedere militar, am fi dezvoltat de exemplu mitraliere ieftine și fiabile și am fi mărit numărul soldaților permaneți – o măsura cu adevărat importantă care ar avea o utilitate mult mai realistă în cazul unui conflict cu Rusia.

Pe măsura ce PIB-ul crește și românii dorm, lăsând pe politicieni să-și facă de cap cu viitorul țării, apatența politicienilor pentru dotarea cu armament a țării crește, mai ales având în vedere puternicile lobby-uri ale companiilor americane care ne-au mai adus nenumarate beneficii în trecut (vezi Bechtel și dosarul Microsoft). E nevoie doar să ai un dușman pentru a convinge prostimea că merită să dai toți banii pe armată. O să ajungem și noi ca grecii să fim jupuiți de vii de bancheri și de investitorii rechini care o să cumpere pe 2 lei ce mai rămâne din țara asta.

5 thoughts on “Rachetele Patriot – Chelului tichie de mărgăritar îi lipsea”

  1. Despre Romania cea “independenta” si Fond Suveran de Investiții…

    – O nouă mizerie marca Dragnea: “Fond Suveran” cu capital Israelian. Cum nu putem crede că Dragnea nu ştie ce-nseamnă SUVERAN şi FOND SUVERAN înseamnă că Dragnea e în stare să-şi BATĂ JOC DE ORICE.
    http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1083618&title=o-noua-mizerie-marca-dragnea-fond-suveran-cu-capital-israelian-cum-nu-putem-crede-ca-dragnea-nu-stie-ce-nseamna-suveran-si-fond-suveran-inseamna-ca-dragnea-e-in-stare-sa-si-bata-joc-de-orice-

    Parca am mai vorbit de treburile astea:
    – Shimon Peres: Israel cumpără România
    https://www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8

    – Moshe Kantor şi Aurel Vainer, decoraţi de Traian Băsescu. Aurel Vainer: Trăiesc clipe de necrezut
    http://stiri.tvr.ro/moshe-kantor-si-aurel-vainer–decorati-de-traian-basescu–aurel-vainer–traiesc-clipe-de-necrezut_41494.html#view

    – Liviu Dragnea a primit cea mai înaltă distincție a Congresului Evreiesc European
    “Potrivit comunicatului PSD, ceremonia a avut loc marți seară la Bruxelles, în cadrul unui dineu prilejuit de aniversarea a 30 de ani de existență a Congresului Evreiesc European, președintele acestei organizații, Moshe Kantor, fiind cel care i-a acordat înalta distincție liderului social-democrat român.”
    https://www.agerpres.ro/politica/2016/01/27/liviu-dragnea-a-primit-cea-mai-inalta-distinctie-a-congresului-evreiesc-european-17-30-18

    – Liviu Dragnea prins cu oligarhul lui Putin în scandalul legii cenzurii
    http://www.flux24.ro/exploziv-liviu-dragnea-prins-cu-oligarhul-lui-putin-in-scandalul-legii-cenzurii/

    Reply
  2. “PSD-ul se vaietă că nu sunt încasări și că vor fi probleme la plata salariilor mărite și a pensiilor mărite…”

    Stai sa vezi abuzuri si terorism fiscal de acum inainte. Se pregatesc baiatii de mai mult timp.

    – Guvernul a decis înființarea Centrului Național pentru Informații Financiare. Cu susținerea STS-ului
    http://www.activenews.ro/stiri/Guvernul-a-decis-infiintarea-Centrului-National-pentru-Informatii-Financiare.-Cu-sustinerea-STS-ului-144669

    Ca si cum bolsevismele deja implementate nu ar fi fost de ajuns:
    – Fiscul primeşte de azi informații bancare despre contribuabili
    “De-acum, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va primi zilnic de la bănci o listă cu persoanele care îşi deschid sau închid un cont bancar, indiferent de calitatea acestora: persoane fizice sau juridice. De asemenea, băncile vor trebui să raporteze Fiscului datele de identificare ale persoanelor care deţin dreptul de semnătură pentru conturile deschise, precum şi o listă a celor care închiriază casete de valori. De altfel, noile măsuri ar fi trebuit să se aplice de la începutul anului, dar cum sistemele informatice ale băncilor nu au fost adaptate corespunzător în timp util, termenul a fost amânat.”
    http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_40072/De-maine-Fiscul-va-primi-informa%C8%9Bii-bancare-despre-contribuabili.html

    – Atenție! Cum vrea ANAF să supravegheze zona online
    https://www.bugetul.ro/atentie-cum-vrea-anaf-sa-supravegheze-zona-online/

    – SRI va cumpăra un sistem pentru urmărirea mai atentă a cheltuielilor publice, dar și a unor firme și persoane
    https://www.profit.ro/stiri/sri-va-cumpara-un-sistem-pentru-urmarirea-mai-atenta-a-cheltuielilor-publice-dar-si-a-unor-firme-si-persoane-15528074

    Reply
  3. “O să ajungem și noi ca grecii să fim jupuiți de vii de bancheri și de investitorii rechini care o să cumpere pe 2 lei ce mai rămâne din țara asta.”

    Am ajuns deja, numai ca noi nu am declarat falimentul in mod public. Am fost jefuiti de orice strain care a trecut pe aici, indiferent cat de parlit si cacacios a fost. Nu doar de “bancheri și de investitori rechini”. Toti si-au facut de cap si tuturor le-a fost permis orice. De parca erau specii protejate pe cale de disparitie. Evident ca romanii au fost partasi si au acceptat asa ceva. Fara colaborarea si acordul lor nu ar fi fost posibil nimic. Si nu ma refer doar la cei din institutii si bugetati ci la toata prostimea ca voteaza cu hotii de 27 de ani de zile, care accepta orice si care nu reactioneaza la nimic. Singurii care nu accepta si care au reactionat sunt aia care sunt optimizati fiscal si majoritatea alora care au plecat afara. Iar aia care au plecat afara, dupa “datele oficiale” de acum cativa ani sunt un sfert de tara. In realitate dupa datele reale si neoficiale, suma este dubla.

    – Un sfert din România a emigrat, chiar și în Congo, Guyana, Vietnam, Botswana
    https://www.profit.ro/stiri/economie/un-sfert-din-romania-a-emigrat-chiar-si-in-congo-guyana-vietnam-botswana-14467575

    Apropo, autostrazile alea care se tot surpa intr-o veselie, sunt realizate de romani si de investitori italieni nu americani. Ce diferenta este inte Mafiotul de Italia si Rechinul de America?

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.