Siegfried despre Brexit si discursul urii

Un lant de macanituri a revarsat tovarasul Siegfried intr-un interviu la Digi24. Printre ele, a recunoscut insa un adevar simplu: Marea Britanie era o tara bogata si contribuia cu o suma semnificativa la bugetul UE. Sa luam pe rand cateva aspecte

Statutul capsunarilor

Evident ca acum toti europarlamentarii mioritici se bat cu pumnul in piept ca au aparat drepturile migrantilor romani si ca vor fi tratati egal cu cei bulgari, germani etc. Ca si cum ar avea nemtii gramada de muncitori in construcii sau de cersetori in London City. Evident ca Marea Britanie va trata muncitorii si pe cei care platesc impozite cum trebuie, ca orice stat. Insa cei care nu muncesc vor zbura inapoi in minunata UE. Marea Britanie pastreaza pe acei straini care aduc plus valoare si ejaculeaza restul care probabil se vor duce in Suedia sau la Merkel.

Discurul plin de ura

Nu ma asteptam de la un europarlamentar cu pretentii sa aiba un asemenea discurs de ura si plin de ingamfari inutile. E mai bine in UE, vai de britanici, e treaba lor ca au plecat, cetatenii au fost mintiti, blah, blah. Cu adevarat UE arata din ce in ce mai mult cu URSS daca libertatea de a fi sau nu impreuna nu este respectata si se foloseste propaganda leninista pentru a speria pe cei care au opozitie fata de putere. Mai concret, eurobirocratii si sugativele de salarii si pensii nesimtite, poate chiar mai nesimtite decat ale “specialilor” de la noi, pun egal intre a fi impotriva birocratiei europene si devierii inspre o autocratie birocratica finaciara si a fi impotriva UE. Britanicii care au votat pentru Brexit au spus clar: UE nu mai e cea in care am intrat si nu ne mai regasim in aceasta birocratie anti-democratica. Pentru o tara inapoiata ca Romania, inteleg ca exista iluzia ca UE apara statul de drept, dar daca luam UE la boabe marunte, incepand cu faptul ca birocratii de la Bruxelles nu platesc nici macar impozit pentru salariile nesimtite pe care le ia, incepem sa ne cam temem daca nu cumva ramanand in UE o sa avem problema sa pastram libertatea. Nu mai zic de dreptul de exprimare …

Grija de altul

Printre aletele tov Zigfrid ii plangea pe saracii britanici cum ca o sa le fi mai rau “in afara casei europene”. Pai asta e o prostie sa zici asa ceva. Cum sa le fie mai rau daca o sa scape de birocaratia europeana si dezvoltarea economica va suferi o explozie, cum sa le fie mai rau daca o sa expulzeze cersetorii, hotii si toti lenesii care nu produc si o sa primeasca doar imigranti care aduc plus valoare? Cum sa le fie insa mai rau daca Marea Britanie cu ocazia Brexitului si cat timp e Trump presedinte, are acces direct la Fed, in timp ce Deustsche Bank si alte banci zombie europene e posibil sa intre in faliment daca Fed-ul trece la dobanzi negative sau strange putin cureaua la vanzarea de bonduri care europeni? Cum sa le fie mai rau daca Londra este centrul financiar al lumii si nici macar dupa Brexit situatia nu s-a schimbat. Toate stirile false despre mutarea bancilor din Londra se refera la faptul ca bancile isi fac sedii si in alta parce pentru a avea prezenta in UE, dar deocamdata nicio banca nu a plecat din Londra.

Ce nu spun birocratii paraziti este ca Marea Britanie, amenintand Germania ca le pune taxe pe masini, a castigat un super-tratat prin care va avea parte din taxe vamale zero – beneficii economice, schimb liber dar totodata nu va contribui la bugetele europene si nu va cadea in picioare in fata reglementarilor aberante si ale “Grean Deal-ului” european – o anomalie anti-economica total irealista recenta adoptata in UE la pachet cu noua dictatura feminista si criteriile de “diversitate” adoptate la nivel central in detrimentul calitatii si profesionalismului.

Din pacate reporterii care ia astfel de interviuri la macanitorii din birocratia europeana sau din intelighentia angajata de centrele de putere europeniste nu prea au cunostinte de finante si economie, de aceea in cazul de fata, reporterita nu l-a intrebat pe Zigrid cum de daca Brexitul de atat de nasol pentru Marea Britanie, lira e mai puternica fata de moneda euro decat era la finele anului 2009 de exemplu [sursa]. Pietele financiare stiu mai bine si lira britanica desi a avut o variatie mare in 2019, nu si-a pierdut din valoare deloc cum striga apostolii dezastrului economic al Brexitului. Daca investitorii care isi pun banii unde altii doar macane au incredere in lira, de ce mai exista astfel de opinii absurde conform carora Marea Britanie va avea probleme economice. Din contra, argumentele cresterii economice in contextul ruperii de Titanicul UE sunt mai importante. De altfel, daca ne uitam pe niste statistici globale, UE are cea mai mica crestere economica din lume: sub SUA, sub Asia, sub Africa si pate chiar sub Groenlanda. Criza economica, dezastrul monedei unice, angrenajul birocratic bugetofag si ruperea de realitate a factorilor de decizie, dar mai ales sistemul politic total ineficient si predispus coruptiei, fac ca UE sa piarda deocamdata lupta in competitia economica. Daca britanicilor le era bine in UE si daca vedeau ca economia UE duduie si ca bancile europene stau excelent, ofera creditare fara limite, comertul explodeaza, turismul este fierbinte etc, ar mai fi votat ei sa iasa din uniune?

5 thoughts on “Siegfried despre Brexit si discursul urii”

  1. “…nu va cadea in picioare in fata reglementarilor aberante si ale “Grean Deal-ului” european – o anomalie anti-economica total irealista recenta adoptata in UE la pachet cu noua dictatura feminista si criteriile de “diversitate” adoptate la nivel central in detrimentul calitatii si profesionalismului.”

    Se spune ca oamenii inteligenti invata din greselile altora, oamenii normali invata din propriile greseli, iar oamenii prosti sunt incapabili sa invete atat din greselile altora cat si din propriile greseli.

    https://www.armstrongeconomics.com/world-news/climate/germans-new-green-deal-has-failed-energiewende/

    https://www.armstrongeconomics.com/international-news/europes-current-economy/europe-is-losing-1000-farms-per-day-climate-change-regulations-may-lead-to-starvation/

    https://www.armstrongeconomics.com/international-news/rule-of-law/netherlands-supreme-court-rules-they-must-reduce-co2-by-25-by-end-of-2020/

    https://www.armstrongeconomics.com/world-news/climate/climate-emergency-the-new-justification-for-new-taxes/

    etc.
    _________________
    “Din contra, argumentele cresterii economice in contextul ruperii de Titanicul UE sunt mai importante. De altfel, daca ne uitam pe niste statistici globale, UE are cea mai mica crestere economica din lume: sub SUA, sub Asia, sub Africa si pate chiar sub Groenlanda. Criza economica, dezastrul monedei unice, angrenajul birocratic bugetofag si ruperea de realitate a factorilor de decizie, dar mai ales sistemul politic total ineficient si predispus coruptiei, fac ca UE sa piarda deocamdata lupta in competitia economica.”

    In cazul in care nu este clar care va fi viitorul Europei si al vestului/occidentului marxist in general… In cazul in care inca nu este clar de ce afacerile si banii fug in offshore iar inteligenta si productia in Asia.

    1. “Believe what you want to believe, but you are a victim of organized propaganda. You go right ahead and DESTROY Western society, lose your job, and live without heat or air conditioning. I WILL MOVE TO Asia where this nonsense is being rejected…
    The co-founder of Extinction Rebellion, Roger Hallam, in his Common Sense for the 21st Century, CLAIMS MASS DISRUPTION, MASS ARRESTS, AND MASS SACRIFICE are necessary to prevent extinction. He calls for acts of civil disobedience, bypass political theory, and urges people to rise up to a non-violent revolution against society. He CALLS FOR THE CONFISCATION OF PRIVATE PROPERTY. YOUR SPOKESPERSON IS AN OUTRIGHT COMMUNIST. Nothing he has put forth proves anything.
    So what you are saying is the Little Ice Age should be the norm and all this global warming is entirely because of fossil fuels? Enjoy yourself. Give up your car. Do not heat or air condition your home. If you cannot walk or ride a bike to work, quit! And how dare you use electricity to send me an email. If you want to be a climate activist, then adapt what you are yelling about instead of blaming everyone, of course, except yourself.”

    https://www.armstrongeconomics.com/world-news/climate/when-you-thought-you-hit-a-dog/

    ______
    2. “This is why major institutions have ZERO respect for academics. They have no concept of the real economy because they have never had to actually roll up their sleeves and deal with a crisis. They have never seen firsthand how capital actually moves. THEY ALSO SEE PEOPLE AS AN ENDLESS SOURCE OF TAXES. Just unbelievable.”

    https://www.armstrongeconomics.com/world-news/climate/rogoffs-global-carbon-tax-then-give-the-money-to-china/

    https://wattsupwiththat.com/2020/01/07/harvard-economics-professor-global-carbon-tax-give-the-money-to-china/

    ______
    3. “All of the data that these climate activists have been using IS AN ABSOLUTE FRAUD…
    This is actually criminal behavior and THE AGENDA IS MARXISM behind the entire plot…
    It certainly appears that THIS IS PART OF THE ECONOMIC DECLINE OF EUROPE that is underway. Then we have economists like Rogoff ARGUING TO TAX THE WEST to hand the money to China. That is just an example as to why THE WEST IS DECLINING and our computer will be correct — China is emerging as the next Financial Capital of the World. American politics has entered its Dark Age and ITS INEVITABLE COLLAPSE.”

    https://www.armstrongeconomics.com/world-news/climate/the-climate-change-al-gore-jennifer-morgans-fraud/

    https://www.youtube.com/watch?v=ewJ6TI8ccAw

    ______
    4. “When it is discredited like Marxism, then change the label and call it “socialism” to oppress others. When that becomes old, they call it “progressivism.”…
    Once again, they change the label but the solution remains the same — SEIZE PRIVATE PROPERTY because the government should run everything, and USE REGULATION TO OPPRESS the behavior of people TO DESTROY the Industrial Revolution and send everyone back to a commune style life.”

    https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/economics/the-danger-of-an-idea-just-change-the-label-environmentalism/

    ______
    5. “Ms. Ocasio-Cortez told the audience that wealthy people “sat on a couch” while “undocumented workers” earning “slave wages” created all the wealth and value.
    “No one ever makes a billion dollars,” she said. “You take a billion dollars.” And the crowd went wild.
    She went on, chuckling that “there is a case” that “billionaires are inherently, morally corrupt,” and that “if Jeff Bezos wants to be a good person he’d turn Amazon into a worker cooperative…”
    And this is the solution that AOC is posing; she wants to completely upend the system and turn the country into a Marxist collective…
    And HER SOLUTION FOR EVERYTHING IS TO CONFISCATE THEIR PROPERTY.
    Not to be outdone, two separate sets of video recordings have recently been leaked by Project Veritas in which Bernie Sanders campaign staffers CALL FOR VIOLENT REVOLUTION AND FOR WEALTHY PEOPLE TO BE INCARCERATED IN FORCED LABOR CAMPS.
    One of them even said, “Guillotine the rich!”…
    And all of this, of course, has taken place in a time when gangs of violent thugs (who call themselves ‘Antifa’) have started roaming the streets of major cities and physically assaulting their perceived political opponents…
    THEY WANT TO PUNISH AND KILL RICH PEOPLE. They want violence. THEY WANT TO STEAL PRIVATE PROPERTY and redistribute it to workers.”

    https://www.zerohedge.com/political/now-we-see-violence-inherent-system

    https://twitter.com/JamesOKeefeIII/status/1219620664505593856

    https://trendingpolitics.com/project-veritas-releases-more-damaging-videos-from-bernie-staffers-it-s-gonna-take-militancy/

    ______
    Mai asteptati cativa ani si veti vedea cum hoardele de someri marxisti, nimic altceva decat maidanezi hamesiti dar plini de “drepturi”, se vor sfasia intre ei din nou pentru niste frimituri si vor trai ca in Evul Mediu, in timp ce “dusmanul de clasa” va trai in huzur si se va tavali pe jos de ras… in locatii din Asia, sau UAE, sau…

    https://www.businessinsider.sg/half-of-singapore-is-in-the-worlds-richest-10-and-226000-people-are-among-the-elite-1/

    Deja vu: veni vidi si mai ales “vici”!

    https://www.historia.ro/sectiune/actualitate/articol/ziua-in-care-romanul-a-ramas-sarac-lipit

    https://adevarul.ro/locale/bistrita/cum-erau-demonizati-chiaburii-presa-comunista-Taranii-indemnati-sa-i-demaste-cei-nu-dau-cota-statului-1_58bd76015ab6550cb813bfc4/index.html

    https://www.rfi.ro/politica-96705-pagina-de-istorie-tarani-aruncati-inchisori-colectivizare

    https://www.youtube.com/watch?v=sdZdLTWsC4E

    Reply
  2. – “Mai concret, eurobirocratii si sugativele de salarii si pensii nesimtite, poate chiar mai nesimtite decat ale “specialilor” de la noi, pun egal intre a fi impotriva birocratiei europene si devierii inspre o autocratie birocratica finaciara si a fi impotriva UE.”

    https://republica.ro/m-am-facut-ca-muncesc-ca-sa-mi-justific-salariul-urias-de-la-ue-o-poveste-cu-un-angajat-roman-un-patron

    _____
    – “Cum sa le fie mai rau daca o sa scape de birocaratia europeana si dezvoltarea economica va suferi o explozie, cum sa le fie mai rau daca o sa expulzeze cersetorii, hotii si toti lenesii care nu produc si o sa primeasca doar imigranti care aduc plus valoare?”

    hahaha!
    Ce propaganda proasta!
    Marxistii din UE sunt terifiati de faptul ca daca Boris Johnson pune in aplicare ceea ce si-a propus, va urma un exod de capital si de afaceri afara din EU catre UK. Oricum, inclusiv in acest moment, UK este una din tarile in care se fac cel mai usor afaceri. Vorbim la nivel global, nu doar la nivel UE.

    https://www.nomoretax.eu/the-post-brexit-uk-may-be-based-on-the-singapore-model/

    https://www.activenews.ro/externe/Cosmarul-UE-abia-incepe.-Liderii-europeni-se-tem-de-PUTERNICUL-RIVAL-Marea-Britanie-post-Brexit-159286

    _____
    – “Cum sa le fie mai rau daca Londra este centrul financiar al lumii si nici macar dupa Brexit situatia nu s-a schimbat. Toate stirile false despre mutarea bancilor din Londra se refera la faptul ca bancile isi fac sedii si in alta parce pentru a avea prezenta in UE, dar deocamdata nicio banca nu a plecat din Londra.”

    “Europe could NEVER compete with the USA for they are EXTREMELY regulated. The #1 country in Europe to start a business is Great Britain. Germany is #10 on the list. This is why Britain remains the financial capital of Europe. Despite all the nonsense that the banks will leave London and go to Paris or Frankfurt — good luck! They will not just have their entrepreneurial wings clipped. The infrastructure in Continental Europe compared to London could NEVER handle international telecommunications. It’s a real joke.”

    https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/economics/culture-workforce-are-key-to-the-value-of-a-currency/

    Asa cum am spus in urma cu cateva saptamani, dupa ce se definitiveaza iesirea totala din EU, in UK se vor face bani multi incredibil de usor. Pregatiti-va!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.