Moartea unei vacciniste

Vă mai amintiți știrea cu acel șofer de tir care nu credea în virus și ulterior a murit de Covid? Presa a făcut mare tam-tam la vremea respectivă, bătându-și joc de viața unui om, călcând în picioare memoria lui și ignorând faptul că acea persoană avea familie și avea copii care au ajus faimoși în țară pentru că aveau un tată “conspiraționist”. Cuvintele folosite în ziare și la televiziuni, deși au fost jegoase, nu se compară însă cu comentariile stârnite pe rețelele sociale care cu adevărat reprezentau un cor al dracilor învârtoșat și plin de mizerie. Aroganță, prostie, ură macabră, grohăituri animalice și lipsă de orice sentiment uman …

Dar nu pentru a propaga ciclul infinit al gâlvecei cu diavolul m-am decis să scriu acest articol ci pentru a demonstra – deși nu știu dacă mai era nevoie – încă o dată, conceptul de fabricarea consensului despre care am mai discutat recent pe blog. Iar unul dintre produsele fabricii este că vaccinul este bun, deci vaccinul este sigur, deci vaccinul nu poate face rău sau dacă face, sunt cazuri care au alte boli.

Ei bine, iată că sunt și excepții care sunt ignorate de presa mainstream deși mai apar referințe aiurea pe site-uri marginale, fringe. Am luat un caz din America deoarece foarte probabil, nu am prea mulți americani care să citească și prin urmare, comentariile mele nu pot afecta familia și prietenii, persoana fiind irelevantă pentru mine și luată doar ca exemplu prin care doresc să demonstrez fenomenul dezinformării prin omisiune ca politică de marketing a produselor fabricii de consens dintre care în top avem în prezent mantra “vaccinul este bun”.

Midwin Charles a fost o realizatoare de emisiuni la CNN care s-a vaccinat pe 1 Martie și a murit pe 7 aprilie. Evident că poate să nu existe legătură dar poate să existe. Dar ce este diferit în cazul acestei morți este că presa nu va prezenta această posibilă legătură deoarece nu prea prezintă nici decesele care au loc la 24 de ore după vaccinare. De ce? Evident, deoarece produsul fabricii de consens în întreaga lume este că vaccinul este sigur.

Dar câte situații similare nu au fost folosite invers când oamenii mureau de Covid (deși ulterior aflam că au avut nu știu ce comorbidități) și presa săpa pe conturile lor de Facebook ca să arăte cum nu credeau ei în virus și cum negau “măsurile”. Poate cel mai macabru caz a fost cel al președintelui Tanzaniei care a fost prezentat în sute de articole pe post de “gotcha” deși omul era cardiac și din fire foarte pasional, prin urmare, deși poate făcuse Covid și pote Covidul a fost picătura care a umplut paharul, folosirea lui ca poster al prostiei “anti-vacciniste” este penibilă. De ce? Faptul că există unii tembeli care neagă virusul nu are nicio legătură cu faptul că nu toți suntem de acord cu renunțarea la drepturile omului pentru o boală cu rata de supraviețuire de peste 99%.

În continuare, voi posta câteva snapshot-uri de pe feed-ul de Twitter al lui Midwin.

1 MARTIE – vaccinarea

Vedem ca Midwin este optimistă și fascinată de ordinea și disciplina de la ferma FEMA unde a fost vaccinată. Nu spune cu ce vaccin, dar eu banuiesc că cu Pfizer (cred că am găsit prin alte articole răsfoite). La o zi după vaccin zice că avea o durere la locul vaccinării care la trei zile i-a dispărut. Mai aflăm că s-a calificat pentru vaccinare deoarece avea astm. Scuze pentru includerea în snapshot a postării din 4 martie offtopic – am uitat-o la crop …

5 Martie – Yasss! Midwin este entuziastă că New York City va merge din ușă în ușă cu seringa pentru a-i vaccina pe cei care sunt incapabili să iese din casă. Nu știu exact ce fel de persoane erau eligibile pentru această campanie, dar observați penibilitatea: ce sens are să se vaccineze cei care oricum fiind captivi în casă și incapabili să iese măcar până la un act medical important – o vaccinare? Probabil e vorba de obezi atât de mari încât nu pot ieși pe ușă sau poate e vorba de bătrâni care nu au cine să îi ducă. Nu știm ce fel de persoane, cert este că sunt persoane HOMEBOUND! Adică blocate în casă! Adică care nu ies în autobuze, în mall, în aglomerații etc. Cu cine se văd aceste persoane? Cu 2-3 îngrijitori sau membrii ai familiei care vin din când în când? Mă rog, dacă vaccinul salvează, trebuie o umbrelă și pentru cei care stau în casă …

Aici doresc să menționez că postările entuziaste similare cu acesta erau mai multe decât cele 2-3 la care am făcut eu capturi. Tipa era foarte activă pe twitter și deși majoritatea postărilor erau anti-rasiste și legate de comunitatea celor care nu sunt albi, cam zilnic avea o postare legată de vaccin și de “măsurile de protecție” pe care cred că le respecta cu sfințenie.

12 Martie – statistici interesante. Auzisem și eu că americanii de culoare nu prea vor să se vaccineze. Ca fapt divers, mai dinainte știu că mortalitatea în rândul persoanelor cu pielea colorată este mai mare ca în rândul albilor. Dr. John Campbell, un youtuber profet al Noului Reset, pune asta pe seama deficitului de vitamina D care este mult mai mare cu cât pielea este mai întunecată. Explicația ar fi că cei cu culoare neagră, venind din zone apropiate de ecuator cu mult soare, nu aveau nevoie de asimilare prea rapidă ci pielea lor s-a adaptat la perioade lungi de expunere intensă la soare. Apoi, venind în nord unde soarele e mult mai slab … au probleme cu vitamina D.

Dar ce mai este interesant în acest “sondaj”. După cum vedem “white evanghelists” și “white non-college educated man” (albii fără liceu) sunt audiențe separate. De ce? Pentru că … nu suntem rasiști.

În postare, Midwin vrea să demonstreze că persoanele de culoare nu sunt înapoiați cum zic unii, că nu ar vrea să se vaccineze, ci din contră evangheliștii albi, republicanii și albii needucați (deplorables – votanții lui Trump) sunt cei mai proști, deoarece sunt reticenți la vaccin în procent foarte mare.

15 Martie – în sfârșit Midwin și-a convins mama să se vaccineze – după 2 săptămâni de luptă de convingere. Probabil fiind în vârstă, mama lui Midwin se putea vaccina mai demult dar a fost în categoria aia cu 11% mai de sus. În plus, aflăm că mama ei s-a rugat pentru că probabil îi era teamă. Păcat că Midwin nu s-a rugat și ea când a făcut vaccinul, poate scăpa … Deja vedem că avea speranțe legate de vara aceasta, probabil se iluziona că vaccinul o va proteja pe mama ei și vor putea să se plimbe prin parc la vară. Nici nu vreau să mă gândesc la cât de puțin probabil s-au văzut Midwin cu mama ei, la cât de paranoică pare tipa și la cât de mult i-au speriat pe americani televiziunile. Am auzit de cazuri care nu s-au mai văzut de un an de zile, parinte-copil, ca să … “se protejeze”.

7 aprilie – familia postează tragedia dar nu ne spune de ce a murit. Nu am găsit cauzele morții prin articole, pare un silențio-stampa asupra cauzei morții. Bănuiesc că dacă era accident aflam. Bănueisc că dacă era crimă aflam. Bănuiesc că dacă Midwin avea cancer sau alte boli grave de asemenea am fi aflat. Bănuiesc că a fost infarct miocardic – una dintre cauzele principale de deces în SUA.

Cam asta e tot, nu mai am altceva de zis.

Cât de cât related cu acest subiect ar fi articolul următor care face referire și la Midwin: Report: DMX Took COVID Vaccine Before Heart Attack, MSNBC’s Midwin Charles Dies Month After Taking COVID Jab din care citez:

The unidentified family member attributed DMX’s heart attack to a Covid vaccine he’d received mere days earlier, saying rumors he suffered an OD were false.

The Jewish Voice

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.