Talibanii Vaccinării

Am auzit că un minoritar de o anumită etnie nu tocmai faimoasă și-a bătut joc de ortodocși cu ocazia noului mac-mac pompat în media: revenirea talibanilor la putere în Afganistan.

Dacă e o categorie în România care trebuie comparată cu talibanii sunt agenții de marketing ai big-pharma, îmbrăcați în diverse combinezoane/uniforme în funcție de locul unde i-a găsit reset-ul: prin ministere, prin presă, prin anumite partide și pe alocuri prin spitale.

Evident că așa cum stilul de viață al talibanilor ni se pare aberant deoarece pe de o parte nu are legătură prea mare cu religia pe care pretind că o apără și pe de altă parte nu arată pic de respect față de viața umană, tot așa și talibanii luptei anti-covid au o atidudine de băgat pumnul în gură și ținut capul în nisip mai ceva ca orice religie care măcare are un cadru istoric și anumite justificări istorice. Și evident, nu prea are legătură această luptă cu știința și cu medicina.

Și dacă acțiunea fermă și constantă de “luptă” a talibanilor i-a dus la succes și le-a permis să reia controlul, tot așa talibanii luptei anti-covid vor împinge pas cu pas “măsurile” (adică “regulile” cu spoiala de acoperire științifică sau de “studii”) până vor prelua controlul total și vor distruge total viața oamenilor, evident mai mult decât a făcut-o Covid.

Într-un fel trăim epoca talibană. Nu doar în Afganistan, dar și în vest, ideoologia neo-marxistă a diviziunilor de clase care fâlfâie steagurile colorate de multe feluri caută să domine și există chiar o competiție între curentele talibanice “democrate” după cum vedem în SUA unde nici măcare alegerile nu mai sunt democratice ci votarea prin plicuri prin poșta este permisă deoarece acestea pot fi falsificate foarte ușor și triajul la poștă poate fi făcut în funcție de alegerile precedente, știindu-se care zonă cum votează. Și cum ora de acceptare a baloturilor era arbitrară, democrații aflați în comisiile de numărat voturi, au putut să falsifice alegerile prin selectarea zonelor de la care se numără voturile și prin rejectarea județelor unde Trump avea procente mai mari.

Întorcându-ne la talibanismul vaccinării, așa cum talibanii au lideri și “reprezentanți”, tot așa și talibanii la noi au “experți” și “coordonatori ai luptei” care decid “măsurile” de represiune asupra “infidelilor” (anti-vaxxeri) și măsuri de întărire a credinței pentru cei care se clatină când văd cum se cam infectează vaccinații și nu sunt protejați complet așa cum religia vaccinului le-a promis.

Dar probabil cea mai edificatoare comparație cu talibanii este fermitatea și soliditatea convingerilor profeților vaccinului. Nicio opinie a vreunui specialist, chiar dacă este inventatorul vaccinului mARN, chiar dacă este un doctor faimos imunolog din Franța care a fondat un ditamai institut și a vindecat zeci de mii de oameni, chiar dacă este al unui fost manager de la Pfizer, nu contează. Aceia sunt toți “infideli”. Nici măcar datele cu eșectul vaccinului și cu procentul de eficacitate în scădere continuă nu îi convinge. “Vaccinul e sigur” este strigătul de victorie echivalent alahahbar-ului pe care îl strigă talibanii.

Și așa cum există musulmani care nu sunt de partea talibanilor, există și doctori care nu sunt de partea resetaților dar fiind prea tăcuți și prea debusolați, puterea lor este limitată așa cum acum în Afganistan, deși talibanii sunt minoritari, restul populației nu a putut opune rezistență și deoarece nu a realizat pericolul și s-a bazat prea mult pe americani, tot așa, căldiceii de acum care se bazează pe cenușa statului de drept, fie din vest fie de pe la noi, se amăgesc profund. Armele trebuiau deja scoase și lupta organizată pentru a-i lovi pe talibanii vaccinării acolo unde îi doare în fiecare moment. Evident mă refer la lupta politică în primul rând deoarece în cazul vaccinării este singura speranță. Să nu credeți că armata sau poliția ne vor apăra de statul tehnocrat al vaccinării când acesta se va consolida și că autonomia și lupta fizică cu armele are vreo speranță. Nici măcar noul reset nu are nevoie de poliție și de armată deoarece în ziua de astăzi controlul se face prin card: ai vaccin, ai card, nu ai vaccin, ai contul de a bancă tăiat.

Am auzit multe opinii cum că pe la noi, o să fie mai ușor că mai găsești pe cineva să-ți cumpere o pâine dacă nu poți intra în magazin sau mai găsești vreun țăran să-ți dea o felie de brânză. Cei cu astfel de speranțe deșarte nu au imaginea globală, deși în Apocalipsă scrie mură-n-gură: “Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. “(Apocalipsa 13, 16)

Există într-adevăr posibilitatea ca în primele luni talibanii să permită celor care vor mai avea ceva cash să cumpere pâine la colțul străzii la butic sau să cumpere ouă în piață de la țărani – chiar dacă la hypermarket accesul deja îl vor tăia din această toamnă. Dar ulterior, controlul se va face prin cea mai simplă modalitată – blocarea conturilor bancare ale nevaccinaților. Deoarece fizic nu vor putea să trimită poliția sau armata la oameni ca să îi vaccineze cu forța – deoarece câinii de păză ai sistemului încă mai au reminiscențe umane și nu ar putea pune umărul la așa ceva – controlul se va face efectiv din card/cont deoarece este cel mai facil și cel mai rapid, neimplicând nicio interacțiune umană.

Deși talibanii în Afganistan vedem că îi urmăresc pe “infideli” pe la case și folosesc listele lăsate de americani cu colaboratorii, talibanii vaccinării vor băga pumul în gură rezistenței prin blocarea conturilor bancare. Apoi se vor închide în clădirile guvernului, vor chema câinii să-i apere și vor lăsa infidelii să protesteze liberi până obosesc deoarece în afara de strigat și înjurat altceva nu pot face.

De aceea subliniez ca lupta politică este singura șansă și votarea cu acele partide (singurul în cazul nostru) care se opun acestei dictaturi este ultima șansă de rezistență la pierderea totală a libertăților și alunecarea într-o dictatură periculoasă ale cărei consecințe mi-e și teamă să le enumăr pentru a nu fi catalogat nebun. Însă prin ianuarie avertizam că spre sfârșitul anului vom auzi de lagăre pentru bătrâni și “tabere” pentru copii – deși această predicție nu s-a întâmplat, în Australia s-a ajuns la vaccinare copiilor cu forța pe un stadion, fără acordul și prezența părinților. Deci idioții utili care au curajul să-și facă vaccinul deși au mici semne de întrebare sau nu au afiliere ideologică la fel de solidă cu talibanismul noului reset, ar fi bină să belească ochii la ce se întâmplă prin altă parte deoarece și noi vom repeta – la o cu totul altă scală, cum bine ne șade – aceleși “măsuri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.