Studiile despre protecția vaccinului tipărite înainte de studiile despre lipsa protecției vaccinului

Ca multe alte narative rumegate de slugile noului reset și de idioții utili care se comporta ca niște maimuțe retardate acceptând orice le dresează agenții de marketing ai Big Pharma și narativul legat de pierderea protecției vaccinului a fost precedat de narativul care pompa protecția vaccinului.

Care să fie explicația acestei întoarceri cu 180 de grade și cum de aceasta nu este absurdă – în planul noului reset – ci chiar are logică?

Cititorii chiazna.ro știu că încă din ianuarie-februarie acest an, de când s-a anunțat vaccinarea, am prezis că vaccinul nu va avea efect și vor fi lansate vaccinari periodice permanente – fără sfârșit. Pe-atunci mă gândeam că dacă lansez această ipoteză, poate unii se vor trezi când realitatea se va da pe față și vor vedea planul bine pus la punct al elitelor care doresc reducerea masivă a populației și caută prin orice mijloc – inclusiv prin vaccinare (dar și prin criza care va veni) – să taie pofta oamenilor de a face copii – mai întâi, să elimine pe cei bătrâni și slabi, care nu pot să lucreze pe plantații – mai apoi și în cele din urmă să poată controla întreg pământul cât mai bine pentru a putea reduce de la 7-8 sau 15 miliarde la 2-300 milioane cât au ei nevoie ca sclavi.

Întorcându-ne la narative, din categoria narativelor pompate prin “studii” și care ulterior au fost aruncate sub preș, un exemplu interesant a fost narativul conform căruia efectul de turmă ne va salva de Covid. 60-70-80% erau cifrele aruncate în aer menite să “ne protejeze”. Agentul Gheorghiță menționa astăzi la Tucă Show că pentru a atinge “protecția” avem nevoie de 90% vaccinați. Tucă nu a fost pe fază să îi răspundă: dar Israel deja are 80% și nu e bine deloc, ba din contră …

Dar să vedem narativul “vaccinul protejează” cum a fost pompat prin studii. Vă atrag însă atenția că există unele diferențe în implementarea planului elitelor de al meridian la meridian din motive evidente – în funcție de credulitatea și imbecilitatea populației respective. Bunăoară, la evrei, deoarece sunt foarte aroganți și se cred buricul lumii, faptul că Pfizer le-a dat milioane de vaccinuri i-a făcut să sară pe el ca pe Babka deoarece se credeau mai importanți ca alții de vreme ce Pfizer le dă doar lor mai multe și mai la început ca altora. Prin urmare, acum ei au trecut deja la etapa a 2-a când li se bagă pe gât gogoașa că doar al 3-lea rapel îi salvează și prin urmare la ei sunt citate studiile respective.

Noi suntem mai în urmă, în sensul că trebuie să fim convinși că vaccinul e sigur, nu că al 3-lea … prin urmare e intereasant sa vedem știrile din narativul al 2-lea (cu al 3-lea sau al 4-lea rapel) deoarece și la noi vor fi pompate când numărul de infectări va exploda în rândul celor vaccinați așa cum s-a întâmplat în Israel (dar nu numai).

Exemple de știri din narativul “vaccinul te protejează” (1 sau 2 rapeluri, în funcție de poziția producătorului Big Pharma corespunzător). Menționez că e posibil ca mai multe articole să facă referință la același “studiu”. Nu contează – narativul e important de urmărit și formatul programări

Am citat doar articole străine deoarece știrile la noi sunt doar măcănituri de tip traducere.

Acum să vedem noile “studii” care ne asigură că a 2/3-a oară e mai ok …

În final, vă recomand, pentru a vă edifica cu privire la manipularea perpetuă și schimbarea continuă a narativului într-o direcție din ce în ce mai sumbră (a unui stat tehnocrat global) să căutați singuri știri despre “covid herd immunity” dar alegți o perioadă corespunzătoare (de exemplu iulie-august anul trecut) deoarece după cum am explicat narativul este în desfășurare și așa cum izoletele au dispărut, măștile nu sunt bune la nimic sau covid se poate transmite prin aer, fiecare nou narativ lovește în cele trecute pentru a calma oile.

Există riscul ca oile care aud pe cele junghiate cum se tânguie să se trezească, de aceea măcelarii le-au pus căștile în urechi și le cântă mereu o melodie nouă pentru a le distrage atenția și pentru a le deruta în caz că se trezesc.

Delta este un exemplu de noutate introdusă în narativ pentru a aburi prostimea. În fapt “Delta” este tot Covid, nu e altceva. Înainte nu am avut alfa și beta ci am avut Covid. Tulpinele au mai fost rumegate pe ici pe colo, dar delta este soluția aleasă pentru a putea ajuta transferul narativului “vaccinul te protejează” în “al 2/3 lea vaccin te protejează”.

Ce va urma? Evident, narative care să targeteze anti-vaxxerii deoarece ei sunt de vină …

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.